Neglītās un glītās meitenes

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Gribēju pajautāt - vai neglītajām/resnajām utt. jūsuprāt parasti ir mazāk forši puiši un glītajām tikai tiek tie foršie puiši? Ko saka sava vai apkārtējo pieredze šajā sakarā..?

Es vienkārši pēdējā laikā novēroju, ka smukajām neiet attiecībās, bet neglītajām gan veicas un tiešām ir ilgstošās, mīlestības pilnās attiecībās..

Kādi jums novērojumi šajā sakarā?
24.04.2012 18:28 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
manuprāt, ja tiek runāts par izskatu, nav glīto un neglīto, drīzāk ir koptās un nekoptās.
ne jau apkārtmēri, matu krāsa utt.. ir noteicošais.

var jau būt gara, slaida blondīne, bet ja ar neķemmētiem matiem un nekoptiem nagiem - diez vai viņu sauks par skaistu.

(protams, ruksenes, kas katru ēdienreizi bauda hesburgerā, audzē pakaļu un nejēdz izraustīt uzacis ir cita kategorija) :D
24.04.2012 18:47 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Mīkstā sievietes versija :D
24.04.2012 18:47 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Man šāds novērojums šķiet aplams.
Skaists papīrītis ne vienmēr garantē gardu konfekti!

Par sevi varu teikt, ka esmu skaista (galīgi ne modele) gan izskatā, gan ir savs iekšējais skaistums. Kā arī draugs man ir nu dikti foršs, bet tas galīgi nenozīmē to, ka dzīvojam rozā pasakā, kur viss ir salkani pūkains un bez ikdienas kašķīšiem. Mēs sadzīvojam ļoti labi, rūpējamies viens par otru. Esam laimīgi!
Un jau atkal, kādam es pavisam noteikti nepatīku, kā arī kādai, iespējams, nav saprotama mana izvēle attiecībā par manu draugu.
Sabiedrībā ir dažādi cilvēki ar citādākām gaumēm. Kas vienam der, otram ne! :)
24.04.2012 18:48 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Fashiona, nav taču svarīgi kādā vārdā nosauc - es arī nevienu par neglītu nesaucu, bet tāpat pa laikam, ieraugot, kādu cilvēku, kurš man šķiet skaists to piefiksēju un redzu detaļas, kas man šķiet pievilcīgas. Tāpat arī ar cilvēkiem, kas varbūt nešķiet tik skaisti - tāpat ievēroju kādas nianses, kas, manuprāt, nav pievilcīgas.

Piemēram, šodien nācu no darba un pa priekšu gāja meitene ar tiešām līkām kājām un īsiem svārkiem ar dziļu šķēlumu.. nu, piedodiet humānistes, bet skats bija atbaidošs un tādu skatu par skaistu nenosauksi. Protams, cilvēks jau nav vainīgs, bet acīmredzot paškritika ir izslēgta.
24.04.2012 18:49 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Iedomājos tieši to pašu ko Cukurvate-kāda mīkstā draudzene ar tik pat plašu redzesloku,kā mīkstajam.
24.04.2012 18:53 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Skaya,
Tieši tā - tu piefiksē kaut kādas detaļas. Un no šīs vienas detaļas vai, piemēram, šī meitene, kuru pieminēji ar līkajām kājām, vari saukt kopumā par neglītu? Šaubos.

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
vispār "baigā diskusija".
kur šādas domas dzimst?
ieraugot savu super-duper glīto drušku ar nesipmātiksi čali? vai otrādi? un rodas skaudība?
nē nu pie skaidra prāta, es nekad neiedomātos salīdzināt "smukos" un "uglī'..

Reitings 2728
vienrz, jā, nopietni, nopietni! :D Man krokodila zobi un vējā plandošas trīs matu šķipsnas nešķiet pievilcīgi. Vēl jo vairāk, ja tas nāk komplektā ir pārāko iedomību un pretīgu raksturu, tad man gribas pajautāt - nopietni? Par ko šim cilvēkam tā sakāpis galvā?
Un nevajag pārspīlēt par modelēm un viņu šķirbām, jo man modeles nav nekāds skaistuma etalons un ne jau klasisko skaistumu tikai par skaistu var dēvēt. Galvenais jau ir kopskats, bet ir detaļas, kas mani tiešām atbiedē cilvēkā.

Un par situāciju, kad cilvēks elementāru higiēnu neievēro es nemaz nerunāšu, jo tas ir pašsaprotami.
24.04.2012 18:54 |

Reitings 2487
Sekla domāšana.
24.04.2012 18:54 |

Reitings 2487
dažai labai skaistulei ir zemāks pašvērtējums,ka tām "neglītajām". un viņas ar savu "es esmu.es varu!!" paņem tādu puišus,ka tās glītās sēdēs un spilvenā raudās lakodamas savus glīti koptos nagus,kurus reāli pat nav kam parādīt....
24.04.2012 18:56 |

Reitings 2728
Fashiona, es neredzēju meiteni kopumā, tādēļ man grūti spriest. Bet es, iespējams, esmu neadekvāta, jo piesienos sīkumiem un tādas detaļas spēj samaitāt visu kopējā tēla uztveri. Negribēju nevienu aizskart vai uzvesties rupji! :)
24.04.2012 18:57 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Izklausās, ka autorei priekšstats par skaisto un ne tik skaisto ir radies filmu iespaidā, kur parasti pēc viņas aprakstītā ir it kā neglītās meitenes, es domāju, ka arī apaļa meitene ar brillēm un kādu pumpu var būt skaista, ja viņa ir par sevi pārliecināta, jauka un kopta.
Piemēram, nevienmēr tā ir nevīžība, varbūt viņa tāda ir, jo viņas darbs ir sēdošs utt.
24.04.2012 18:57 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
superskaistai ārienei bieži vien ir nesmukākā "iekšiene". ;)
24.04.2012 19:03 |

Reitings 1010
Reģ: 07.02.2010
Nu nezinu, man jau arī liekas īsti nekorekti tā salīdzināt: glīts un neglīts cilvēks..

bet tāpat pa laikam, ieraugot, kādu cilvēku, kurš man šķiet skaists to piefiksēju un redzu detaļas, kas man šķiet pievilcīgas. Tāpat arī ar cilvēkiem, kas varbūt nešķiet tik skaisti - tāpat ievēroju kādas nianses, kas, manuprāt, nav pievilcīgas.
piekrītu šim viedoklim.

Atcerējos uzreiz par iepazīšanos ar savu mīļoto..pēc kāda laika kad jau bijām sagājuši kopa viņš man atzinās, ka tajā diena ka iepazināmies es viņam uzreiz simpatizēju taču viņam bija grūti saņemties un uzrunāt mani, JO redz viņam likās "Nē, nu ne jau viņa ar mani kaut ko gribēs..", atzīstos man bija tieši tā pat pret viņu. Arī domāju, ka kur nu es ar tādu skaistuli?! :D Un tā arī tās attiecības paiet gar degunu..
Tāpēc, manuprāt, varbūt nedrošība ir tā lieta kas kavē uzrunāt, būt kopā ar "glītu" cilvēku.
Es tagad nebūt neceļu sevi debesīs un nesaku "cik skaista es esmu", bet tas vienkārši tāds piemērs iz dzīves!
24.04.2012 19:04 |

Reitings 122
Es vienkārši pēdējā laikā novēroju, ka smukajām neiet attiecībās, bet neglītajām gan veicas un tiešām ir ilgstošās, mīlestības pilnās attiecībās..

