Kad man jālasa teikumi, kur rakstīts, mani sasniegumi, man tā vien prasās ķiķināt... ne aiz ļauna prāta.. bieži rodas sajūta, ka ar vārdu sasniegumi cilvēki vienkārši mētājas pa labi un pa kreisi, nu gluži kā šodien mīlu Tevi, rīt ej projām, apniki.
Sasniegumi tas ir kaut kas nopietns karjera, ne gluži sekretāre ar 1000Ls mēneša algu... bet sasniegumi, ka esi radījusi kompāniju, veiksmīgu kompāniju un spēj nodrošināt daudziem cilvēkiem darba vietas, vo tas ir sasniegums!!!
Sasniegumi ģimenē. Nevis apprecēties.. apprecēties mēs varam visas, bet piedzemdēt un uzaudzināt vismaz 3 bērnus, vo tas ir sasniegums. Izaudzināt, lūdzu nejaukt kopā ar karjeru, tas no mammām kuram ir daudz bērnu ir dzirdēts neskaitāmas reizes, Neiespējami.
Sabiedrībā, izveidot labdarības akcijas, piesaistos sponsorus, bāreņu namiem, invalīdiem, dzīvniekiem, rūpēties regulāri un popularizēties arvien pievēršot jaunus sponsorus. Vo , tas ir sasniegums.... Vārdu sakot sasniegumi ir nevis savtīgi vērsti uz sevi, bet sabiedrības labā veicināšanai, manos piemēros ir norādīts radīt darba vietas, dot sabiedrībai labus gēnus un palīdzet vājakajam posmam sabiedrībā.
Nuuu.. kurai te ir tie sasniegumi????? Ko jūs saprotat ar vārdu sasniegumi??? Kādā čata jautājumā bija arī jautājums sasniegumi 25 gados.. ej Tu nost, 25 gados vēl arī sievietēm vairumam ir bērna prāts, kādi sasniegumi!!! Tusiņi, tusiņi!!!! :)