es nevaru iedomāties sevi tā darām, man tas liekas nepieņemami, bet es arī tevi nenosodīšu, tava dzīve, tavas kļūdas un tas ietekmēs tevi nevis mani. bet ņem vērā, ka tev var nākties rēķināties ar savas rīcības sekām, un tas var būt ļoti nepatīkami.
par tavu problēmu es domāju liidere. tas ir kaut kāds pašpārliecinātības trūkums, pašapliecināšanās veids. Ja nejūties labi tā, kā tagad ir, tad tev ir kaut kas jāmaina sevī.
ak, jā, ja tu tomēr nevari kājas noturēt kopā, tad izvēlēties draugu draugus, tātad cilvēkus no viena loka, noteikti nav labākā ideja, vīrieši ir pat pļāpīgāki nekā sievietes, un agrāk vai vēlāk tevi sāks atpazīt kā drāžamo meiteni, un tas jau nu nekādā ziņā necels tavu vērtību to cilvēku acīs, kuri par to zinās.
par nosodītājām - jā, sabiedrība degradējas, bet arī tai daļai, kas to dara, neinteresē un neko nemaina citu nosodījums. es saprotu, ka nevaru apstādināt to degradāciju, kas mūsdienās pastāv, tāpēc sen vairs neiedziļinos tajā, kā dara citi. Galvenais, lai man tuvie cilvēki nebūtu starp tām degradētajām būtnēm, un nepakļautos spiedienam, ka bez morāles dzīvot ir normāli.