Sanāk, ka esmu viena no tām smukajām, kurām atteicībās neiet. Raudāt vai priecāties?!? Hmm..
24.04.2012 19:04 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
skaya, man šķiet, ka ja cilvēkam ir tāds defekts kā līkas kājas un tas ir uz visu dzīvi, tad viņai nevajadzētu to slēpt, bet nospļauties uz citu viedokli un vilkt ko viņa grib. Es viņas vietā nepavadītu visu atlikušo dzīvi platās biksēs un garos svārkos tikai tādēļ, lai izpatiktu tev vai kādam citam.
Man vidusskolā bija klasesbiedrene ar ļoti līkām kājām, ko vēl pastiprināja tas, ka viņa bija kāda 34. izmēra valkātāja un tādēļ kājas bija tievas. Ļoti smalka meitene, pie tam ar tiešām perfekti skaistu seju. Viņa teju katru dienu vilka legingus. :D Un nevaru arī iedomāties, ka tik slaida meitene ar tik klasisku skaistu seju slēptu savas kājas tikai tādēļ, ka piedzima tāda, kāda nu piedzima.

Tās detaļas kuras tu minēji arī nepiemīt klasiskā skaistuma pārstāvjiem. Klasisks skaistums ir proporcionāla seja, kurā nav nekā tāda, kas veidotu disharmoniju. Piemēram, liels deguns, plānas lūpas, pārāk lielas/mazas acis, pārāk apaļīga/kalsna sejas forma.
Labi, vienalga, tavi uzskati ir tikai tavi uzskati. Es tikai brīnos, jo ja es ieslēdzu savu piekasīgo režīmu, tad man tiešām 90% cilvēku šķiet neglīti, kas arī ir iemesls, kādēļ uzskatu par absurdu tādu spriešanu.
24.04.2012 19:05 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Viss izšķiras tajā, ko cilvēks pats par sevi domā.
Nu nav viss tikai sejā. Gribētu zināt cik diskusijas autorei ir gadu?13? Atvainojos, ja aizvainoju, bet nobriedusi sieviete stāv pāri tik sekliem pieņēmumiem/novērojumiem.
Jebkura sieviete, kas sevi kopj, ir skaista.
un ir vienkārši cilvēki, kuriem dzīvē ir citas kategorijas - kkas vairāk par celulītu (jā,jā!) un nolupušu nagu laku. Un tāds tādu atrod.

Un vispār dalīt cilvēkus skaistos un neglītos ir aizvainojoši. Visu pamatskolu atklausījos stulbās piezīmēs par savu ķermeni vai to, ka nēsāju brilles. Un pēc tam paiet ļoti ilgs laiks, lai atkal iemācītos sevi mīlēt.
24.04.2012 19:07 |

Reitings 2728
vienrz, vai tad es kaucu pēc tā, lai visi tagad slēptu savus defektus? Nē, man tas nav fundamentāli svarīgi, tomēr tādus skatus mans skatiens noķer man pašai to negribot. Personīgi es esmu apsēsta ar sīkumiem un tas noteikti sarežģī manu dzīvi - to es atzīstu. Bet man vismaz ir ar ko nodarboties - sekot līdzi sīkumiem savā izskatā un apģērbā, kas notušētu to, kas man arī sevī napatīk! :D
24.04.2012 19:11 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es domāju, ka to kopā būšanu ar vienalga kāda skaistuma etalona cilvēku nosaka tā cilvēka iekšējā būtība, harizma un attieksme.
24.04.2012 19:14 |

Reitings 122
Vaniļa man piezīmes vajadzēja vidusskolā klausīties, jo katrā klasē vienmēr bija kāds apalītis . Tad nu sanāca, ka es kritu par upuri. Atceros, ka svēršanās dienās stilīgās čikses vienkārši izbazūnēja manu svaru visiem. Tikai tagad saprotu, ka nemaz nebiju tik drausmīgi resna, kā mani pozicionēja - vajadzēja daudzus gadu, lai to apzinātos! Šodien esmu vēl par 10kg tālāk no sava ideālā svara, bet vai tas uzreiz nozīmē, ka var mani pie tām neglītajām iegrupēt? UN kas vispār ir neglīts??? Katrā cilvēkā ir kaut kas (es domāju izskatā) interesants, tā odziņa, kas padara simpātisku un skaistu..
24.04.2012 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits