Līva - studēju - kad varu. Skolā parādu nav, bet darbs noteikti ietekmē manas sekmes.
Telefons apmaksāts, benzīns nē, jo nav tiesību, nelietoju darba transportu, ja darbam nepieciešams transports (diezgan daudz), braukāju ar sevis pirktu kartiņu.
Man šķiet, ka es nevarēšu noformulēt apjomus, lai tas izklausītos reālistiskāk par "pāris zvaniem dienā", vārdu sakot, man iedod kādus 5 milzīgus darbus un pēc stundas prasa - vai jau gatavs?
Jā, izmantoju google, bet meklēšana - es uzņemos atbildību par to, ko pasūtu, mantiskajā tas nav tik sāpīgi, bet tieši cilvēkresursos - es uzņemos atbildību par visiem tiem ~ 80 cilvēkiem mēnesī, ka viņi būs laicīgi, nostrādās kā Dievi un tml. Manā darbā tas ir nepieļaujami paņemt cilvēku tīri daudzuma dēļ, par katru man jābūt pārliecinātai, ka viss tiks izdarīts perfekti.
Tāmes - 50% ir līdzīgi, pārējie 50% - katra tāme ir kaut kas jauns. Atskaites arī nav divriteņa izgudrošana, bet te arī ir runa par daudzumiem - ir darbu kaudze un vēl pāris atskaites klāt.
Par vēstulēm un zvaniem - mana darba specifika nav tāda, kurā vēl lielāka organizēšana kaut ko mainītu - vienmēr ir labāk atbildēt uz zvaniem, citādāk nākamajā dienā var gaidīt traģēdīju.
Man šķiet, ka tiešām visgrūtāk ir aprakstīt tieši apjomus, lai neizklausītos pēc princesītes, kas nevar veikt 5 zvanus dienā..
mikstais - ne, man tas nav variants..