Par daudz

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Zinu, ka diezgan debīls un stulbs jautājums, bet... kā Jūs sevi atturat no seksa? Ja agrāk tā nebija, tad tagad no Janvāra krītu gultā gandrīz ar jebkuru, alkohola un sava neprāta pēc. Vienas nakts sakari bijuši neskaitāmi pēdējo mēnešu laikā, bet pēc tiem jūtos loti tukši un morāli slikti, tāpēc... Kā lai arī šnabja ietekmē varētu no atturēties? Jums arī tā ir? Vai tikai man tā gribēšana tik liela... :D
09.05.2012 13:04 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
pandina, pārsvarā visi "one night stand" ir draugu draugi. Tā arī atrodu skaidrā prātā. Paši atnāk :D bet ir arī tādi, kas vienkārši ir... Neko par viņiem nezinu, tikai telefona numuru, tad nu reizēm, kad dikti gribās, uzaicinu kādu no viņiem ciemos.

esmu par to domājusi un jā, zinu, ka uz to jautājumu es nekad atklāti neatbildētu. tomēr būtu kauns.
09.05.2012 13:52 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Man ari ir bijis tads periods,kad biju pec attiecibam un nealku vel pec jaunam.
Aizeju izklaideties,satieku kadu forsu dzeku,abpusejas simpatijas un viss notiek. Un tas nebut nebija alko reibuma.
Tam ir jatiek pari.
Man palidzeja tas,ka satiku savu tagadejo draugu.
09.05.2012 13:52 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man būtu kauns zvanīt kaut kādam ne īsti pazīstamam vīrietim un piedāvāt seksu.
Un dzert es arī nedzeru, tā ka nav pat ko ieteikt..
09.05.2012 13:55 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Vairāk padomā par to,ka varbūt ir laiks nopietnām attiecībām.

Kas tas par murgu?! :D Padomāt jau var, bet no domāšanas un lielas gribēšanas pēkšņi nopietnas attiecības nemēdz uzrasties!

Un ja, padoma uzreiz, ko atbildesi dzekam, kad tev saksies nopietnas attiecibas, ja vinjs pajautas, ar cik virieshiem esi pargulejusi

Kāds vīrietim sakars ar to, ar cik vīriešiem sieviete ir gulējusi? Man šķiet, tā ir katra paša darīšana, un pat esošajam mīļotajam tādas lietas nav jāzina.
09.05.2012 13:56 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
A tev nešķiet apkaunojoši, ko tie draugi un draugu draugi aiz tavasmuguras varētu runāt? noteikti, ka kādreiz izpļāpājušies... "Es vakar runaway kārtīgi izmīlēju.." un otrs pretī "Nevar būt, jo vi'ņa vēl šodien man zvanīja, lai braucu vakarā ciemos... "
09.05.2012 14:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Izlasīju šo un uzreiz iedomājos par Brī no Bīstamajām mājsaimniecēm.
Nē, man nav ne tādas vēlmes, ne problēmas ar kāju saturēšanu kopā. Nerunāšu par morālo pusi, katram tā ir sava un katrs pats dara, ko grib. Bet iesaku pakontrolēt sevi, lai tevi nesāktu uzskatīt par palaistuvi. Iedomājies, satiekas draugu bars, sāk dižoties ar sasniegumiem un tad viņi visi atklāj, ka ir gulējuši ar tevi. Vīriešiem nepatīk vieglas uzvedības sievietes un viņi ļoti labprāt par tādām smejas un informāciju padod tālāk.
09.05.2012 14:13 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
runaway - tad galvenais atceries, ka tad, kad meklesi puisi nopietnam attiecibam, neizvelies nevienu no draugu draugiem, jo pasaule ir mazinja un iespejams, ka daudz informacijas par tevi var atklaties, ja nebusi atklata pret "nopietno" draugu. Tas tikai ta, par nakotni runajot. To visu saku, jo man ir lidziga situacija - mans tagadejais draugs zina lielako dalju par manu pagatni (jo 7 gadus bijam tikai labakie draugi) un shobrid vinjs ir nenormali greizsirdigs - ta ir, kad parak daudz zina :D
09.05.2012 14:13 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Tā var sabojāt tikai savu reputāciju, jo parasti visi viens otru pazīst. Bet zinu ka pa šmigu tas viss pie kājas. Nezinu kā atturēties, varbūt jā iet tusēt ar draudzenēm kuras ir kaut kādas svētās marijas vai ģimenes cilvēki, lai būtu kauns izcelties :D
09.05.2012 14:26 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
No vienas puses tevi apskaužu, jo pati mokos ar gribuli, bet es tā nevarētu ar jebkuru... Nepatīkami iedomāties. Tad nu sanāk vislaik apslāpēt sevī to dziņu, jo nav, kur realizēt.
09.05.2012 14:27 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
runaway, es Tev ieteiktu, pirms ar viņiem likties gultā, lai atnes no ārsta zīmi, ka veseli un vēl tad ar izsargāšanās lai ir par virsu, tavā gadījumā par cik just for fun tad prezervatīvs. Citi ieteikumi, varbūt nav laba izvēle draugu draugi, lai gan LV tāpat maza, katrā ziņā, tavā vietā es vairāk satrauktos par alkohola problēmu ne vīriešu, ja nāk ar visām sprafkām.
09.05.2012 14:36 |

