Tikko izlasīju par to delfos , neatkarīgi no šis diskusijas :)
Secinājums Nr. 1 - ja tas tiešām ir patiesība, tad veiksmes atslēga ir tajā, ka meitemei patiesībā nevajadzēja darbu, tāpēc viņa ari pārrunu laikā bija viegla, smaidīga, BEZ STRESA, jo ja cilvēkam nav par ko dzīvot, viņs vairāk vai mazāk stresos, uztrauksies, un tas nevairos pievilcību potencialā darba d. acīs.
Mums kursos stastija piemēru, ka vienam gudram, izglitotam vecim, ar savu lielu biznesu patika staigāt pa darba intervijām, un viņu 99 % no simts panema, bet beigās tas tikai smejies: "Es savu miljonu jau nopelnīju, esmu pārāk labs Jums". Kaut ko līdzīgu lasīju par vienu amerikāni.
Man pašai bijis tā, ka dabūju darbu tad, kad pirms piecam min. pirms darba intervijas uzzināju, ka man nepaņēma manā sapnu vieta, tapec intervija jau bija dzili PO..... un biju ļoti brīva, nestresoju un neuztraucos, ka neņems, kad intervijas beigas pateica: "Rīt nāciet un meginiet", biju loti parsteigta.
Un atkal sanāca atri atrast papildus darbus vakariem, kad nestudēju vēl, jo neuztraucos par to, ka ja neņems, miršu badā.
Bet par vienu darbu bijis baigais uztraukums, sadariju su... testa un nedabūju darbinu.
MANS SECINAAJUMS _ STRESS TRAUCEEEEEE !!!!!!!!!!