LV man palika tikai viens sunītis... Mans mīlulītis, bērnības draugs janvāra beigās aizgāja prom 17 gadu vecumā :( Bija karaliskais pūdelis, ar viņu izaugu, viņš bija patiesi gudrs un uztvēru viņu kā cilvēku! Smieklīgu atgadījumu ļoti daudz, sākot jau ar to, ka viņš arī tāpat kā es, bija šokolādes fans un bieži manas nevērības dēļ, to konfiscēja :D Pēdējais atgadījums bija tāds, ka ēdu eklērus (viens bija klasiskais, otrs ar banānu garšu), skatījos koncertu TV, bet tad mani kāds bija iztraucējis, izgāju ārā no istabas un atstāju šķīvi uz dīvāna.... Kad ienācu iekšā, skatos manējais ātri košļā pēdējo eklēru.... :D Vēl bija atgadījums, ka māsai vistas kāju atņēma, kamēr šī vistu lika no pannas šķīvī,-palēcās bik un hops... :D
Bet visvairāk man patika, kad viņš kaut ko gribot, vienmēr pienāca pie mana datorgalda un sita ar ķepu man pa stilbu, lai es noreaģēju un viņu glaudu, ja es nereaģēju, tad viņš ar abām kājām jau stāvēja uz galda malas un tad sita ar ķepu pa klaviatūru... :D
Bet otrs sunītis tagad, kas ir - krievu toiterjers. Viņu nesalīdzināt ar pūdeli gudrības ziņā, īpašu smieklīgu atgadījumu tādu vēl nebija.