Vecenīte brauc ar liftu. Iekāpj mēteļa virinātājs. Vīrietis atver mētelīti, vecenīte pagriežās un iesaucās: "Oi! Olas aizmirsu nopirkt!
Visi domā,ka sievietes sapnis ir apprecēt brīnišķīgu puisi. Muļķības - katras sievietes sapnis ir ēst visu,ko vēlas, bet resnākai nekļūt!
Plikpauris paslīdēja, nokrita uz galvas un paslīdēja atkal... :D
Meitene iemet ar papīrīti čalim pa galvu, nokliedzas - Head shot! Čalis paņem grāmatu un iesit meitenei pa seju un nokliedzas - Facebook!
Kaila sieviete aplaupīja juvelierveikalu. Diemžēl neviens neatceras viņas seju :)
Un nobeigumā pateikšu brāļu Kaudzīšu vārdus.... Reinis un Matīss!
Sieva vīram: "Kas ir dažādība?"-"Nu..Ilze, Zane, Dace..."-"Ā, skaidrs- Jānis, Juris, Pēteris"-"Tu te nejauc mau*ību ar dažādību!!! (so true)
"Zeltaina garoziņa" - tas ir tāds īss mirklis virtuvē starp - "vēl nav gatavs" un "oi, bļāāā"
Skatos uz aliņu un domāju - es taču negribu dzert! - Izdzēru un nopriecājos, re, kāds man tomēr gribasspēks - negribēju, bet izdzēru...!
Vecu ļaužu ticējums - Ja Tavs kaķis no rīta aizdomīgi smaida, čībās labāk nekāpt. :D :D
Ko grib sievietes? Sievietes grib, lai viss būtu tā, kā viņas grib.
Es esmu slavens. Šaurā lokā. Ļoti šaurā lokā. Īsāk sakot, manam kaķim patīk mani joki. :D
Ejot no virtuves, gaisma ir jāizslēdz ar sviestmaižu sķīvi, nevis ar tējas krūz - tā ir drošāk.
Bērnībā bija vienalga, ko vilkt mugurā - mūs apģērba vecāki!! Tagad, skatoties bērnības bildes, saprotam, ka arī viņiem bija vienalga!!
Ja kādu dienu mūs visus ieliks cietumā par nelegālu mūzikas lejupielādi, es ceru, ka mūs sadalīs pa mūzikas stiliem :D
Man ir mammas acis. -Un tēva pupi? -Stulbenis, manam tētim nav pupu!!! - Nu, a es par ko runāju?
Meitenei ir jāskrien pakaļ puisim, jo kur tas redzēts, ka rieksti skrietu pēc vāveres! :D
Odi ir kļuvuši viltīgāki! Pielido pie gultas, nosēžas, bet pēc tam iet kājām, lai tos nedzirdētu...
Žirafe ezītim : Zini cik forša sajūta, ka tu ēd un tev lēnām viss iet pa kaklu. Ezītis : Tu kādreiz esi vēmusi ?
Vecs pāris sēž baznīcā.Sieva čukst vīram:Es tikko palaidu kluso,ko tagat darīt?Nu,sākumā tu varētu ielikt jaunu bateriju dzirdes aparātam.
Kāda mašīna Tev ir? - Dacia Logan ! - Ahaha, fu, mēsls taču ! - Nu jā, Tev no tramvaja labāk redzams !
Īsts draugs ir tas, kura klātbūtnē nav jāierauj vēders! :D
Māte bļauj Jankam:"Par katru mēslu , ko savāri man sirms mats paliek." Janka paskatās uz omu un saka:"Pati jau arī nekāda dāvana nebiji
Tavām bildēm ir tāda kvalitāte, ka izskatās, ka tās fočētas ar tetri!
Ilgi izvēloties starp prinčiem baltos zirgos, beigās var sanākt izvēlēties tikai starp zirgiem
Cik labi bija tajos laikos, kad lielākā vilšanās dzīvē bija Kindersurprise atrast rotaļlietu, kāda tev jau ir! :D
If sex between 3 people is called a Threesome and sex between 2 people is called a Twosome. Then why is Handsome still a compliment?
Ziniet to sajūtu kad ieejat istabā un aizmirsāt kāpēc tur iegājāt? Tas ir Dievs kurš spēlē "Sims", viņš vienkārši atcēla tavu darbību
Vīrs pie durvīm ar lielu puķu pušķi rokās, bet galīgi piedzēries. Sieva: „Nu, ko man tagad - kājas atplest? Vīrs: „Vai tad mums vāzes nav?
Did you hear about the Chinese couple that had a blonde baby? They named him 'Sum Ting Wong'.
Viss siltākā jaciņa ziemā ir konjaciņa.
Free beer?Ieej veikalā, izdzer aliņu, ej uz kasi ar tukšo pudeli samaksāt, tev prasa dokumentus, tu saki ka NAV, tev nepārdod, tu ej prom :D
Erotiski ir tad, kad glāsta ķermeni ar spalvu, bet brutāli ir tad, ja to dara ar visu cāli :D
ok, šķiet, ka no manas puses šovakar pietiks :D