Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gada jubileja

Reitings 17
Reģ: 27.04.2012
Sveikas, dāmas! :))

Vēlētos uzzināt- kas jūsu otrās pusītes ir visvairāk ierpiecinājis jūsu gada jubilejā? nu domāju- ko esat dāvinājušas, kā pavadījuši šo dienu kopā..
Man ar savējo drīzumā būs gada jubileja,taču vēl īsti neesmu izdomājusi,ko dāvināt... Lūdzu,padalieties ar idejām.. :) Zinu,ka cilvēki ir visdažādākie, taču tiešām vēlētos uzzināt kādas idejas :)
27.04.2012 11:45 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nekad ne ar vienu puisi neesmu šitās jubilejas atzīmējusi... cik esmu arī ar puišiem ( ne saviem, bet vispār) runājusi, viņiem tas dziļi riebjas, bet aiz cieņas viņi cenšas kaut kā iepriecināt un izlkikties, ka baigi jauki tam visam tā sekot līdz...
27.04.2012 11:47 |

Reitings 17
uiii.. nē, man ar savējo pavisam mīļi :) teica,ka gatavojot man lielu pārsteigumu, aicināšot draugus uz pasēdēšanu (kaut gan biju nedaudz saskumusi no sākuma- jo tā taču ir tikai mūsu mīļa diena, bet nu lab, gan būs ok) .. tad nu es tad arī laikam kaut kā gatavošos tam :D
gribas,lai puisis būtu arī priecīgs un laimīgs :) jau pajautāju,ko vēlas viņs saņemt dāvanā, atbildēja jau ,lai tikai es ierodos uz to pasēdēšanu, ar to viņam pietiktu :) bet nuuu.. tomēr gribas kat ko viņam arī sagādāt :)
27.04.2012 11:52 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Cik jums gadu??

Tad pārsteigums draugu lokā izklausās pēc publiskas bildināšanas ( hmmm.. ceru ka neizjaucu pārsteigumu :D)
27.04.2012 11:56 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
mēs aizbraucām uz restorānu un pasēdējām, šogad ņemam fotogrāfi un brauksim uz jūru, bet nu šogad mums ir kāzu jubileja
27.04.2012 11:56 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Nūūū, kā manējais man pateica, jau attiecību sākumā, lai tad, kad mums jau apritēs gads, kopš esam kopā, es viņam uzdāvinu sevi, kailu un aptītu ar lielu, sarkanu banti. Viņš būšot sajūsmā. Takā līdz tam arī vairs ir palikusi mazliet vairāk kā nedēļa, jāsāk meklēt liela bante, ar kuru tad nu varētu sevi aptīt.. :D
27.04.2012 11:58 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Gada jubileju svinēt draugu lokā man neliekas normāli, tas jau nav nekāds tematiskais vakars. Šo dienu būtu jāpavada diviem kaut kā īpaši, ja tik ļoti grib svinēt.

Man liekas, ka kaut kādu sīkumu dāvināju draugam, bet nu jau vairs neatceros, un varbūt bija šampanietis mums abiem, tagad varbūt pirktu kādu kuponu, lai šo dienu pavadītu kādā viesnīcā vai viesu namā.
27.04.2012 12:00 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mēs atzīmējam gada jubilejas.Tie ir mūsu svētki.Mēs nesvinam Valentīna dienu un tāpēc mūsu attiecību gadu jubilejas ir mūsu svētki.
Mūsu pirmā gada jubilejā es uzdāvināju viņam mūsu pirmo kopīgo bildi.Ierāmētu.Tā joprojām ir vienīgā mūsu kopīgā bilde,kas ir ierāmēta un stāv dzīvoklī.Viņš bija priecīgs,jo viņam toreiz nebija neviena mūsu kopīgā fotogrāfija,turklāt tā bilde atsauca atmiņā ceļojumu,kurā tika uzņemta utt.
Dāvini kaut ko,kas atsauc atmiņā skaistus jūsu kopīgi pavadītus mirkļus,kopīgus piedzīvojumus.Vai arī gluži pretēji-iespēju vēl tikai piedzīvot ko labu(biļetes uz kādu pasākumu,ko varētu kopīgi apmeklēt utt)
27.04.2012 12:02 |

Reitings 17
nuu.. man ir 20, draugam 23..
ak vaaaai.. par to bildināšanu :D ziepes :D nuu viņš ir jau entās reizes man jautājis, vai vēlētos ar viņu saistīt visu dzīvi, vai vēlētos ar viņu precēt.. pat nesen vienā veikalā ,kad aplūkoju gredzentiņus,auskarus un visādus zelta/sudraba niekus,tad aizstūma mani tālāk :D ak vaaaai :D esmu jau domājusi,kā tā visa bildināšana notiktu, bet šokā jau ,protams,būtu jebkurā gadījumā :D
es viņu ļoti,ļoti mīlu, kopā esam tik daudz ko pārdzīvojuši - gan tos priecīgākos mirkļus, gan tādus, kas liek sirdij tik stipri sažņaugties,ka liekas,ka pamats zem kājām ir zudis.. bet vienmēr viņš man ir blakus,atbalsta.. esmu tik ļoti laimīga :)

hah :D man par to banti rī iešāvās prātā doma :D kkas būs aāizdomā :D
27.04.2012 12:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits