Projām uz gadu.

Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Sveikas,
Jau kādu laiciņu klusām sekoju līdzi sarunām, bet nu man pašai ir sasāpējusies problēma.

Pavisam īsi - draugs uz gadu dosies uz ārzemēm darba darīšanās. Nebūs tā ne Anglija, ne Zviedrija, ne Vācija, kur mēs pa retam varētu satikties. Viņš dodas pavisam tālu prom un iespējas viņu apciemot man nebūs, jo tas prasītu tūkstošus.

Nezinu, ko īsti gribu dzirdēt. Varbūt kādu pieredzi? Vai ir iespējams saglabāt tādas pašas attiecības, kā ir šobrīd un nebūs tā, ka tā gada laikā atsvešināsimies?
Kā cīnīties ar ilgām un skumjām? Jau šobrīd liekas, ka lūstu uz pusēm. Nespēju vispār iedomāties dienu, kad viņš lidos prom.
25.04.2012 13:43 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Pagājušā gada laikā atsevišķi pavadījām 8 mēnešus. Tagad kopā dzīvojam ārpus LV, pametu visu LV un atbraucu pie viņa, lai nav vēl n-tie mēneši jādzīvo atsevišķi. Un teikšu godīgi - jā, bija lūzuma punkti, kad nevarēju saprast, kāpēc man ir jādzīvo tādās attiecībās, kamēr citi var būt laimīgi kopā. Bet mēs izturējām un esmu laimīga, ka neizvēlējos nosacīti vieglāko ceļu - šķiršanos. Kā ir tajā teicienā - ne jau izšķirties ir māksla. Māksla ir prast saglabāt attiecības pat tad, kad tas ir grūti izdarāms.
Kas, manuprāt, ir svarīgi, ir neieslēgties sevī, bet gan paskatīties uz dzīvi no citas puses - atrast jaunus hobijus, ar kuriem piepildīt laiku. Varbūt apmeklēt kādus, piem., valodu kursus. Satikties ar draudzenēm, iet uz kino, teātri vai uz klubu izdejoties! Galvenais ir nesēdēt mājās un neskumt! :)
Un par to, ka būsiet dažādās laika joslās - mēs arī pirms pāris gadiem ~mēnesi dzīvojām dažādos kontinentos. Jā, bija mazliet sarežģītāk ar saziņu, bet nekas nav neiespējams. Atslēgas vārdi ir vēlme un mīlestība.
Tā ka nenokar degunu, ir arī pilns ar veiksmes stāstiem! :)
25.04.2012 19:01 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Es ari mekletu visas iespejas braukt lidzi!! Bet,ja tiesam tas nebutu iespejasm,tad... es laikam piekritisu tam paris meitenem,kuras raksta,ka ir iespejams sagaidit vinu atpakal,ja jums viss ir pa istam! Isteniba,man skiet,ka mans draugs nepiekristu nekur braukt pie sadiem noteikumiem,bet ja tiesam nekadi savadak nevaretu....tad paciestos gadinu!!! Kas ir gads,salidzinot visus parejos laimigos,kurus varesiet pavadit kopa???? :D Un es sobrid nefantazeju no serijas "ka butu,ja butu.." mes ar draugu ari esam bijusi skirti..protams uz 4x isaku periodu,bet tomer....! Un gaju es tuset taja laika,kamer vins nebija! Pat doma neienaca iet pa kreisi,kaut ari bija iespejas!!! Domaju te viss atkarigs tikai un vienigi no ta kadas jums attiecibas un cik svarigi esat viens otram! Bet nu izvertejiet velreiz vai ir verts risket... varbut tomer varat sadomat kadu patikamaku varinatu :)
25.04.2012 19:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man visu laiku bijusaas attieciibas liekas ideaalas,jo cilveeks palicis atminaa taads ...Tomeer es noteikti saku,ka es aizbraucu laikam taapeec,ka kaut kas jau nebija pareizi,kaut kas juka aaraa,lai kaa es to nenoliegtu!Tas gads noteikti bija paarbaudes gads mums abiem!Mees neiztureejaam ,bet kaads cits iztureetu!Ja attieciibas ir loti speeciigas,tad noteikti var izturet!
Es gan varu teikt no pieredzes,ka tas attaalums tomeer izmaina cilveeku-dziives veids , cilveeki apkaart-mainaas domaasana,skatiijums uz dziivi !
25.04.2012 19:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits