Laura, es nesaprotu, kāpēc Tu visu viena katlā maisi.... es pieļauju, ka esi ļoti jauna un jūties āprātīgi apdalīta... tāds nu man priekštats izveidojies... tur pat vīrietim nav vaina, bet tam tavam nabaga opim.
Vecmammas ... nu vecmamma dod ievarījuma burciņas, kompotus, marinētus gurķus... ada zeķītes uz svētkiem... normāli. Arī opis to dod , viņi taču ar vecmammu ir viens vesels? Vai Tu viņus šķiro kā atsevišķus cilvēkus, kam katram būtu jādod viss vienīgi Tev?
Mazs bērns, ja nedalās ar konfektēm, tas nav skopums, maziem bērniem kofektes tas ir Dieva vietā pasākums... un tikai ar laiku bērns iemācās dalīties... ja kas arī man ir stāsts no bērnības, kur vārda dienā uz bērnu dārzu man mamma iedeva konfektes, ko pacienāt bērnus, atnākot man pakaļ uz bērnu dārzu, dažas maisiņā vēl bija palikušas, mamma prasa, kāpēc dažas ir palikušas... un es viņai atbildēju , jo es vairak apēst nevarēju!!! Tie ir bērni.. bērnus māca dalīties, bērni nav skopi... :)
Un cilvēks, kam ir daudz naudas, kāpēc viņam būtu jādāvina dārgas super dārgas dāvanas draugiem? Es to nesaprotu....tavos gadījumos sanāk, ja man ir vairāk naudas kā citiem, bet es nedalos ar visiem, tik cik viņi gribētu, es automātiski esmu skopuļu kārtā :D