Atiecības ,sex.

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Meitenes!
Jums puiši (ar ko kopā esat ilgāku laiku)arī tieši un atklāti acīs saka ka grib mīlēties.

Piem ,man šorīt no rīta jautāja vai vakarā gribēšu mīlēties.
Atbildēju nezinu,tad jau manīs....a šis aizsvilās un teica ,nav jau jēga prasīt tā pat nemīlēsimies un beigās jau sākām strīdēties par visam citām tēmām,ņēma un mani grūda un iesita ar roku pa elkoni .

Tas ir normāli viņiem šitā kad viņiem tur sakrājas un vaig mīlēties kļūt agresīviem ,niķīgiem,ķīkstuļiem?

Man nekādas seksuālas simpātijas uz šitādu seksa piedāvājumu ,pasniegšanu neraisa :/
21.05.2012 07:58 |

Reitings 15
Reģ: 17.05.2012
Eu, eu, euuu, viņš paceļ rokas pret meiteni? Pieradīs un turpinās būs agresīvais.
21.05.2012 22:07 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Cumshot, Tu domā,ka te nevienai nav sportisku vīriešu? :D
Nezinu kā ar sievietēm, bet pārāk bieža sēklas izšļākšana vīriešiem man šķiet nebija ūberveselīga.
21.05.2012 22:17 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Čalis ir slinks un negrib pacensties. Vieglāk taču ir sarunāt seksu, nekā radīt meitenei noskaņojmu. Ja vīrietis māk spiest uz pareizajām pogām, tad sievieti varēs noskaņot seksam jebkad un jebkur.
Un kas tā par grūstīšanu? Viņš nav cienīgs sevi dēvēt par vīrieti, ja tā rīkojas.
Annuci, uzmanīgi ar tiem agresīvajiem. Izvērtē kārtīgi, vai tā vērts.
21.05.2012 22:26 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Mans mēdz apvainoties un tiešā tekstā pateikt, ka grib vai par maz seksa, dusmojas. Paliek tāds aizkaitināms, bet ne pret mani. VIenreiz tikai "norāvās no ķēdes" (bij arī iedzēris), sāka traki bļaut, bet par citām problēmām, bet lai grūstītu un uzsāktu kaut kādus strīdus.
Parasti, ja apsvainosies, vienkārši neizrādīs nekādu mīļumu, bet strīdu neuzsāks.
Par tavu čali nav nekā laba sakāma...
21.05.2012 22:56 |

Reitings 43
Reģ: 17.03.2012
Tev ir vajadzīgs čalis, kuru tu gribēsi tikpat bieži, cik viņš tevi. Ja ar šo sekss ir reti, tadēļ, ka viņu negribi tik bieži, tad sāc vien domāt par attiecību beigšanu, jo jums agrāk vai vēlāk tas notiks. Šāda viņa attieksme pret tevi nav normāla, bet to izsauc tas, ka viņš grib biežāk nekā tu. Vai nu tev vajag kādu, kas grib reti vai tādu, kuru tu gribi biežāk. Abi iegūsiet attiecības beidzot.
22.05.2012 01:57 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Liels paldies par padomiem un Jūsu viedokļiem.Ir par ko padomāt!
22.05.2012 07:41 |

Reitings 249
Reģ: 25.11.2011
es parasti pieprasu biznesa plānu ja kāda grib sexi, tur vajag būt uzrakstītam nopietnam iemeslam kapēc, cik ilgi utt, cik tas viss izmaksās...ja nemāk pamatot savas vēlmes tad var iet bekot :D
22.05.2012 09:19 |

Reitings 20
Reģ: 05.04.2010
Hmmm, interesantas atbildes. Nezinu, man tas šķiet mazliet neķītri, ja ko tādu pajautā. Man, piemēramm, ne tikai prasa, bet draugs dienas vidū atsūta bildi uz e-pastu ar pozu, kuru viņš labrāpt vēlētos izmēģināt.

Ko jūs strīdaties? Tādas negatīvas atbildes vietā būtu atbildējusi, piemēram "Jā, un es tev sniegšu labāko orālo seksu šonakt." Kas kaiš? Un nebūtu nekādu kaušanos un pārpratumu :D
Kādu jautājumu uzdos, tādu atbildi piemeklē, ja arī zini, ka vakarā nekas nebūs.. tālāk jau tas notiek pēc izjūtām. Atrunāsies, ka pēkšņi zobs sasāpējās :D:D Nezinu, paši jau ar negativitāti no paša rīti sajaucāt visu dienas ritmu.

Just my opinion ;)
01.06.2012 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)