Ja es, vadoties pēc šādiem padomiem, veiktu sava skapja tīrīšanu, jau sen no tā būtu pazudušas daudz ļoti labas lietas. Drēbes metu ārā reti, jo grūti saprast, ko vēl vilkšu un, ko vairs nevilkšu. Pārsvarā no drēbēm šķiros tad, ja apģērba gabals man vairs neder vai vienkārši nepiestāv.
Man bija viena ļoti skaista jaciņa, kurā veikalā iemīlējos. Nopirku, atnesu mājās un konstatēju, ka ne pie viena cita apģērba tā nepiestāv. 3 gadus tā karājās skapī ar visu birku, līdz man parādījās drēbes, ko ar to saskaņot. Tagad jaciņa ir viens no maniem mīļākajiem apģērbiem. Ja klausītu šādiem padomiem, tai jau sen jābūt izmestai un es tagad būtu bez forša apģērba gabala. Šī iemesla dēļ man skapī ir daudzi apģērba gabali, kuriem ir vairāk kā 2 gadi.
Savu garderobi papildinu regulāri - mēnesī pāris apģērba gabalus nopērku. Vakar tieši aizdomājos - ja es neko ārā nemetu, bet tikai pērku klāt, kad pienāks brīdis, ka man vairs visu nebūs kur likt? Nu jā, tad es uzmetu aci saviem diviem skapjiem un pāris glabāšanas kastēm, un apņēmos šajā nedēļas nogalē tikt vaļā no visa liekā.