puisis uzstājīgs

Reitings 6
Reģ: 23.04.2012
Sveikas:)

Man puisim pēdējā laikā uznācis kaut kāds "BUMS" un viņš grib, lai es sarakstos ar kādu meiteni par sexu un neķītrībām, bet viņš nesaprot, ka nevēlos to darīt ar pazīstamām meitenēm. esmu ar viņu par to daudz reizes runājuši, bet viņam itkā īslaicīga atmiņa un pēc 5min atkal sāk no jauna.

ko jūs ieteiktu man darīt?
23.04.2012 18:10 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es pateiktu, ka to darīšu tikai pēc tam, kad jums būs sekss ar viņa labāko draugu, kura laikā tavu čali izmīlēs ar straponu! Domāju, ka ātri viņam tā doma pazudīs no galvas! :D
23.04.2012 19:29 |

Reitings 6
Reģ: 23.04.2012
galvenais, ka galvā slims viņš nav un viņu ļoti mīlu ehh
23.04.2012 19:35 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
es gan nesaprotu kas tur slims, vīrietim vienkārši ir fantāzija kurā mīlējas sieviete ar sievieti un tās nav nekādas novirzes! Cita lieta ir ja piespiež to darīt un vēl par to dusmojas un apvainojas ja to nedari..bet kopumā man tas neliekas slimi - vienkārši fantāzijas ;)
23.04.2012 20:17 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Bimbo* plusins tev!!!;)!tas tik tiesam nav slimi, ja izpildi kadu viriesa fantaziju, tad luudz izpildit vinam kadu no savejam!;) bet nu... man arimkam tadam butu loti guti sanemties, ja tikai pacatot ar kadu seksigi-okey, bet realaja dzive.... nezinu.
24.04.2012 09:35 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ar seksu 3atā nodarbojas mūsdienas ļoooti daudz pāri, puiši bērnībā porņikus pārska'tījušies un viņus tas uzvelk. Bet pašai ir jāizdomā, ja tev patiktu ar kādu citu meiteni ko tādu ko viņš vēlas darīt, tad uz priekšu. Ir pilns internets ar sludinājumiem... īr arī meitenes kuras grib būt kā trešās... var ilgi un dikti sarakstīties, apmainīties ar bildēm un izvelēties īsto meitenei, ja tiešām jūs ABI gribat piešaut asumiņu savām attiecībām...
24.04.2012 09:44 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Atzīšos ir mēģināts un bija interesanti, lai gan nejūtu, ka būtu biseksuāla, meiteni izvēlējāmies pēc ilgiem meklējumeim sakarīgu ( pēc sarakstes) un simpātiksu pēc bildēm. Es vairāk uzvilkos no domas ka mans draugs uzvelkas no tā ko mēs darījām... nu tā interesanti bija.. nenožēloju un kaut kad varētu atkārtot.. katrā ziņā tas tikai uzlaboja mūsu attiecības.
24.04.2012 09:49 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Katram jau sava izpratne par to, kas ir pieņemams un kas nē attiecībās, bet jebkurā gadījumā spiediens no puiša un apvainošanās ir vnk debila rīcība. Ja pati vēlies būt kopā ar meiteni, tad tiešām pameklē seksa sludinājumos, bet, ja nevēlies, tad Tev tas nav jādara tikai tādēļ, ka puisis to vēlas. Man nav saprotams, kā var būt tik truls cilvēks, kas otram uzspiež ko tādu. Un, ja viņš gribēs, lai Tevi kādā vārtrūmē izdr*ž bars bezpajumtnieku - arī centīsies iztapt un, sakostiem zobiem to pacietīsi, jo mīli savu draugu?!
24.04.2012 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits