Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sejas krēms kuperozai ādai

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Meitenes, lūdzu padalaties pieredzē!Man ir diezgan jūtīga- kuperoza ādā ar tieksmi uz apsārtumiem, pie mazākās slodzes un temperatūras maiņām sejas āda kļūst sārta, reizēm sūrst! Līdz šim lietoju Bioderma Sensibio krēmu, beidzās un tagad domāju, ko lai vēl pamēģina! Noteikti kādai ir līdzīgas problēmas, daudz līdzekļu ir izmēģināts un ir savi favorīti!Būšu pateicīga, ja izstāstīsiet savu pieredzi cīņā ar kuperozi!
08.05.2012 16:05 |

Reitings 7
Reģ: 30.07.2010
Varu ieteikt Oriflame Bioclinic viegli tonējošu dienas krēms ar SPF 15. Tas ir augstas efektivitātes dienas krēms ar dzeltena toņa pigmentiem, kas neitralizē sejas ādas apsārtumu.(īsti neieteiktu, ja ir lielas poras- kremiņš var tā kā sastāties porās) No šīs pašas sērijas ļoti labs ir arī nakts krems. Pati abus esmu izmēģinājusi un atzīstu par gana labiem esam. Pirms tam lietoju Eucerin pretāpsārtuma kremu, bet labāks laikam pēc manām domām tomēr ir Bioclinic. Te vari palasīt sīkāk par šo produktu: http://lv.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22454&tab=1
08.05.2012 16:14 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Nu man arī ir šādas ādas problēmas. Arī lietoju Bioderma Sensibio, bet noteikti nebiju sajūsmā. Biju pie dermatoloģes un viņa teica, ja šis Biodermas krēms nav devis būtiskus uzlabojumus, jāķeras pie stiprākiem līdzekļiem - izrakstīja recepšu krēmu, neatceros nosaukumu, uz F burta - ar šodienu sākšu lietot, tad redzēs. Ja Tev jau ir sūrstēšana, karstuma sajūta, mēdz būt mazas pumpiņas, tas nozīmē, ka kuperoze ir progresējusi....es tiešām ieteiktu aiziet pie dermatologa. Man šāds ādas tips iedzimts un ja to neaptur, tas tiešām mēdz pasliktināties, nav ko riskēt, daili arī nevairo.
08.05.2012 16:14 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
un jā - dermatoloģe teica, ka kosmētiskie krēmi šīm problēmām NEPALĪDZ. Ja nav būtisku uzlabojumu no tās pašas Biodermas, tad neviens cits kosmētiskais krēms nelīdzēs. Ļoti svarīgs ir arī uzturs - šādai ādai nepatīk asi un ļoti saldi ēdieni.
08.05.2012 16:19 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Mja, būs vien jādodas pie dermataloga....
Varbūt vēl kāda pieredze/ ieteikumi???
08.05.2012 16:39 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man vispār ir pilns komplekts- kuperoza, sausa un jūtīga āda
Reizi mēnesī eju pie kosmetoloģes, kas cīnās ar kuperozo ādu, ikdienā lietoju tikai eko kosmētiku
08.05.2012 16:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits