Nu šad tad jau vajag patīrīt,jo tomēr no ārējās vides visādi putekļi,ne vienmēr tur pieskaras ar tīriem pirkstiem un ne visi auskari ir sterili tīri :)
Es to darīju tikai pašā sākumā, kad arī ar tām ausīm bija problēmas, tagad man caurumi ir jau 14 gadus un varu nedarīt neko, pat visādus sūdus bāzt, ausis neko nesaka.
Speciāli neko netīru, tik vien kā mazgājot seju, uz ausīm arī tiek tīrīšanas līdzeklis.
Vispār ādai, kā tādai, lai kurā vietā tā būtu, nekad nav jābūt sterili tīrai
Man patīk MaxFactor acu zīmuļi - Drogās bieži ir atlaides un tad var pa 2.20Ls nopirkt - labi turas un piesātināta krāsa. Ir man arī no "Essence", bet, manuprāt, viņš ir krietni sliktāks, jo smērējas ātrāk un nedaudz paplūst.
Ja vajag patīrīt ausis, tad ūdeņraža pārskābe vai kliņģerīša tinktūru, a pašus auskarus ar speciāliem tīrīšanas līdeklis, bet tās stīpiņas, kas tieši ausī iet ar spirtu.
Par zīmuļiem - es arī saku Essence stendos Drogās.
Visās Drogās, kurās eju, ir essesnce stends, turklāt viņiem ir tieši long lasting eye pencil, kas nozīmē, ka ilgi turēsies un nesmērēsies. Maksā 1,20 Ls. :)
Es uzdodu pie reizes savu jautājumu- kur var nopirkt par samērīgām naudiņām to šķirdo acu līniju melnā krāsā? Drogās liekas pa dārgu no loreal un maybelline.