koshlene - nu ja mēs sākam piekasīties, tad tajā diskusijā uzradās lietotāja, kas par 7 ls pārdod jau iekš lv esošus VS sviestus un nekāds dārgais šipings un muita nav jāmaksā.
ok, jā, šeit viņa prasa (nevis lūdzas) palīdzību, un es atkārtojos n - to reizi .. jo pašas meitenes piedāvājās kkādā supersenā diskusijā palīdzēt sagādāt nepieciešamās mantas (sākotnēji pat uzbāžoties, jo autore nelūdza..). Vēl atceros tādas, kas pašas piedāvājās arī materiāli pabalstīt .. un kad autore prasa nest lietotājām atbildību par saviem vārdiem, tad tas tagad ir tā - mēs tev palīdzēsim tikai tad, kad visu darīsi kā mēs gribam ? nedo'dievs vēl pie manikīra aizies, tad aizskries un noraqus bērnam tās iepriekš atdotās drēbes pavisam nost ... loģiski ,ka tā palīdzēšana / nepalīdzēšana ir katra individuāla padarīšana un tas nav neviena pienākums. bet nu domājeit dāmas, pašas tācu sasolījāt ..
bet, nu ja pavisam atklāti - es šādai autorei nepalīdzētu. un nevis tā ķermeņa sviesta dēļ, bet tādēļ, ka principā, manā skatījumā, viņa ir aita globālāk skatoties (par prāta darbu uztaisīt bērnu ar čali, kuru labi ja 2. mēnešus bijis pāris, nenosauksi...). pats savārīji, pats arī izstreb to putru; es palīdzu tiem, kuri paši nav vainojami pie savām likstām un nelaimēm