Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cīsiņi mikroviļņos

 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Kāda ir mēģinājusi sildīt cīsiņus mikroviļņu krāsnī? Gribētos pamēģināt, bet kaut kā raustos :D
05.05.2012 21:03 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Atradi no kā baidīties! :D
Noņem celoānu, ja tie ir celofānā un sabaksti ar dakšu, savādāk tei ieplaisās!
05.05.2012 21:05 |
 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
becky, internetā uzgāju vienu diskusiju, kur stāsta par cīsiņu sprāgšanu :D
05.05.2012 21:07 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Esmu mēģinājusi! Nekas jau tur TĀDS nav,vienkārši desa tā kā savīst un ir galīgi sausa..man nepatīk tas mikroviļņu efekts!
05.05.2012 21:07 |
 
Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
:)(:

Es izlasīju,ka tā desa nevis savīst, bet sasvīst. :D Domāju,kā izskatās sasvīdusi desa...
05.05.2012 21:09 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Savīst, ja pa daudz notur, un uzsprāgst, ja nesabaksta ar dakšu! Vot ola var uzsprāgt, ka maz neliekas! :D Ā, un man vienreiz vasks uzsprāga, dabūju jaunu mikreni pirkt un izdarīt secinājumus, ka lētāk novaksēt virslūpu pie meistares! :D
05.05.2012 21:10 |
 
Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Iegriez, vai iedur caurumus.
A kapēc tu vnk verdošā ūdeni neieliec?
05.05.2012 21:10 |
 
Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Ā, un man vienreiz vasks uzsprāga, dabūju jaunu mikreni pirkt un izdarīt secinājumus, ka lētāk novaksēt virslūpu pie meistares!


:D :D :D :D :D :D :D šausmas
05.05.2012 21:11 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Gan jau desa no iekšpuses arī sasvīst :D :D :D
05.05.2012 21:11 |
 
Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Ja ēdu cīsiņus vai desiņas, nekā citādi nemaz negatavoju - mikroviļņos iekšā un gatavs.
05.05.2012 21:11 |
 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Šausmīgi besī gatavot kojās. Cenšos vienreiz uztaisīt, lai varu 2 dienas vienkārši uzsildīt.
05.05.2012 21:13 |
 
Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Esmu sildījusi savus garšīgos cīsiņus,bija ok :)
Nu ,protams,labāk vārīt,bet ir ok :)
05.05.2012 21:18 |
 
Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Kā man sagribējās cīsiņus :D
05.05.2012 21:21 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
visu laiku lieku mikrenē un nekas nav sauss vai sasvīdis :D
vienreiz mēgināju kausēt šokolādi. arī beidzās ar jaunas mikrenes meklējumiem, jo šokolāde pa 3 minūtēm pārogļojās un uzliesmoja :D
05.05.2012 21:24 |
 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Un kā ar zivju pirkstiņiem? Kaut gan tos laikam labāk cept...
05.05.2012 21:37 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
zivju pirkstiņu esmu cepusi mikrenē, vajag uzlikt katram pirkstiņam sviesta gabaliņu un turēt kādas 2-4 minūtes. iesaku katru minūti atvērt un pabakstīt vai nav gatavi, savādāk dabūsi rikstīgus "žmurikus"
05.05.2012 21:42 |
 
Reitings 132
Reģ: 22.03.2009
kad bija mikrene,cīsiņus likām bļodiņā ar ūdeni un tad mikrenē.ne sliktāk par vārītiem :-D
05.05.2012 21:47 |
 
Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
gribu piccu :D
05.05.2012 22:35 |
 
Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
es cīsiņus tikai tā taisu. ja liek trauciņā ar vāciņu, nekas nevīst. esmu arī kartupeļus, rīsus vārījusi :D
06.05.2012 00:24 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
dorota - kaa tu dabuuji gatavu to, ka sokolaade aizdegaas??? es vienmeer mikrovilnju kraasnii kauseeju sokolaadi, lai nav jaanjemaas ar uudens peldeem un viss ok.
06.05.2012 00:52 |
 
Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Man šokolāde arī baigi sakarsa, trauks, kas saskārās ar šokolādi, galīgi sakusa. Bet tas bja mikroviļņos liekamais materiāls. Būtu ilgāk turējusi, droši vien arī aizdegtos.
06.05.2012 03:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!