Neglītās un glītās meitenes

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Gribēju pajautāt - vai neglītajām/resnajām utt. jūsuprāt parasti ir mazāk forši puiši un glītajām tikai tiek tie foršie puiši? Ko saka sava vai apkārtējo pieredze šajā sakarā..?

Es vienkārši pēdējā laikā novēroju, ka smukajām neiet attiecībās, bet neglītajām gan veicas un tiešām ir ilgstošās, mīlestības pilnās attiecībās..

Kādi jums novērojumi šajā sakarā?
24.04.2012 18:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
-Obesity runs in my family,
-Bitch, please, no one runs in your family!!!
hhahahahahahahha :D

bet vispaar smuks/nesmuks ir tiiiik ljoti relatiivi. Man, piemeeram, viens puisis izskataas pasakaini skaists, kameer manai draudzenei liekas, ka vinjsh ir negliits. Taapat arii par meiteneem.

Man ljoti naak smiekli par juusu liekuliibu - it kaa neviena nedala smukajos un nesmukajos, bet tomeer "smukaas taadas un shitaadas, ar tukshaaku dveeseli, kameer nesmukaas ir tik gudras un labas", nu blj*, tad jau tomeer juus dalaat tajaas kategorijaas :D
+ veel noliekat smukaas meitenes sakot, ka vinjaam salmi galvaa. Neviena nav iedomaajusies, ka ir arii taadi varianti, kad 150 kilogramiiga beibe ir ar drausmiigu raksturu, turklaat nenormaali stulba, kameer kaada cita nenormaali skaistaa meitene ir gudra, lieliska, jauka un visas paareejaas labaas iipashiibas?
25.04.2012 14:06 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Viss atkarīgs no satura, attieksmes. Ja meitene/puisis ir skaists, bet sarunā ar viņu saproti, ka nekā tur nav, tad būs tikai sekss un izklaide.

Neteikšu, ka veicas skaistajiem vai neglītajiem, bet veicas tiem, kas nav tukši un kas vēlas dzirdēt otru, kas vēlas atbalstīt otru.
25.04.2012 17:22 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Nesaprotu, kādēļ dažos komentāros skaistā meitene tiek raksturota kā bārbija, kas dzīvo solārijā, ir pārbalinājusi zobus un ir pieaudzējusi visu iespējamo. Kopš kura laika tāda tiek uzskatīta par skaistuma etalonu? :D Manuprāt, tas modes kliedziens jau sen ir garām. Latvijā tāpat ir daudz dabīgi skaistu meiteņu. Es sevi par tādu arī daudz maz uzskatu un man attiecībās arī viss ir kārtībā. Pietam, man laikam ir labākas lietas, ko darīt, kā novērot kurai attiecībās veicas un kurai neveicas, pēc tam izvērtējot viņu skaistuma pakāpi. :D
25.04.2012 18:27 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Kaa var noteikt kursh ir smuks un kursh nesmuks? Kur ir kaadas vadliinijas peec kaa tas tiek veerteets? Katram savs liekas aareeji tiikams vai netiikams.

