Pie kosmetologa pirmo reizi biju kādos 16 gados. Man pateica, ka man ir ļoti laba sejas āda, tādēļ ne ar kādiem līdzekļiem īpaši nekopu, dekoratīvo kosmētiku arī nelietoju. Taču pēc kāda gada, sejas āda nedaudz pasliktinājas un tā kā man ļoti patīk pie kosmetologa un ļoti tas viss interesē, apmeklēju kosmetologu reizi 4 mēnešos. Tad man kārtīgi iztīra sejiņu un mājās pati cenšos turpināt jau kosmetoloģes iesākto. Neeju pie viena konkrēta kosmetologa, patīk pamainīt, pavērot kā citos salonos strādā, visas kā vienu kosmetoloģes iztaujātu, kur mācījušās, kā līdz šejienei nokļuvušas. :D Visas arī vienmēr ar prieku un lielu sajūsmu atbild. :) Pēdējo reizi pie kosmetologa biju "Vilana" salonā uz 3soļu procedūru (ar kuponu) un biju ļoti, ļoti apmierināta. Iepriekš atkal gāju uz "Saules salonu", kur abas kosmetoloģes ir ļoti jaukas, atsaucīgas un prasmīgas. Cenas gan neatceros, bet rēķinies ar kadiem 25-35 ls.
Ar manikīru,pedikīru īpaši nekas neesmu aizrāvusies, nepratu sev smuki nolakot nadziņus. Pirmo reizi pie manikīra gāju pirms 9.klases izlaiduma ("Saules salonā"), biju apmierināta. Tagad cenšos pirkt kuponus (vidēji 13-15 ls) un eju uz manikīru, pedikīru ar gellish laku salonā "Correti". Manikīrs gan man ātri vien pabojājās, jo nagi ļoooti ātri aug, un pat pēc nepilnām 1,5 nedēļām varēja redzēt jau, ka nadziņi atauguši. Par laimi kā pirmo reizi izvēlējos neitrālu, gaišu toni, un tik ļoti tas nav pamanāms. Pedikīrs gan ļoti skaisti izskatās vēl joprojām. Tuvākajā laikā atkal plānoju iegādāties kuponu, lai uz vasaru skaisti nadziņi.