mainījos un mainos vēljoprojām. katru gadu varu atskatīties uz iepriekšējo un saskatīt sevī izmaiņas, īpaši ārējās izmaiņas. mati ir bijuši visādās krāsās, stili ir bijuši arī dažādi - ir bijis meitenīgi caciskais un neapslēptais rozā stils, ir bijis tas riktīgais hipsteru stils, kad velc visu varavīksnes krāsās un jo krāsaināk - jo labāk :D ir bijis sportiskais, ka neko citu principā, izņemot botes, tu no apaviem nesaskati, visur der tās - arī zābaku vietā.. tad nu tagad es varu pateikt, ka botes kā savus ikdienas apavus nespēju iedomāties. ir diezgan tāds sievišķīgais, meitenīgais stiliņš iezadzies - patīk kurpes, kurpītes, zābaciņi mmmm :) patīk blūzītes, skaisti džempuki, aksesuāriņi, gredzeniņi, pulkstenīši un vienvārdsakot - visi tie nieciņi, kuri agrāk likās absurdi. pēdējā laikā ļoti iepatikušies lakati un dažādas šalles kā aksesuāri. patīk tagadējais stils, jo , domāju, ka meitenēm viennozīmīgi vislabāk izskatās kurpes, skaistas sievišķīgas blūzes vai citas augšiņas, svārciņi, kādas skaistas, bet klasiskas, vienkāršas bikses..
raksturs ir bijis ļoti dažāds, maza biju - tad tāda dumpīga diezgan biju.
līdz šim brīdim, ja paskatās, tad uz doto momentu, ir pretstats dumpīgumam, esmu miermīlīgs cilvēks, kuram ik pa laikam vajag to dumpīgumu, trakumiņu, bet nedaudz. taču ir sliktas īpašības, kuras nav mainījušās un šaubos, ka mainīsies. es zinu, ka dēļ tā es kādam nepatikšu, bet apzinos, ka izpatikt cilvēkiem - kam man to? tas nav mans dzīves mērķis un nekad tu visiem nepatiksi, tāpēc, nāksies vien samierināties ar tādu raksturu, kāds viņš ir un lieliski apzinos, ka tā nav vienkārši tāda bīdāma, maināma lieta. raksturs mainās līdz ar uzskatiem un kaut kādu pieredzi, iespējams, ka notiks lietas, kas liks man mainīt nostāju uz kaut ko un līdz ar to izgaisīs negatīvas īpašības, kuras pašai traucē :)