Manai draudzenei bija ļoti līdzīga situācija, tikai viņas tēvs tai savai otrajai meitai neko nekad nemaksāja. Uzzināja viņa par viņu arī nejauši, draugiem.lv 15 gadu vecumā, lai cik tas arī neliktos smieklīgi. Viņai uzrakstīja tās meitenes pusmāsa un teica, ka zina, kas viņa ir, ka viņas pusmāsai un manai draudzenei ir viens tēvs un tā tālāk. Tad mana draudzene pajautāja vecākiem un viņi viņai tikai tad to visu pateica un atzinās, ka jā, tā bija, bet neko sīkāk arī vairs neskaidroja.
Viņa sarunāja satikties ar tās meitenes pusmāsu, jo viņa esot gribējusi un cik noprotu, pastāstīja arī tai draudzenes tēva meitai, ka ies tikties. Jocīgi protams, ka pati tēva otrā meita neko nerakstīja un neziņoja, tādēļ viņas tā arī nekad nesatikās. Mana draudzene teica, ka viņa negrib, jo tas būtu neveikli, jocīgi un tā joprojām.
Es laikam uzskatu, ka tā arī ir labāk, jo man arī šķiet, ka tas būtu pārāk neveikli. No otras puses ir interesanti un kaut kas jau jūs saista, varbūt iegūt jaunu ģimenes locekli un draudzeni nemaz nav tik slikti. Nezinu gan vai sarunas par tēvu un ģimenēm būtu labākā tēma.