Jebkuraa gadiijumaa, ja arii taa ir kaa autore saka, es uzskatu, ka tas ir deelj "negliito" meitenju vienkaarshuma un saliidzinoshi zemajaam prasiibaam, kaa arii deelj taa, ka viirieshiem vienkaarshi bail no taam "skaistajaam" meiteneem.
25.04.2012 18:33 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Kā mēs vispār varam kādu nosaukt par neglītu utt?
25.04.2012 18:35 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
glitajam meitenem, manuprat, ir lielaka piekrisana. neglitas var dabut puisi ar savu forso raksturinu.
25.04.2012 18:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ooo. negliti cilveki ir ar brillem. man ir brilles, bet tapec mani virs nav pametis un vel tie paris dzeki ari turpina siekaloties, ieraugot mani.
25.04.2012 19:04 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
piekrītu demoiselle viedoklim , tieshi tas ,ko gribeju teikt :D
25.04.2012 19:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es domaaju ,ka katrs to skaistumu redz citaadi-man tas ir noteikti saistiits ar cilveeka sarmu!Tas noteikti nav nekas,kas saistaas ar perfekti taisniem matiem,nagiem uttTas ir kaut kas taads,kaa skatoties uz maakslas darbu,maajas dizainu vai veel kaut ko citu!Viens cilveeks teiks -cik skaista maaja,otrs atmetiis ar roku - nekaa tur skaista nav...Nupat redzeeju gleznu-tikai divas kraasas-mels ar baltu ,bet tas ,kas tur bija virsu ,mani tik loti ietekmeeja...Sievietes kermenis no mugurpuses-pat neko daudz nevareeja redzeet,bet es tajaa saskatiiju kaut ko taadu-iipasu!
Man noteikti skaists cilveeks asocieejas ar dabiigo skaistumu,dabiigo sarmu-tas noteikti buutu arii uzvediiba, manieres ,runas veids!Viss kopaa!:)
25.04.2012 19:10 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es varu pievienoties tikai tām meitenēm, kas uzskata, ka neglītu cilvēku nav - tas ir sevis kopšanas un iekšējā šarma jautājums un arī tas, kā cilvēks prot sevi pasniegt. Starp citu, zinu ļoti skaistas apaļīgas meitenes un dažas tā pamatīgāk, bet kā viņas ģerbjās, krāsojās un kāds ir viņu personības šarms, tāpat arī ar tievajām. Svarīgi, lai pašai sievietei būtu tā odziņa ar ko viņa atšķirās no citiem, lūk tas ir skaisti :) .
25.04.2012 19:20 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Man vienkārši šokē kkāda neizpratne - ,,kā, redz, tai nesmukajai var būt tik smuks puisis!!?''

Varbūt visām ,,nesmukajām'' uzreiz, atvainojos, nošauties?? jo nedrīkst taču cerēt ne uz skaistu puisi, ne skaistu... dzīvi??
25.04.2012 19:48 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
Ja es varæetu aprakstæit sievietes ideæalu, paæslaik runaaju tikai par izskatu, tad tas buutu-1.80 gara, ar ljoti garaam slaidaam kaajaam, smalki veidotiem celjiem, ar tievu vidukli, un plataakiem gurniem, lai izskataas kaa smilshu figuura, ar apaljaam, videeja lieluma kruutiim, ar gariem bruuniem, vai melniem matiem un zilaam, lielaam aciim, ar pilniigaam luupaam, smuku mazu deguntinju, biezaam uzaciim, perfektiem, taisniem baltiem zobiem, tiiru veseliigu aadu.
Piedodiet ka dikrimineeju blondiines, man vinjas neizskataas tik nosleepumainas, un intrigeejoshas un seksiigas kaa tumshmates, paaraak vienaadas visas liekaas, un protams ja arii paskatamies pasaules skaistumkonkursus, tad tur paarsvaraa tumshmates, un vienmeer arii uzvar tumshmate.
Uzskatu ka katrai sievietei vajadzeetu sasniegt vinjas iedomaato ideaalo izskatu, man ljoti patiik kopti cilveeki, un sheit noteikti nerunaaju par maaksliigo skaistumu, dabiigais vienmeer buus skaistaaks, nevis tie pieliktaas blondaas pinkas un garie skjipelu nagu, nu piedodiet atvainojiet.
25.04.2012 19:53 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
atvainojos par norveegju burtiem dazhuviet!:)
25.04.2012 19:54 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ne jau no izskata ir atkarīgs, cik veiksmīgas ir attiecības!

Bet pasmīnu par to, cik visas te sirdsskaidras.. Nu neticu, ka tās, kuras te apgalvo, ka nav neglītu meiteņu, ne reizi dzīvē nav par kādu nodomājušas, ka nesmuka. Protams, skaistums ir subjektīvs jēdziens, bet nu nevajag noliegt, ka ir skaistāki cilvēki un ir arī nesimpātiski eksemplāri.
25.04.2012 19:55 |

Reitings 18
Reģ: 06.11.2009
Es šodien izlasīju Twitteri , ko viens paziņa- vīriešu kārtas cilvēks bija ielicis....
''Mūsu valstī sieviete var būt veiksmīga, tikai tad, kad viņa strādā kā zirgs, izskatās kā lēdija un domā kā vīrietis''. Un ja tā padomā tā ir... sievietes , kas strādā kā zirgs, izskatās skaistas un ir iekšēji spēcīgas , viņas ir veiksmīgas un laimīgas , bet tikai ne mīlestībā un viņām attiecībās neveicās... bet ja esi mīļa mājas pelīte... tad noteikti runcis mājās būs, ka vakaros vakara pasaciņu murrās:)
25.04.2012 19:57 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ūja, ir neglīti cilvēki - un ka vēl. Pasaule nevar sastāvēt tikai no veiksmīgiem, bagātiem un skaistiem cilvēkiem. Bet manas acis redz ko tādu, ko neredz tavējās - ar to gribu teikt, ka bieži mēs cilvēkus sev apkārt izvēlamies pēc saviem personīgajiem kritērijiem. Un tie kritēriji visiem nav vienādi.
Neesmu es, kā Zaķis te minēja - sirdsskaidra. Es bieži pamanu cilvēkos trūkumus, bet ne jau tāpēc, ka gribētu par to paņirgt, nebūt ne, es vienkārši tādos gadījumos cenšos izprast, cik liela ir tā mēraukla, cik dažādi un visādi ir cilvēki. Man liekas, ka jebkura skaista sieviete savu titulu zaudētu momentā, ja sāktu rupjiem vārdiem lamāties un spļaudīties uz ielas.
Bet esmu pamanījusi, ka cilvēki, kurus daba nav apveltījusi ar glanci un daili, ļoti biežos gadījumos ir pacentušies sevi izkopt iekšēji.
25.04.2012 20:06 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Šausmas! Cik visas te ņem to tik personiski. Autore varbūt kādu aizkāra. Manuprāt, resna meitene, tiešām resna, jau vien ir nesimpatiska un liecina par to, ka nerūpējas par sevi (protams ir atsevišķi izņēmumi).
Un jā ir diezgan biež manīts pārītis, kur meitene ir resna vai vnk nesimpātiska izskatā, bet blakus puisis nu tā neko. Mana vīrieša versija, tā meitene noteikti ir bagāta :D
25.04.2012 20:08 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Kāpēc pieliktās BLONDĀS pinkas? Vai tad matus pieaudzē tikai blondīnes? :D Un nesaprotu, kāds sakars skaistumam ar matu krāsu. Protams, katram savi ideāli varbūt, bet nu tas, ka "skaistumkaralienes" pārsvarā ir tumšmates, nu gan nav nekāds rādītājs... :D
25.04.2012 20:08 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Biezi braucu ciemos uz pazpilsetu. Tur pamaniju vienu tendenci, samerā koprulentas ne ipasi simpatiskas meitenes ir kopā visas ar puisiem, vīriem. Riga b;utu 100 % vienas tādas. Un man par izbrinu daudz ne īpaši koptu, dūšīgu meiteņu tieši mazpilsētā.
25.04.2012 20:29 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
ak, jēzus...paskataties uz tām modelēm...tik vien ir cik nosaukums.

bet ir taču arī skaistas modeles ;)

bet vispār, šeit būtu jājautā, ko jūs uzskatat par glītu un neglītu? man neliekas, ka kategorijā "neglīts" mēs varam likt jebkuru korpulentu cilvēku ;) ir skaisti, apaļīgi cilvēki, bet vaina ir tajā, ka cilvēki tikvien, kā paskatās uz seju , uz augumu un jau nospriež, bet cilvēka skaistumā ietilpst ne tikai skaista seja vai skaists augums ;)
25.04.2012 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits