Varbut kāda atceras-Drogas gadus 5 atpakaļ bija tadas, laikam, eļļas svecītas ,kuras, kad ielika trauciņā-izkusa. Bija meža ogu smarža, smaržoja fantastiski.
Njā, par Yankee cenām es arī biju šokā, kad ieraudzīju. Nu nez, nez, kāda tur smarža, mans iedzimtais skopums neļautu 20 eiro tērēt par sveci. :D
Kopš izmantoju eļļas svečturīti un ēteriskās eļļas + parastās ploškas, nemaz negribas pirkt sintētiskās smaržīgās sveces.
man labas atsauksmes, par @home nopērkamajām, nu tiešām ilgi deg un smaržo labi, visbiežāk pērku baltās! (l) viņiem ir IKEA lietiņas tur! veikals ir Dominā!
Vari jau uztaisīt pati un pielikt ēterisko eļļu tik daudz, cik stipru vēlies..turklāt izvēlēties atbilstošāko konkrētam gadījumam. Vai arī, ja negribas taisīt, tad izmantot Zakja minēto variantu. Tas jau kā kuram, bet man tās spēcīgās ķīmiskās smaržas nepatīk, daudz labāk tad ēteriskā eļļiņa.
Man patika Pairfum sveces (var pasūtīt no feelunique). Vēl ir ļoti labas sveces Isle of Wolf, kas ir mūsu pašu Madaras sveces.
Krassky salonā vai no nose.fr var iegādāties Diptiqye, tās ir foršas. Mēģināšu tagad Joik sveces.