goda vārds-raudiens nāk..

Reitings 465
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Esmu augšā jau no 5ciem šorīt..pamodos naktī no tā,ka drausmīgi sāp vēders un uzreiz jutu,ka esmu pamatīgi apsaldējusies:(
bet stāsts daļēji ne par to..tagad sēžu dzeru to smirdīgo zaļo pastu un tecinu asaras..
man pēdējā laikā ir vienas veselības problēmas..ginekologu apciemoju biežāk nekā savus vecākus:) no vienas veselības problēmas otrā-reāli nav dienas,kad man kaut kas nesāpētu..ja ne vēders, tad galva, ja ne galva, tad mūžīga apsaldēšanās..kā man tas viss ir noriebies!
es tā jau sevi ļoti saudzēju, neesmu no tām,kas staigā pliku muguru,vēderu, nesargā ķepas..bet mūždien iekuļos kādā klapatā ar veselību..tiklīdz tas tiek izārstēts un ieelpoju tā atkal kautkas piemetās..nu cik var?dazhbriid saak likties,ka kaads man tiesham ir laastu uzlicis:(
es tik tiešām nezinu nevienu no savām paziņām ,kura 23 gadu vecumā šitik daudz zāles lietotu un mani tas nereāli biedē!
Varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze un var padalīties ieteikumos?
15.05.2012 05:57 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es ar biezi ta domaju,ka karma.Bet zinu, ka neko tadu neesmu darijusi,lai ko tadu sanemtu. Zinu daudzus,kas dzoive tadus s*** taisa,bet dzivo cepuri kuldami. Stress daudz launuma nodara, ne velti audzeja rasanas ari ir pieskaitama pie ta.Ari kungja chula.
15.05.2012 13:52 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Dzervenes ed. Meitenes jau sakomenteja.

Kajas turi siltumaa, nestaigaa pliku muguru.
Nesaa kokvilnas apaksvelju, nenesaa tamponus.
Nelieto alkoholiskus burbuljosjoshus vai rugstoshus dzerienus, ja ir gin. problemas.
Vederam - vienm. vismaz 1x nedeljaa Bio Lakto est.
15.05.2012 15:31 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Apsaldējums tas noteikti nav. Kā jau teica _paris, lai apsaldētos stundu ir jāsēž uz ledus kluča. Tas ir vīruss, un tāpat kā citi vīrusi ir lipīgs!!!
Es apsaldējumu dabūju, kad ziemā slapjos zābakos ļoti nosala kājas (pēdas), kopš tā laika arī vīrusi ķeras klāt, jo apsaldējums laikam atstājis kādas sekas, un vispār imunitāte nav baigi stipra.
Kā jau te meitenes teica, stress novājina imunitāti un līdz ar to vīrusus labi ķeras klāt.

Par to vīrusu zinu, jo draudzene strādā aptiekā, un kad vienreiz viņai pasūdzējos, ka vasarā dabūju apsaldējumu, viņa atbildēja: "Tas nav nekāds apsaldējums! Tas ir vīruss, visas tagad skien uz aptieku un izķēr zaļo, smirdīgo smēri!"
15.05.2012 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits