vēl par strīdēšanos

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
Bija iepriekš diskusija par to, kā Jūs strīdaties. Bet man tieši ieinteresēja, par ko tad Jums ir tie lielākie strīdi ar Jūsu otro pusīti? Mums noteikti par seksu, kad viņš grib vairāk, nekā es, un vēl par to, ka citreiz viņš melo par nenormālākiem sīkumiem, kam es vispār neredzu jēgu.

Kā ir ar Jums?
15.05.2012 01:28 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Mademoiselle, ir mēģināts arī tas, bet tad viņš mani iegruzīs tā, ka es TIK VIEN kā ēst uztaisīt nevarot, ka labāk vnk uztaisīt, nekā stundu strīdēties, kāpēc es to negribu darīt.
Badā ja nemirs gan, bet ēdīs čipsus un burgerus un visiem stāstīs, ka es esmu slikta, jo redz, TĀ TUR meitene gan katru dienu taisot savam puisim vakariņas. Pēc šitā visa nav brīnums, ka esmu biki vardarbīga arī, kad galīgi sadusmojos, bet nu nervi par šādu attieksmi šajā ēst gatavošanas jomā man netur un strīdos pretī pamatīgi, lai gan bez vērā ņemamiem rezultātiem...
16.05.2012 19:35 |

10 gadi
Reitings 982
Reģ: 17.12.2010
Mežāze, jau senāk esmu lasījusi par jūsu problēmām un nekad neesmu sapratusi - kāpēc esi ar tādu kopā?

Mēs strīdamies par darbu, jo sanāk strādāt kopā :(
16.05.2012 19:43 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Mežāze,izklausās,ka puisis gan Tevi neciena!Cik noprotu,viņš vecāks par Tevi?
16.05.2012 19:43 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Šī mums tāda vienīgā nopietnā problēma, citās jomās ir daudz maz labi.
Jā, puisis ir vecāks gandrīz 5 gadus, bet domāju, ka tā attieksme nāk no viņa ģimenes - viņa mamma raujas saimniecībā arī visās jomās, strādā algotu darbu, tēvs neko nedara, bet mammu kritizē un arī neko nepalīdz ne virtuvē, ne kur citur (tas mans novērojums, cik esmu tur ciemojusies). Noteikti, ka manējais domā, ka tā vajag un ka visas sievietes tā dara un ka tā pareizi.
Mans draugs daudz strādā, vēlu mājās, nu ok, es to saprotu, ka nogurums, bet es arī vakaros esmu nogurusi. Saprastu, ja vēl brīvdienās palīdzētu, bet tad arī nē. Izklausās gan jau traka kopdzīve, varbūt sabiezinu krāsas stāstot visu slikto, labo nē, bet tāda tēma par strīdiem.
16.05.2012 19:51 |

Reitings 5478
Vienalga man no puiša puses liekas pārāk liela necieņa pret Tevi. Nav jāskatās,kā ģimenē notiek,bet jādzīvo sava dzīve. Traki!
16.05.2012 19:56 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man ļoti žēl meitenes, kad jums ir attiecībās strīdī, nopietni. Manuprāt esot attiecīās vai laulībā, mēs esam ar to cilvek kopā, jo velamies viņu darīt laimīgu un otrādi...ir noteikti jāizvērtē kad strīds ir lieks un kad patiešām ir vērtīga saruna.
Mežāze, es tavā vietā būdama, diezin vai strīdētos pretīm, bet ja es gribētu pārbaudīt vīrieti, es vismaz nedēļu tēlotu slimu aitu, kas neko nesaprot un kura ir bez spēka un pat lūgtu, lai mans mīlotais man taisa ēst, jo citādi man taču vēl sliktāk var palikt... un te nu zelta atslēdziņa... ja vīrietis Tevi sūta dillēs, iesaku pārdomāt visai nopietni, vai viņam būs jebkad vēlme uzņemties par Tevi atbildību.. kā varētu būt tad,kad būs bērni...
16.05.2012 19:58 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Es ar savējo parasti strīdējos par to, ka es nedrīkstēju smuki krāsoties, ģērbties , kad eju kaut kur prom no mājas. Pat uz darbu!
Vienu laiku pakļāvos viņam un kaut cik normāli saģērbos, bet nekrāsojos, un , kad aizgāju uz darbu , tā pa taisno uz dāmu istabu un krāsojos. Tā bija ilgu laiku, kamēr man apnika un speciāli ģērbos smuki un krāsojos, kad viņš redz. Un tāda arī staigāju!Un labāk pacietu to trako kasīšanos nekā staigāju tāda kā nevīžele.

