drausmīgi ģērbjas.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Viņš izskatās labi ārpus mājas, t.i darbā, kā jābrauc kur utt...bet mājās ir vnk šausmas-nošļukušas pļūtenes, kaut kāda aitādas jaka...
kā saudzīgāk likvidēt šo paradumu mājās ģērbties tik ļoti traģiski...?
28.04.2012 16:55 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Emanuelle - man šobrīd nevienam nav jāgozējas priekšā un nav jājūtas kaut kā slikti par to, kā es mājās izskatos, tā kā - attiecīgajā situācijā, vairāk piedomāšu. kā arī, es taču neteicu, ka neizskatos pēc cilvēka, apgalvoju, ka esmu mājās stila ziņā urļiks, jo man patīk uzvilkt treniņbikses un maiku :D Bet tas nenozīmē, ka tās treniņbikses jau ir ntos gadus nēsātas, maikas kaut kādas pabriesmīgas, nē.. viss ir normas robežās, arī sevis kopšana, protams. :)
es drīzāk to visu domāju tā, ka nevajag ļoti strikti uz to skatīties, kā cilvēks mājās izskatās. ;)
28.04.2012 17:38 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
piekrītu, ka jābūt sakoptam. Bet sakopts nenozīmē skaistas drēbes... sakoptums nozīmē dušas lietošana, patīkams aromāts, regulārs frizieris un skūšanās :D Man personīgi galīgi netraucē, kā draugs staigā mājās vai dārzā :D
Viens variants ir, ka vari viņam uzdāvināt mājas drēbes, kuras Tev patiktu :D
28.04.2012 17:40 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu re, jūs runājat par sevi, ar piebildi, ka drēbes nav izstaipītas, novazātas, atbaidošas utml., bet tēmas autore runā tieši par to.
28.04.2012 17:43 |

10 gadi
Reitings 5929
"nošļukušas pļūtenes, kaut kāda aitādas jaka" nav novazātas, izstaipītas, atbaidošas...
Bet vispār, es vienīgi varu saprast, ka ir škrobe, ja pāris nevelta laiku sev kopīgi ārpus mājas, kad abi smuki, saposušies un vienīgais, ko meitene redz ir vai nu pļūtenes vai īss brīdis, kad pārnāk mājās no darba saposies.
28.04.2012 17:48 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Man tagad kājās ir harēmbikses un aušiņā kapučnieks... Bet īstenībā, piekrītu tām meitenēm, kas saka, ka mājās arī pēc cilvēka ir jāizskatās, nu nevar staigāt NETĪRĀM drēbēm, mazliet nošņurkušas, tad vēl ok- bet nu ne jau netīras. Kaut gan, ja uz mani apģērbs izskatās pabriesmīgi, nu nevilkšu es viņu arī kā mājas kārtu.

Reitings 7781
skatos ievas parvertibas regulari...un tur visas dalibnieces ka viena muzdien apgalvo lai ir erti, erti...bet kuras tad ir tas neertas drebes. kads iezmiegts lateksa kostims ar korseti? nu man ir dazada stila drebes-sportam, atputai briva daba, klasiskas, ir augstpapezu kurpes, bet neviens no siem apgerbiem man ne spiez, ne grauz, ne iespile. tapec es varda ertums nozimi neizprotu. saak, ka cilveki nemak iegadaties sev atbilstosi apgerbu, jo, piem, ejot uz darbu uzvelk kaut ko tadu, kas rive kajas, iezmiedz tevi ta, ka elpas trukst, un , atnakot majas, tu esi briviba-iekriti uzreiz sporta bikses un maika. nu ta nevajadzetu but.

10 gadi
Reitings 5929
nu šauras džinsas nav tas pats, kas sporta bikses.
Pirmkārt, nevar ilgi ceļus saliekt (man vismaz nepatīk tā sajūta šaurajās biksēs ceļiem), otrkārt, vēderam jau ar nav patīkams tas ciešums izejamām biksēm. augšiņas gan man personīgi visas ir ērtas :D
28.04.2012 17:52 |

Reitings 7781
partfait, tu aplami runa, jo:
1. es apgalvoju ka drebes ir tadas novalkatas, utt.;
2. pāris nevelta laiku sev kopīgi ārpus mājas.tu saki! no kurienes tads apgalvojums. ka tu zini kur es stradaju vai macos, ko es daru, kur eju, kur mes ejam, neejam utt...tas ir tavas iedomas.
laikam jau vnk man ne visiem komentariem ir japievers uzmaniba....gadijuma tu ari neveidoji diskusiju par urina lietosanu sakara ar matiem???? nu ja ta, tad viss skaidrs.
28.04.2012 17:53 |

Reitings 5087
Nošļukušas pļūtenes man asociējas ar kaut ko pabriesmīgu, nu moš tas tā nebija domāts:D
28.04.2012 17:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
nav tādas situācija .... vispār ieteiktu pašai kārtīgi izrevidēt skapja saturu ar mājas drēbēm variantiem, ja nav iespējas nopirkt jaunas.... noteikti, ka atradīsies kāds tieši tāds T krekls, kas Tev loti patiks, un ja arī paduse būs caura, gan jau zināsi kā rīkoties ar diegu un adatu... nu ja tiešām tik traki... arī bikses tas pats... kaut kādas cauras džīnas vai audumu biskes? Uztaisi ielāpus interesantus..
es strādāju no majām, līdz ar to mājās atrodoties mani mājas tērpi vienmēr ir pārdomāti... var jau teikt, mājās ir jājūtas tikai ērti un nekas vairāk... bet tā nav.. es gribu arī izskatīties skaisti, piemēram no rītiem es ātri izskrienu līdz apakšējā stāva kafejnīcai , kur kafiju ņemu un avīzi pērku.. vai reizēm mājās no agra rīta maize vai krekeri beigušies brokastīm.. un no mājas iziet nekoptai cilvēkos, kaut uz 2 min nedrīkst !!! Bieži draugi ierodas bez pieteikšanās, vienmēr ir jābūt gatavai un mājai jābūt sakoptai... tas viss ir rādītājs ....un kas gan cits palīdzēs arī piedomāt ne tikai darba imidžu, bet arī mājās, ja ne mēs pašas saviem draugiem, vīriem? Pēc vīra skata spriež kāda viņam sieva... tā kā ir ko padomāt ....
28.04.2012 17:54 |

Reitings 7781
nu tad tu perc bikses, kuras tev ir izmeru pa mazu!!!!!!!!!!!!!!jo sava izmera drebem nekas tads nav.

p.s man ari ir skapi sauras, apspiletas dzinsa bikses.

ahh...ko tik nepadarisi skaistuma varda!:D
28.04.2012 17:55 |

Reitings 357
Ha:)!
Es kad izmācijos to, ko māku, -es viņa gardrobi mazliet palaboju, sākot ar krāsām un visu pārējo.
Jāā, vēlāk bija redzami darba augļi,:D
Bet nu, lai arī mans vīrietis ģērbjas cienījami, jo tā to pieprasa amats, es reizēm apbrīnoju, ka viņš vakarā kad dodās uz veikalu staigāk kā urļiks. Bet es neko nesaku, tas ir tā lai pievērstu mazāku uzmanību:)
Nepārdzīvo tik ļoti, to visu var mainīt tā lēnāk, ka viņš nemaz nemanīs:))
28.04.2012 17:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Un te ir beidzot piemeerot tas vaards ROMANTIKA!:DTaa ir-tajaa laikaa ,kad abi draudzeejas saakumaa,abas puses censas!Es arii atceros to laiku...Tikko saak dziivot kopaa-tas ir mans,vins buus mans liidz muuza beigaam ,varu dariit ko gribu,staigaat kaa gribu-dabuuts ir ,vairs nav jaacensas!
28.04.2012 17:57 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, bet vispār bēdigi, ja tā daudzi domā... tas taču tikai visa sākums... mīlestība pret sevi arī parāda mīlestību pret apkārtējiem, arī izskatā...
28.04.2012 18:00 |

Reitings 7781
paldies par viedokliem.

Reitings 5087
Es tā iedomājos par Holivudas zvaigznēm, ko redzam paparacci bildēs, ikdienas gaitās, tur nu tiešām piestāv vārds urļiki, brīnos vienmēr, kur viņi vispār izrok tās lupatas, tak ne jau veikalos tādas var nopirkt :D

10 gadi
Reitings 5929
Nu meitenes dēļ ar vājiem nerviem es arī necenstos :D
Es izteicu hipotētisku pieņēmumu, ka tas meiteni varētu uztraukt, JA pāris nekur kopā nedotos un nāktos redzēt puisi tikai sliktās drēbēs. Ej atslābsti taču :D

Gribu redzēt tās Tavas apspīlētās džinsas, ar kurām ir komfortabli visu vakaru sēdēt ar saliektiem ceļiem (ja pēdas uz dīvāna).
28.04.2012 18:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-tas tik interesanti, parasti visas meitenes domaa ,ka taas aktrises visas staigaa ,kaa raada uz zurnaalu vaakiem,bet sadziivee...!Vairaak vai mazaak tas ir "stilins"!
Runaajot par izskatu...vakar muusu iestaadee-veco lauzu miitnee ienaaca jauns iedziivotaajs,kura radinieks ir kaads loti bagaats anglis,bija atbraucis no Londonas!Visas koleeges teica,ka tas viirietis noteikti ir manaa stilaa,es jau sapratiisot to Eiropas modi!Es nosmeejos pie sevis!Taa jau laikam ir -Eiropas cilveekus seit tik loti var saziimeet-peec kurpeem vien,peec kleitaam un svaarkiem sievieteem!Tik interesanti,ka te paarsvaaraa visas sievietes veelas staigaat tikai biksees!Un jaa-te ir tik silts...!
28.04.2012 18:10 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nez, gan es, gan mans vīrietis pa mājām staigājam vai nu apakšveļā vai arī tādās drēbēs kā arī pa ielu brīvdienās, kad nav jāiet uz darbu, var iet. Tas ir - džinsi, auduma bikses, šorti, t-krekls. Ir ērti, bet, kas galvenais, nav 5x jāpārģērbas, ja kaut kur grib iziet.

Vienreiz gan vienas trenuškas biju nopirkusi, bet vīrietis pateica, lai tādas tikai sportojot velku, nevis pa mājām staigāju :D

Autorei es ieteiktu izmest ārā. Es esmu savam metusi ārā zeķes, apenes, kad, manuprāt, tās vairs nebija atbilstošas lietošanai, bet viņš pats gan vēl atzina par labām esam :D Nu neko, pirka jaunas.
28.04.2012 18:29 |

Reitings 5119
Nu, es esmu par zelta viduscelu. Nepatiktu galigi ka bomzim staigat gan pasai, gan lai draugs staiga, bet ari neuzskatu, ka nez ka ir japucejas.

Draugam parasti kkadi "seerf-shorti" un t-krekls, man - vai nu legingi un kreklins/tunika vai pidzammina. Sobrid La Senzas (eh, tik zel, ka vairs sis veikals nav) pidzammina :)
28.04.2012 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits