Es laikam būtu tas variants-smuka meitene un en visai glīts puisis.Man gan godīgi sakot viņu par englītu negribas saukt,bet ja tā padomā-spalvains,ar nelielu alus vēderiņu,mati atkāpušies jau 20 gadu vecumā,deguns kkad bijis salauzts un nav īsti taisns.
Nu un tad nāku es,kurai vienmēr ir pakaļ skrējuši vismaz 3 puiši.Raksturs gan man kā maitai un ja es sevi satiktu es visticamāk sevi piekautu vai vismaz ļoti ienīstu :D No sākuma tēmēju uz tiem smukajiem,bet tie smukie vienmēr izrādījās kretīni un babņiki.Tad joka pēc piereģistrējos otra puse,kur satiku savu draugu.No sākuma pat viņa seju enbiju redzējusi,vien bildi draugos,kur tā pat neko saprast nevarēja,bet mēs runājām,runājām un man viņš iepatikās pēc rakstura,tad kaut kad izdomāju paprasīt,lai atsūta bildi,kur redz viņa seju.Goda vārds sēdēju un gaidīju to bildi sastingusi,vēru vaļā lūrot caur pirkstiem,jo bija bail,ka tur otrā pusē sēž kaut kas ar fantastisku raksturu,bet pēc skata tāds krokodils no kura nelabi paliek.Bet nē,ar visiem saviem trūkumiem viņš tā pat manās acīs ir smuks.