Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neglītās un glītās meitenes

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Gribēju pajautāt - vai neglītajām/resnajām utt. jūsuprāt parasti ir mazāk forši puiši un glītajām tikai tiek tie foršie puiši? Ko saka sava vai apkārtējo pieredze šajā sakarā..?

Es vienkārši pēdējā laikā novēroju, ka smukajām neiet attiecībās, bet neglītajām gan veicas un tiešām ir ilgstošās, mīlestības pilnās attiecībās..

Kādi jums novērojumi šajā sakarā?
24.04.2012 18:28 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
fluffy man ir gadījies līdzīgi, sabiedriskajā transportā iekapā apvaļīga rudmate,pirmajā mirklī nekā forša, - man rudi cilvēki nepatīk,riebjas (laikam tāpēc ka pati tāda),bet tā meitene likās tiiik ļooti simpātiska,ka acis nevarēju novērst,bija kautkas tāds,kas nenormāli viņa patika,bet kas,nesaprotu vēl šodien :)
26.04.2012 10:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu tik smieklīgi par tām matu krāsām! Ir taču glītas gan vienas, gan otras, tāpat arī mazāk glītas kā vienas, tā otras. Bet tas jau - kādi nu kuram tie skaistuma standarti :)

Es laikam sevi par neglītu nosaukt nevarētu - bet cik man bijuši puiši, mazliet nopietnākās attiecībās var teikt divi, tad abi bijuši tiešām smuki, sportiski, bet ar laiku esmu sapratusi, ka raksturs nav tas labākais. Bet nu ir man svarīgs arī izskats, un kaut gan daudzas to noliedz, kāpēc tad vispār ir jāpucējās, jākrāsojas? Bet pavisam cita lieta ir bāzt savu degunu iekšā lietās, kuras uz mums neattiecas un iztirzāt, kādas nu kuram ir attiecības, cik ļoti tās atkarīgas no cilvēku ārējā skaistuma, ehh
26.04.2012 10:35 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Tās kas te runā par simetrisku seju, kaut kur lasīju,ka cilvēkam seja simetriska paliek tikai īsi pirms nāves :D Es uzskatu,ka ir cilvēki,kas ir apdāvināti ar dabīgo skaistumu un ir tādi,kam dzīves šūpulī skaists izskats nav ielikts,kā saka - Dievs visu nevar iedot. Bet kur tad ir tā statistika,kas pierāda, ka laimīgas ir "smukās" vai "nesmukās"?! Tādas nav! Manuprāt, tikpat laimīgas/nelaimīgas var būt gan "glītās", gan "neglītās"... Katram tie skaistuma standarti ir citādāki. Piekrītu tam,ka nekopta sieviete nav skaista...Neliekuļošu,man ir gadījies nodomāt pie sevis "šī nu gan ir nesmuka...",bet pieļauju iespēju,ka gluži tāpat kāds nodoma par mani :D Krieviem ir labs teiciens - nerodisj krasivoj, radisj shjastivoj....un taisnība vien ir - pareizi sejas vaibsti un skaists augums ne vienmēr ir "biļete" laimīgai dzīvei....
26.04.2012 11:03 |

Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
es ļoti bieži esmu sastapusi pārus, kur meitene ir ne visai glīt pēc visiem standartiem un pusis savukārt ir pat ļoti glīts un otrādāk.
Tā, kā, manuprāt, lai nu kā tur nebūtu, bet nu neatrodam mēs tos īstos cilvēkus pēc ārējā izskata.
26.04.2012 21:21 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Luca - bet kaapeec tev taa iepaziishanaas taada saakaas? tas noziimee, ka tu tomeer pirmo iespaidu diezgan sasaisti ar aareejo izskatu,lai gan taa nevajadzeetu, jo varbuut tu liec sev barjeru ar, iespeejams, tieshaam labiem cilveekiem ;)
es nesaku, ka nav noziimes izskatam, es gribeeju ar to visu pateikt to , ka skaistums nesleepjaas slaidaa kjermenii, kaa lielaakaa dalja cilveeku uzskata. ;)
biezhi vien tachu taapat arii uz tiem korpulentajiem neskataas, vinjus stumj malaa taa, it kaa tie buutu citas skjiras cilveki, tas ir drausmigi. ;)
26.04.2012 21:29 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Patiesa mīlestība nav saistīta ar kaut kādiem kritērijiem "smukajām-smukiem, nesmukiem-nesmukās", kas vispār ir absurds kā jau te daudzas minēja, jo katram "skaists" un "neglīts" atšķirsies, tāpat nevienam nav tiesību citam izteikt piezīmes par cita izskatu. Jo kas gan tu tāds esi, ka vari pasludināt vienu cilvēku par skaistu, bet citu par neglītu?! Paskatieties, pat tiem "zekveidīgajiem" puišiem/vīriešiem ir sievietes, tātad tās sievietes uzskata viņus par skaistiem un iekārojamiem, lai arī daudzas šāds tips atbaida.

Ja vērtē vecuma grupu vidēji no 16.g.-23.g., tad visvairāk novēroju to, ka jaunas meitenes vairāk grib izrādīties ar "it kā smuku čali", ar tādiem, kas it kā sabiedrībā atzīti par normu vai standartu - piemēram, īsiem matiem ar čupčiku virs pieres ieziests ar želeju, tāds "mačo" guy...
Bet reti kad tādās attiecībās ir mīlestība, jo abi divi simpātijas uztver kā jau iespēju būt kopā, lai arī no mīlestības un uzticības tur nav ne miņas. Ļoti bieži tādi savairo sev tādas meitenes, ņemās pa labi un kreisi ar viņas labāko draudzeni vai vienkārši paziņu, vārdu sakot tipisks seriāla sižets...
Tāpēc, ja vērtē šādu fenomenu sabiedrībā, tad, protams, nākas piekrist, ka cacas bieži redzamas ar tiem "želejfrizūru" puišiem, jo viņiem abiem ir svarīgi padižoties draugu priekšā un pacelt sev pašvērtējumu.

Bet tie, kas ir adekvāti, tic mīlestībai, nesteidzas par katru cenu ātrāk sev noknipsēt otru pusi, lai tikai "neatpaliktu" un padižotos, tiem nu nav novērojamas kaut kādas likumsakarības - smuks/nesmuks, glīts/neglīts utt.
27.04.2012 13:08 |

Reitings 106
Reģ: 11.05.2011
Re ko es atradu!
Citur jau sāk apspriest šajā diskusijā pārrunāto. :D
http://www.draugiem.lv/blogs/?p=6939684
27.04.2012 23:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits