vinas zin ka dekam ir sakums un pienak ari beigas.un vinas ir pietiekami parliecinatas par sevi,jo zina ka ir pasas svarigakas sievietes vina dzive.tadel vinas vienkarsi nogaida lidz deka izbeidzas.
esmu loti greizsirdiga jo tiku smagi piekrapta ieprieksejas attiecibas ar puisi kuru pat apreceju milestibas del.joprojam esam precejusies bet junija kad lidosu uz lv domaju uzsakt skirsanas procesu-kautgan nekad neesmu saskarusies ar sadu problemu.
tagad uz viriesiem skatos ar daudz lielakam aizdomam-negribu vairs but sapinata.mans puisis vienmer brinas no kurienes man tadas greizsirdibas izpausmes-kaugna zinu ka biezi pati sevi sakacinu ar visadam iedomam.kops reizes kad piekeru vinu runajam ar savu bijuso un velvienu ciksi-vienmer esmu modra....milu vinju,domajam kopa ievakties dzivokliti julija.
apnicis strideties tik biezi-pienak reizes kad viss skiramies-bet pec paris h saprotam ka nevaram viens bez otra.;/
es vienkarsi nemaku noslept savas emocijas-ja esmu aizdomiga,dusmiga,greizsirdiga tad to ari izradu-zinu ka tas nav pareizi.katru reizi pec strida nosolos ka savaldisos-neprasisu vinam kapec neatbild uz sms kad ir ar draugiem tusinja,neizjautasu ko visu dienu sadarija kad bija prom sava pilseta utt..zinu ka vinam tas viss apnicis ari.
drosi vien te ir daudz meitenu kuras ir bijusas piekraptas utt un kuram ir tada pati problema ka man...vnx nezinu ka piespiest sevi savaldities un uzticeties,