Mājdzīvnieki

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Parunājam par kaut ko sirsnīgu un smieklīgu, interesantu un jauku...

kas ir jūsu mājdzīvnieks, kādi atgadījumi, ikdienas rituāli? :)

Man ir taksis, viņš guļ tikai apsedzies ar sedziņu un viņš kā zīdainis ir jāapsedz visu laiku ejot gulēt.... Tagad arī dzirdu, ka smilkst... Aizeju skatīties, nabadziņam, sedziņa nokritusi :D pacelu un guļ tālāk :D

Tāpat no rītiem laižam viņu gulēt gultā, paretam paņemu viņu blakus pa nakti, ko vēlāk nožēloju... Jo viņš guļ zem segas, kad paliek karsts, lien ārā, iet pastaigāt, un kad nāk atpakaļ, tad skrāpējas un smilkst, ķip prasa atļauju un kad paceļu segu, tad lec gultā!

Un mans suns ir tik smuks, tāds pōzeris, bet līdzko gribam viņu fočēt, viņam laikam nepatīk un viņš rej un nekas nesanāk :@ :D

Mans suns visu savu dzīvi ēd TIKAI čapī sauso barību un to pašu tikai 1 veidu... nabadziņš, es jau domāju, ko viņš darīs vecumā, kad zobi nebūs tik labi... :(
08.05.2012 00:09 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
LV man palika tikai viens sunītis... Mans mīlulītis, bērnības draugs janvāra beigās aizgāja prom 17 gadu vecumā :( Bija karaliskais pūdelis, ar viņu izaugu, viņš bija patiesi gudrs un uztvēru viņu kā cilvēku! Smieklīgu atgadījumu ļoti daudz, sākot jau ar to, ka viņš arī tāpat kā es, bija šokolādes fans un bieži manas nevērības dēļ, to konfiscēja :D Pēdējais atgadījums bija tāds, ka ēdu eklērus (viens bija klasiskais, otrs ar banānu garšu), skatījos koncertu TV, bet tad mani kāds bija iztraucējis, izgāju ārā no istabas un atstāju šķīvi uz dīvāna.... Kad ienācu iekšā, skatos manējais ātri košļā pēdējo eklēru.... :D Vēl bija atgadījums, ka māsai vistas kāju atņēma, kamēr šī vistu lika no pannas šķīvī,-palēcās bik un hops... :D
Bet visvairāk man patika, kad viņš kaut ko gribot, vienmēr pienāca pie mana datorgalda un sita ar ķepu man pa stilbu, lai es noreaģēju un viņu glaudu, ja es nereaģēju, tad viņš ar abām kājām jau stāvēja uz galda malas un tad sita ar ķepu pa klaviatūru... :D

Bet otrs sunītis tagad, kas ir - krievu toiterjers. Viņu nesalīdzināt ar pūdeli gudrības ziņā, īpašu smieklīgu atgadījumu tādu vēl nebija.
08.05.2012 22:31 |

Reitings 5395
ui, mans kaķis ar ir spoks
*viņam mīļākā guļvieta ir kartona kaste, kura ir 15 cm augsta un ar vāku, kurš aizveras, tad nu ielien slēpnī un guļ
*divreiz pa aizsalušu upi aizgāja uz otru krastu un mājās nepārnāca, tikai žēli ņaudēja, tēvs gāja apkārt pakaļ (nu kādi 3km, kamēr tiek pāri upei un līdz tai vietai)
*nenormāli patīk ūdens, guļ man uz vannas malas, ķeksē vannas putas un ēd
*iekrita upē un pēc tam staigāja ar sasalušu asti, un ņaudēja, kad žāvēju ar fēnu
*ir kā traks uz vafelēm
*kad bija pavisam maziņš tik kājās vien ķērās un non-stopā
*ļoti patīk braukt ar mašīnu
*vienmēr sasveicinoties sabadās un atmurrā visas dienas notikumus
*guļ virsū kā zīdainis
*guļ uz sejas
*ir nakts laikā man uztaisījas mega zilumu uz kakla, mamma domāja, ka puisis uzsūcis, tikai pēc nagu nospiedumiem secināja, ka tomēr kaķis un znots tik drīz viņai nespīd :D
08.05.2012 22:43 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Radiniekiem, pie kuriem dzīvojos pa vasaru, bija kaķēns. Es mēdzu likt viņu gulēt uz dekoltē zonas.
Kaķēns izauga par diezgan lielu kaķi, bet paradums gulēt uz dekoltē zonas palika. Traki, kad tāds "teļš" uzguļās un neļauj elpot :D
08.05.2012 22:46 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Kaķis pats nāk un iet kad grib,jo māk atvērt visas durvis uzlecot uz roktura. Baigais maniaks uz maisiņiem un groziem, patīk līst maisiņos un ielīst gulēt veļas grozā, vakaros mēdz mani pabaidīt paslēpjas aiz dīvana un, kad eju istabā lec virsū, nesaku, ka normali nobaidījis tā ir. Vēl novērots, ka ja kāds sēž pie datora, kko grib tad paņem uzlec uz muguras, tas gan traki, jo ielaiž nagus. Ai, visāda dīvainas lietas dara ķer mušas un ēd, dzer tikai no tekoša krāna, kad ienāk iekšā, ja ārā bijis lietus, gaida, kad noslaucīšu ar viņa dvielītī :D
08.05.2012 22:48 |

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
man ir seskulis :D Dažreiz šķiet, ka drīzāk mazs bēbis, nu ļoti jauks !:) spēlējas, šņāc, kad ir neapmierināts, vai kkur nelaižam, piemēram, vannasistabā. pagaidām vēl audzinam, jo ir pie mums tik kādus 3 mēnešus ! :D
08.05.2012 22:56 |

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
un viņš ir TIK ziņkārīgs, visur jāieliec u.t.t. ēd vakariņas viņam jālec virsū un jāpalūr kas tas tev ir, ja pa dienu neesam bijuši pastaigāties vai nav kārtīgi izskraidījies, neļauj naktī gulēt un trokšņo :D un kad spēlējas ļoti gugina, izklausas tā itkā ķiķinātu :D vēl, kad ir traki aizrāvies mēdz luncināt asti kā suns ! :D
08.05.2012 22:58 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
man ir runcis.viņam patīk skraidīt pakaļ un pienest man bumbiņu kā to dara suņi; ļoti augstu lec;kad iegribas,nes visas savas 4 bumbiņas ūdens bļodā;izskatās smieklīgs,kad dusmojās;šad tad guļ vannā vai izlietnē,no wc poda gan turas pa gabalu,reiz netīšām tur iekrita. :p
08.05.2012 23:08 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
atcerējos,manAm vēl dikti tīk kost ne pa tēmu-pienāk un iekož,bet patīkami,tas,ka allaž sagaida,kad nāc mājās :)))
08.05.2012 23:13 |

Reitings 624
man ir kakenite,jau sesus gadus,loti ipatneju raksturu,vienmer patik but klat visur un urkities,pa vadiem,pie urbjmasinam,tur kur virs kramejas,ja kaut ko edu lien pilnigi mute ieksa,laiza muti,izmazga man ausis:D,doma ka esmu kakene,suc manu kaklu ka pupu,micas un murra,kad grib est nenormali naud un skraida pa kajam,vienmer kasas un purinas tad kad ir uzkapusi uz vedera tur pat pie sejas,lec ka stirna loti augstu uz setam,luncina asti ka suns,biezi runajas,sava kaku valoda,tad man ari ar vinu jaruna,reizem skatas ta ka gimis sagriezts ta skibi,izskatas smiekligi,tagad atkal tik mazgajas un mazgajas...
08.05.2012 23:20 |

Reitings 114
Reģ: 11.11.2011
bērnībā mums bija sunīte, diezgan jauna. kaimiņos dzīvoja draudzene un arī viņai bija pajauna sunīte. kad šī nāca ciemos, suns arī nāca draudzēties. spēlējām ķerenes. suņi ķēra mūs, pēc tam mēs suņus. kad mums apnika, šie nāca bakstīties, lai turpinam.
un ir kaķis, kurš ziemā ķer putniņus. noslēpjas vai nu grīdas un lūr logā, vai uz palodzes sataisās riktīgi plakans, lai šo it kā neredzētu, un tad, kad pielido kāds čiva, lec stiklā un bieži vien var manīt, ka pēc tam tāds dikti apdauzījies.
lauku minka ir pofigists. viņam iedod ēst trauciņā ārā pie durvīm un tad tur var nākt kaimiņu kaķi, suņi, šim vienalga. turpat vārna, ēd abi no viena trauka. ziemā šis nekur neiet, pabļauj, lai šo paņem klēpī, jo savādāk vienkārši nekust no vietas. ņaud arī nesaprotami. grūti pat par ņaudēšanu nosaukt, drīzāk čerkstēšana. bet nu dikti jauks kaķītis.
09.05.2012 15:20 |