P.S. viņam nepatika, ka pucējos, jo , ja tā dara, tad meitenes medījot čaļus.
16.05.2012 20:09 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Spotorno, atgaadinaaji mani un manus briesmiigi kashkjiigos briizhus... Izlutinaata esmu un biezhi vien pilniigaa emociju varaa kashkjeejos par lietaam, kas bija domaatas labi, vienkaarshi cilveecinjsh nebija iedomaajies, ka man kas vareetu neiepatikties... speeju sacepties par niekiem, bet es ljoti ar sevi straadaaju un ljoti censhos taa nedariit... Tagad jau muljkjiigas sacepshanaas sanaak retaak... :)
16.05.2012 20:22 |

Reitings 446
Leksus, un peec tam rodas stereotips, ka sievietes peec kopdziives uzsaakshanas / lauliibaam "nolaizhas" :D un tad nu visi vechi staigaa un to vien zina pateikt :D
16.05.2012 20:26 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
par ēst taisīšanu, seksu vai mājas kārtošanu nekad nav bijuši. varbūt par to, ka kaut kas aizmirsts vai tml, bet es pat īsti nezinu par ko tie strīdi, tie tik reti vai maznozīmīgi, ka es neatceros, neiedziļinos. uztveru viegli, ātri aizmirstu.
es saprotu, ka ir cilvēki, kam nepatīk taisīt ēst, manējais ir starp viņiem. es pat nesen jautāju, kas notiks, ja es salauzīšu rokas, viņš teica, ka ēdīsim ārpus mājas vai noalgosim pavāru, bet pats netaisīs :D bet tajā pat laikā es neatceros, ka jebkad būtu bijuši kaut kādi pārmetumi vai strīdi par to, ja es kādu dienu negribu taisīt ēst.
16.05.2012 20:34 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vienīgais kašķis man uznāk, kad esam veikalā un prasu, ko vajadzētu pagatavot ēst, viņš saka "nezinu", tad es parasti sapūķojos un staigāju īgna pa veikalu, tad sapūķojas viņš un grib pirkt bulkas, tad es skrienu pakaļ un saku, ka no bulkas neviens nav paēdis un uz fikso sapērku kaut ko. Un tā ļoooti bieži! :D
Strīdi vairāk bija pirmajā attiecību pusgadā dēļ pieslīpēšanās, varējām sprāgt par visu ko, tagad ne, baigais miers un saticība.
16.05.2012 20:42 |

Reitings 1111
Mēs arī daudz strīdējāmies attiecību sākumā, apmēram pirmo gadu. Bet tas laikam lielākoties tāpēc, ka es vēl biju gandrīz pusaudze, kas kā kašķīgs bērns strīdējās par visādiem sīkumiem.
Tagad strīdamies ļoti reti. Un pārsvarā tās ir zāģēšanas par vienu un to pašu - smēķēšanu, nevēlēšanos apmeklēt ģimenes pasākumus utt. Citreiz periebjas, ka mani nekad neviens neklausa :D
16.05.2012 20:50 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Luca, njā, tā ir :D Nē, nu mums tie "strīdi" pat neskaitās strīdi, nezinu pat kā lai to pasaka, jo viņš jau nesāk spēlēt manu spēli, bet ar mierīgu sejas izteiksmi skatās kā es sakarstu, izsakos, pasaka, ka tā nav labi, izlutināta esmu... tad es nokaunos, atvainojos un pasaku, ka tā vairs nedarīšu :D
16.05.2012 20:54 |

Reitings 1242
Mums neteikšu ka strīdi seksinja dēļ,bet apvainojās gan... ;)
16.05.2012 20:55 |

Reitings 446
Spotorno, manaa galaa tas pats :D Paveicies man ar taadu mieriigu... vinjsh vienkaarshi neiekarst un pagaida, kameer nomierinos, jo zina, ka es peec briizha sapratiishu, ka tas nav forshi :D

Ieprieksh attieciibaas gan ir gaajis karsti :D Es nesavaldiiga, puisis nesavaldiigs... Tad nu striidi bija diezgan pamatiigi :D
16.05.2012 20:57 |

Reitings 2258
mēs parasti strīdamies tikai par lietam, kam nav nekāda sakara ar mūsu attiecībām, visbiežāk par filosofiju, astroloģiju, evolūcijas teoriju, reliģiju rašanos, viņš man kko stāsta par šīm tēmām, ko lasījis, redzējis filmās utt. es klausos, mēģinu saprast, tad saku kritizēt visus tos zinatniekus un vēsturniekus, ka vini to visu ta apt nevar 100% zināt, tad viņš mēģina visu ko pierādīt, beigās es palieku dusmīga, nosaucu visus filosofus par muļķiem un tad mēs abi smejamies :D

sadzīves strīdu mums nav, kopā esam tikai 2 gadus, bet neizskatās, ka kkas varētu mainīties...man nekrīt uz nerviem ne otra nekārtība (reizēm), ne kas cits, jāpiebilst, ka mans draugs uzņemas lielu daļu rūpes par dzīvokli, ēdienu un traukiem un citām sadzīves lietām, tāpēc man nav iemesla sākt kašķēties par sadzīvi.
16.05.2012 22:26 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Mums strīdi nekad nav par globālām lietām- kasāmies tikai par sīkumiem un, jā, tieši kasāmies- apmēram, Tu uz mani ne tā paskatījies vai ne tādā tonī atbildēji. Vēl viņam patīk līdz pēdējam aizstāvēt savu viedokli un nereti arī mani mēģināt atrunāt no maniem uzskatiem. Man tas, savukārt, nepatīk, līdz ar to sākam konfliktēt, jo neviens negrib piekāpties pirmais. Abi esam diezgan viegli aizkaitināmi cilvēki, ar īsu pacietību. Vienmēr esmu gribējusi, lai man vīrietis tāds mierīgāks tiek, bet, redz, tāds pats kā es man gadījies :)

Katrā gadījumā es parasti dusmojos apmēram desmit minūtes, savukārt, draugu dusmas un aizvainojums ilgi nelaiž vaļā. Tā nu mēs karojam :)
16.05.2012 22:42 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Lasiiju sho diskusiju ar smaidu,tachu kad tiku liidz Mezhaazes komentaariem ,man acis iepletaas,pilniigi zheel sametaas,goda vaards,jo man ar ex attieciibaas arii bija tieshi taapat. Briizhiem jutos kaa taada mamma puisiitim,kursh nespeej uztaisiit sev eest ,omg.. Kaa man tas riebaas..atceros,kkad briivdienaa vnk atpuutos un veltiiju laiku sev ,izdomaaju negatavot eest un netiiriit maaju paarmainjas peec,mans ex atnaak maajaas un saak bez maz vai bljaut uz manis,ka redz es neesot uztaisiijusi vinjam vakarinjas.. man tagad smiekli naak. :D
Vinjsh arii bija pieradis,ka mamma uztaisa eest,izdara visu vinja vietaa un taa liidz gadiem 20. Drausmas. :)
Ar savu tagadeejo draugu naakammeenes buus gads kopaa..striidi ir taadi,ka es lamaajos un dusmojos,ka vinjsh man neljauj guleet biezhi,jo nenormaali kraac. :D Par eest taisiishanu nekas traks nav bijis,paarsvaraa es gatavoju,bet tas nav uzspiests,ja negribu-varu negatavot un paluugt ,lai vins shodien pagatavo eest mums. Vieniigi ,ja man traucee virtuvee un grib pamaaciit,tad es neizturu,saku lai labaak iet uzreiz projaam un ka es noteikti pati zinu,kas man virtuvee jaadara :D Tad beigaas protams,vinsjh atvainojas,jo vienmeer garsho viss ko uztaisu.
Par kaartiibu ir bijushi kashkjiishi.. vairaak par to,ka nenovaac aiz sevis,tagad ir labojies. :)
Veel ir taada kaa asa domu apmainja par dazhaadaam teemaam,saakot ar religjijaam,apgjeerbu,muuziku utt un taa joprojaam.. :D
16.05.2012 22:44 |

Reitings 2230
Par to, ka viņš nav greizsirdīgs. Par to, ka nav pietiekoši perverss. Un par to, ka es par šito viņam piekasos :D Pārējais tīri ok :D
17.05.2012 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)