visvairāk man "piedur" tās meitenes, kuras saka, ka "jums jāšķiras", "viņš tevi nemīl" u.c., lai gan izlasījušas vienu nesaturīgu, vispārīgu diskusiju. mans uzskats vienmēr ir bijis tāds, ka attiecības veido DIVI CILVĒKI - tu un tavs vīrietis, un jūs vienīgie ziniet, kā ir patiesībā, t.i., kāpēc ir izveidojusies šāda situācija, kādi var būt tās iemesli un neviens cits, ne meitenes no cosmo.lv, ne labākā draudzene vai mamma, tikai JŪS. kā arī otrs mans uzskats ir tāds, ka vispirms padomā, ko tu pati esi darījusi, lai puisim savu brīvo aiku labpatiktu pavadīt ar saviem draugiem, nevis tevi, piemēram, esi darbaholiķe, pārmetoša, nav mīļums u.c., un tas, ka attiecībās ir iestājies vēsums nenozīmē, ka uzreiz jāšķiras, jo mans trešais uzskats ir, ka mīļotos cilvēkus nemaina kā zeķes, un ir jāmāk problēmas risināt un iemācīties veidot ilgtermiņa attiecības, t.i., pieņemt, ka tā dzirkstelīte, kas bija sākumā - pazuda, iestājusies rutīna un meklēt risinājumus.. dažreiz tie padomi cosmo.lv ir pilnīgi dirsā, atvainojos.. nav brīnums, ka vidēji lielākai daļai meiteņu otras pusītes mainās ik pa mēnešiem! nekas apvainojošs, izsaku savu viedokli.