10 gadi
Reitings 3122
Izskataas, ka ar gadiijuma sakariem tu meegini pasapliecinaaties. Man skiet, ka pirmaam kaartaam tev vajadzeetu savest kaartiibaa savu pasapzinju, patiesi sevi iemiileet un tad arii saadas probleemas atrisinaasies pasas no sevis. Pavadi vairaak laika ar cilveekiem, kas sniedz tev gariigu piepildiijumu un atbalstu, nevis ar taadiem, kas sniedz tikai fizisku baudu. Gadiijuma sakari, pasi par sevi, ir destruktiiva riiciiba, kas paraada, ka tu apzinaati dari sev paari, jo neesi ar sevi pilniibaa apmierinaata.
09.05.2012 15:03 |

Reitings 3022
Vispār diezgan interesanta diskusija. Interesanti lasīt, cik dažādi ir meiteņu viedokļi.

Es katrā ziņā nenosodu šādu rīcību, jo katrs dzīvo kā vēlas, bet nu jā - LV ir maza, man būtu bail, ka nesāk mani aprunāt visi tie, ar kuriem būtu gulējusi.
09.05.2012 15:13 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
Roze, vīrieši neaprunā kādu meiteni ar kuru bija vienas nakts attiecības
09.05.2012 15:14 |

Reitings 3022
Dmitris,

nu cik es zinu, tad jā, bet ne jau visas šitā kniebjas riņķī.
09.05.2012 15:17 |

Reitings 8407
Vīrieši neaprunā līdz brīdim, kad viens kaut ko ne tā pasaka, un tad arī citi saprot, ka ir ar to pašu meiteni gulējuši, un tad jau sākas ņirgāšanās. Zinu vienu gadījumu, kad 7 džeki vienā vakarā bija tāpat paspaidījuši (bez seksa, jo tad bijām vēl samērā mazi), un tas atklājās, tad visi sāka smieties un prasīt apkārt cik tad vēl to meiteni pagramstīja, protams, ka meitenei tas nekādu līmeni necēla.

Bet nu pati liela, zini ko dari, tad rēķinies ar sekām, ja tie ir draugu draugi, bet var jau būt, ka neviens tiešām neko neteiks. Varbūt vari vienu čali atrast kā seksa draudziņu, bez mainīšanas.
09.05.2012 15:23 |

Reitings 114
Reģ: 11.11.2011
vālējies, kamēr vēl ir iekša. uznāks negribēšanas periods, vot tad būs sūdīgi.
09.05.2012 15:24 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Manuprāt, tieši otrādāk, ir lietas un ir situācijas, kuras būtu jānosoda nevis aizbildināties ar "katrs dzīvo kā vēlas". Nē, neviens nedrīkst dzīvot kā vēlās, jo pretējā gadījumā tiek panākta ararhiski-degradējoša sabiedrība. Normālā sabiedrībā cilvēkiem ir jādzīvo tā kā vēlās tikai tiktāl, ciktāl tas nedegradē sabiedrību un morāli.

Ja jau tik ļoti gribas ņemties, tad atrodi sev pastāvīgu seksa partneri, bet kāpēc ir patiešām jāuzvedas kā lētai padauzai?!

Vienkārši nav vairāk komentāru...
09.05.2012 15:27 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Krieviem ir labs teiciens: "Snachalo Ti rabotajesh na reputaciju,potom reputacija rabotajet na tebja". Nesaskatu neko sliktu gadījuma sakaros,ja esi jauna un no attiecībām brīva sieviete. Vienīgā problēma ir tā,ka izvēlies vīriešus seksam no viena sabiedrības loka - tas gan nav īsti labi,jo šajā gadījumā tiešām ir daudz lielāka iespēja,ka cilvēki viens otru pazīst un attiecīgi ir lielāka iespēja,ka kļūsi "populāra" ne šī vārda labākajā nozīmē. Viss ir atkarīgs no tā, kā pati jūties. Ja savas darbības uzskati par nepieņemamām dēļ nerakstītājām ētikas normām un sabiedrības spiediena - tad mazāk vajadzētu iespaidoties no sev nepazīstamu cilvēku uzskatiem. Bet ja pati iekšēji jūties slikti un tukši pēc kārtējās "naksniņas", tad iesaku saprast,kas ir tas,ko šādā veidā centies sevī aizpildīt. Es domāju,ka patiesībā tādā veidā centies kompensēt mīlestības deficītu,ja nu vienīgi neesi nimfomāne. Esmu gājusi šādam periodam cauri savā jaunībā un manī arī bija tieši šādas emocijas un izjūtas - tukšums, niknums, žēlums pašai pret sevi utt. Tad sapratu,ka ciešu no mīlestības deficīta kopš bērnības un tadā veidā cenšo aizpildīt tukšumu sevī...domāju,ka viss šis ir pārejoši. Pieaugsi,nestaigāsi vairs pa klubiem,atradīsi mīlošu vīrieti un viss nostāsies savās vietās :) katrā ziņā ir viens pluss - būsi iztrakojusies, izbaudījusi vairākus vīriešus un nebūs vēlme skriet pa kreisi talākā nākotnē,jo zināsi,ka zāle sētas otrā pusē nepavisam nav zaļāka :)
09.05.2012 15:39 |

Reitings 1493
atrodi sev piepildījumu kur citur - glezno, skrien, apmeklē dejas, adi (nopietni), jo izklausās, ka fiziskās ķermeņa vēlmes Tu "pabaro", bet vai nepiemirstas "garīgās, morālās". To trūkums parasti arī noved pie pārlieku lielas ballēšanās vai neprātiem ar nepazīstamiem vīriešiem. Baudu var rast ne tikai labā (? - biežā?) seksā, lielāku baudu gūsi, ja iepazīsi sevi līdz galam (savas vēlmes dzīvē, ar kādām darbībām vēlies tikt asociēta - labu muzicēšanu, laba draudzene vai labs seksa buddy?) un par SEVI nekaunēsies (kas, kā izklausās, šobrīd tomēr notiek).
Vai arī, no otras puses, varbūt vari būt nākamā Samantha Jones vai Dace Rukmane, un savu seksuālo pieredzi pārvērst kaut kamā vērtīgā :D
09.05.2012 15:41 |

Reitings 3022
Spotorno,

kas tu par soģi, ka drīksti tiesāt un nosodīt citus?
09.05.2012 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits