Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par svarīgiem lēmumiem

Reitings 13
Reģ: 23.02.2012
Vēlos lai padalaties pieredzē- kādi svarīgi lēmumi dzīvē jums ir bijuši jāpieņem? Vienalga kādā dzīves jomā.
Kā spējāt pieņemt lēmumu?
Un vai nožēlojat vai arī bija pareizi pieņemts lēmums?
Padalās pieredzē =)
24.04.2012 21:57 |

Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
Daudzreiz esmu nožēlojusi savus lēmumus, tad jau laikam nemāku īsti pareizi tos pieņemt.
24.04.2012 22:04 |

Reitings 13
Reģ: 23.02.2012
Inna - Vai vari lūdzu pateikt konkrētus piemērus, kādi lēmumi?
24.04.2012 22:06 |

Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
Izmācījos nepareizo profesiju, kaut gan jau sākumā gribēju iet uz citu,
Izlēmu, ka neņemšu vectēva atstāto dzīvokli Rīgas centrā ( kaut gan tas bija paredzēts man), bet beigās to paņēma brālēns. Tagad man tas pat ir ļoti (!!!) nepieciešams,
Bieži vien esmu izvēlējusies nepareizos cilvēkus,kam uzticēties (tagad ļoti nožēloju)
Varētu turpināt vēl un vēl, bet tikai tā es sevi vairāk sāpināšu, atceroties to visu..
24.04.2012 22:13 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Nopietnus lēmumus pieņemu ļoti stihiski un intuitīvi, lai gan vispār esmu racionāla un konstruktīva visās savās darbībās. Nekad nevienu savu lēmumu neesmu nožēlojusi, pēdējā laikā īpaši paļaujos uz savu saprātu un to, ka pa lielam nekļūdīšos, lai arī procesa brīdī neesmu pārliecināta, ka mana rīcība ir pareiza. Kādreiz ļoti ļoti šaubījos par saviem lēmumiem, mocījos ar domām, vai esmu izdarījusi pareizi. Bet tieši nesen savilku bilanci par savas dzīves lēmumiem un konstatēju, ka nemainītu nevienu pašu. Skan jau klišejiski, bet man šķiet, ja dzīvo saskaņā ar sirdsapziņu, pazīst sevi un seko savām vēlmēm, nebaidās no tām, tad tā lielās līnijās neko salaist grīstē nevar.
24.04.2012 22:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits