meitenes, vai kāda no jums nepārdod kādu kuponu vai arī zin, kurā salonā taisa izdevīgi manikīru + gellish? gribas, lai visu laiku ir kopti nagi, jo nav laika pārlakot vakaros, jo vēlu esmu mājās. :)
es biju 1 x nopirkusi pērkamkopā.lv kuponu pa 6,90, bet kad apmaksāju, priekšā bija summa 4,90. vispār super! un uztaisīja labi, ilgi turējās, protams. kur tas salons atrodas?
man kaimiņiene mājās taisa pa 6ls un esu ļoti apmierināt ,man vispār ir paveicies ka bezmazvai salons atrodas blakus durvīs ,smējos ka viņai vēl veig solāriju un izmācīties par frizieri un perfekto būtu:)
rosse, man mammas draudzene arī man uztaisīja pedikīru un manikīru, abiem gellishu uzlika un man šķiet, ka vairāk par 15 ls par to nesamaksāju. mājās arī man taisīja, bet viņa ir ārzemēs :(((
es īstenībā esmu dzirdējusi, ka franču manikīrs gellisham neturās, pašai arī bija, pirmajā nedēļā nolupa :( vecrīgā tas ir mājās? un tikai uzlikšana, bez manikīra?
:o nezināju, man pirms tam arī bija pēc slapjā manikīra uzlikts un turējās, kamēr pati noņēmu. labi, tu man varbūt vari vēstulē atsūtīt to numuru un adresi? :)