Sen jau ir pazuduši iedalījumi, kad sievietes un vīrieši tika iedalīti skaistajos un ne tik skaistajos, kaut kā skolas laikā pat nebija tādi iedalījumi, bija populārs, bija zubrīši .. neglītu ja kas nebija, tas ir kaut kas jauns tomēr .. bet ne par to stāsts.. laiks iet arī vērtības mainās. Ko es gibu ar to teikt, man ļoti patīk skatīties uz koptām sievietēm, nav man nekāds novirziens, bet ir sievietes uz ielas uz kurām skatoties gribas tā vien padomāt, kāda ir viņas ikdiena, tik skaisti tērpusies, tik skaista gaita u.t.t vārdu sakot vienā pasākumā man sanāca ar šādu sievieti sēdēt pie viena galda un liels bija mans pārsteigums, kad šī manuprāt skaistā sieviete sāka runāt.. viņa bija tik garlaicīga........ intelekts zemāks par zemu.. galda manieres nekādas, sarunas neinteresantas.. ar šo vēlos norādīt , ka attiecīgajā gadu posmā, vairs nešķiro skaistumu, vizuālo izskatu, bet gan to cik cilvēks ir gudrs un interesants, cik daudz sasniedzis, protams dažiem vertību skala varbūt joprojām saglabājas bērnu līmenī. Un tieši tāpat ir arī ar otro pusīšu un vīru izvēli, ne jau skaistums ir tas, ko izvēlas, bet gan uzticēšanās. Šeit es nevaru iztikt bez savas vecmammas ieteikuma, kad jāizvēlas ir tāds vīrs, kas Tevi pratīs vienmēr sasmīdināt un ar kuru būs interesanti, jo novecojot kopā vienīgais ko jūs darīsiet būs daudz runāsiet, tad vismaz lai vecumdienas ir gana bāgātas ar smiekliem un interesantām sarunām :)