skaya, man šķiet, ka ja cilvēkam ir tāds defekts kā līkas kājas un tas ir uz visu dzīvi, tad viņai nevajadzētu to slēpt, bet nospļauties uz citu viedokli un vilkt ko viņa grib. Es viņas vietā nepavadītu visu atlikušo dzīvi platās biksēs un garos svārkos tikai tādēļ, lai izpatiktu tev vai kādam citam.
Man vidusskolā bija klasesbiedrene ar ļoti līkām kājām, ko vēl pastiprināja tas, ka viņa bija kāda 34. izmēra valkātāja un tādēļ kājas bija tievas. Ļoti smalka meitene, pie tam ar tiešām perfekti skaistu seju. Viņa teju katru dienu vilka legingus. :D Un nevaru arī iedomāties, ka tik slaida meitene ar tik klasisku skaistu seju slēptu savas kājas tikai tādēļ, ka piedzima tāda, kāda nu piedzima.
Tās detaļas kuras tu minēji arī nepiemīt klasiskā skaistuma pārstāvjiem. Klasisks skaistums ir proporcionāla seja, kurā nav nekā tāda, kas veidotu disharmoniju. Piemēram, liels deguns, plānas lūpas, pārāk lielas/mazas acis, pārāk apaļīga/kalsna sejas forma.
Labi, vienalga, tavi uzskati ir tikai tavi uzskati. Es tikai brīnos, jo ja es ieslēdzu savu piekasīgo režīmu, tad man tiešām 90% cilvēku šķiet neglīti, kas arī ir iemesls, kādēļ uzskatu par absurdu tādu spriešanu.