Mati
Šampūns Gliss Kur Bio-Tech Restore (šampūns kā šampūns, nekā īpaša.)
Kondicionieris Syoss Salon Plex (man patīk. Mati mīksti un mazāk piņķējas)
Matu maska Garnier 3in1 Oil repair butter (Labs, man patīk. Mati paliek ļoti mīksti + viņu var lietot gan kā masku un tad skalot, gan iesmērēt matu galos, kad mati ir izmazgāti un slapji, gan izmantot sausos matos)
Šad tad izmantoju arī Biosilk vai Chi matu eļļu matu galiem
Seja
Pagājušonedēļ nopirku Garnier Anti blackhead mazgāšanas gelu. Nu...it kā ir ok, bet ļoti velk ādu. Iepriekš lietoju Mixa Anti Imperfection. Tas man tīri labi patika.
Sejas serums kaut kāds Revuele (man personīgi nedaudz līdzenāks ādas tonis, nav tādu sarkanīgu pleķīšu+mitrina, bet nekas īpašs, vēlreiz noteikti nepirktu. Vasarā biju nopirkusi Drogās vienu ļoooti labu sejas serumu. Kaut kāds Krievijas ražojums. Mazā, baltā pudelītē ar zilu korķīti un pēc lietošanas bija ļoti līdzens ādas tonis, mazāk pumpu, melno punktiņu utt.)
Sejas maskas - kā nu pagadās. Nu jau mājās mētajas daudz, bet tik bieži nelietoju
Sejas krēms - šobrīd Himalaya dienas krēms (kas dzeltenajā kastītē) un L'oreal nakts krēms (šis ne ļoti patīk. Otrreiz nepirktu. Ļoti trekns. Ļoti sausai ādai gan derēs... vai arī ziemas periodā, kad āda sausāka paliek)
Kā kosmētikas noņēmēju lietoju Eveline micelāro ūdeni. Ir ok..it kā, bet Nivea MicellAIR ir pats labākais, ko esmu lietojusi. Arī draudzenēm šo ieteicu.