Savīst, ja pa daudz notur, un uzsprāgst, ja nesabaksta ar dakšu! Vot ola var uzsprāgt, ka maz neliekas! :D Ā, un man vienreiz vasks uzsprāga, dabūju jaunu mikreni pirkt un izdarīt secinājumus, ka lētāk novaksēt virslūpu pie meistares! :D
visu laiku lieku mikrenē un nekas nav sauss vai sasvīdis :D
vienreiz mēgināju kausēt šokolādi. arī beidzās ar jaunas mikrenes meklējumiem, jo šokolāde pa 3 minūtēm pārogļojās un uzliesmoja :D
zivju pirkstiņu esmu cepusi mikrenē, vajag uzlikt katram pirkstiņam sviesta gabaliņu un turēt kādas 2-4 minūtes. iesaku katru minūti atvērt un pabakstīt vai nav gatavi, savādāk dabūsi rikstīgus "žmurikus"
dorota - kaa tu dabuuji gatavu to, ka sokolaade aizdegaas??? es vienmeer mikrovilnju kraasnii kauseeju sokolaadi, lai nav jaanjemaas ar uudens peldeem un viss ok.
Man šokolāde arī baigi sakarsa, trauks, kas saskārās ar šokolādi, galīgi sakusa. Bet tas bja mikroviļņos liekamais materiāls. Būtu ilgāk turējusi, droši vien arī aizdegtos.