"jā" neteiktu, jo esmu par jaunu un laulības mani pašlaik neinteresē, bet....
var pateikt, ka šķērdējam laiku darot jebko. Esot ar kādu vai neesot kopā, strādājot vai nestrādājot, guļot vai esot augšā - tas laiks paiet, neskatoties uz to, vai dari kaut ko vai nē.
Es plānoju savu tuvāko nākotni un redzu, ka gadiem ilgi vēl nevēlēšos precēties un pat nezinu, kāds vīrietis (un vai vispār būs) man būs blakus pēc gada, neskatoties uz to, ka pašlaik esmu ļoti foršās attiecībās. Bet vai tāpēc, ka mani pašlaik neinteresē "vienīgais un īstais", man nevajadzētu tērēt savu laiku esot attiecībās? Tā pat gribas kādu blakus, gribas rūpēties, mīlēt, dot, gribas to visu saņemt. Un es to gribu izbaudīt! Pat ja būtu "vienīgo un īsto" satikusi tieši šobrīd, "jā" neteiktu, jo uzskatu, ka precās bērnu dēļ. Ja gribēšu bērniņu, gribu viņu kopā ar vīru (negribas iedziļināties argumentācijā).
Rezumē - katrās attiecībās mēs kaut ko iemācamies, augam, izjūtam savstarpēju mīlestību, tas ir process, no kura izvairoties, varam iedzīvoties problēmās, jo cilvēks ir radīts būt ar citiem cilvēkiem (ģimenē, sabiedrībā, attiecībās, darbā). Un tas nekad nebūs izšķērdēts laiks, jo viss laiks pats par sevi tāds ir :)