Reitings 1493
es jau labu laiku plānoju pieteikt savu VAS suni mūzikas konkursam, vien no smiekliem vēl nekad nav sanācis to piefiksēt - kad pienāk pastaigas laiks un eju pēc pavadiņas, to pavada 40 kg-amīga monstra apkārt lēkāšana un gaudošana/dziedašana operdziedātāja manierē :D :D "auu---ooo--aaa---vu-vu---iii" :D
09.05.2012 15:32 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
negribat ielikt iekšā mīluļu bildes, ja ir? :)
09.05.2012 15:46 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
wendii, es domāju, ka mans lempis ir vienīgais tāds, kurš tā auro, kad saprot, ka tiks pastaigāties! :D
09.05.2012 15:58 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Man ir kaut kas no kaķa, suņa un žurciņas. Vienā veselā tas ir Sesks. :D

Mans prieks un acu raugs, uzlabos garīgo, kad tas nepieciešams, nokaitinās, kad to nemaz nevajag. ļoti aktīva. Kad grib tikt ārā no būra, tad nenormāli ar ķepām dauza dzeramtrauku, un bārsta barību pa visām malām.. :D
Es viņu esmu iesaukusi par mazu pinpongbumbiņu. Lēkā tieši tāpat. Kad pavisam satrakojusies tad lēkā, met kūleņus, ripo, un laiž driftiņus pa izstabu. Esmu jau piefiksējusi kā viņa izrāda savu labo vai slikto garastāvkli. Kad skraida nemierīgi apkārt, ķeras kājās un skaļi pukst, tad ir ar kaut ko neapmierināta.
Bet, kad mierīgi pieglaužās, vai maigi iekož rokā/kājā, un sāk lēkāt, tad ir laimīga un jūtas labi.. :)
Visas mīkstās mantiņas kas ir atrodamas mājās pieder viņai. Ir pat viens konkrēts stūris kur viņas stāv, un, ja kāda mantiņa ir nomesta vai nolikta kur citur, viņa ātri to paķer un aizvelk uz tās īsto vietu... :D
Vēl viņai patīk visu laiku čiept no galda manas salvešu paciņas... Un manā somā rakņāties. Tās laikam ir viņas pašas mīļākās nodarbes.

Tā varētu turpināt daudz un dikti. .. :)
09.05.2012 16:11 |

Reitings 12651
rekur mans zaķītis nr. 1 :D http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318333_318935371466261_100000494017397_1294615_1363802717_n.jpg

Otrs man ir tikai draudzīgajos, negribas likt linku :D
09.05.2012 17:06 |

Reitings 12651
fuu, sajaucu, te būs
09.05.2012 17:08 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man ir šitāds blēņdaris :)
tieši mana suņuka bilde šobrīd nav pieejama, bet nu ļoti līdzīgs :

09.05.2012 17:16 |

Reitings 2302
09.05.2012 17:23 |

Reitings 2302
Nesaprotu. Kā bildi pievienot?? :o :D
09.05.2012 17:24 |

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Mans baltais runcītis katru rītu ir pieradis vienā un tajā pašā laikā saņemt savu ik rīta konservu devu. ja mazliet vēl gribu pavārtīties pa gultu šis man lien virsū un sāk skrāpēt seju lai eju un pabaroju :D
Durvis skrāpē, ja kautkur nelaiž. paskrāpē, paskrāpē un tad lec uz roktura un taisa vaļā.
Tad viņš ir iecienījis nedzert ūdeni no trauciņa, bet no krāna. Uzlec uz izlietnes, sāk ņaudēt un gaida kad es atvēršu krānu. :)
Vēl viņam ļoti patīk tīrība, kad nokārtojās kastītē, tad sāk ņaudēt un sež kamēr vien es nesatīrīšu tur visu.
10.05.2012 10:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits