man ir sander van doorn - riff (http://www.youtube.com/watch?v=-7qdHdv1D3I) jau pusgadu. liekas tāda neitrāla.
tagad sāku apsvērt par nomaiņu. metu acis uz bībera beibī :D
Man pašlaik, nu jau pāris mēnešus, ir Labirinth "Let The Sun Shine", izvēlējos tāpēc, ka ir pozītīva, saulaina, forša dziesma, atgādina pavasari un vasaru :) Vasarā man ir nedaudz popsīgākas :D
man ir vairākas zvana melodijas -draugam Musiqq Angels in disguise, mammai -L.Reiniks Banjo Laura, draugiem David Guetta memories, tētim Linkin Park - Numb, visiem pārējiem White apple tree - Snowflakes.
bet laikam nedaudz jāpamaina! :)
Jau kādu gadu htc oriģinālā melodija. (pāris draugiem tāda pati melodija, tad smejamies par savu oriģinalitāti :D)
Pirms tam gadus divus Psapp - cossy in the rocket un pirms tam gadus divus bija sex and the city melodija.
(tie arī ir toņi, kurus varētu mainīt savā starpā, ne pēc kā cita neprasās - neuzkrītoši un sadzirdami)
man ir kkāds baha gabals. esmu par slinku, lai ietu meklēt telefonu un skatītos nosaukumu, kur nu vēl slēgtu to telefonu pie datora un lādētu tajā citas melodijas..tas tak dzīvē neko nemaina kā tev tā klausule ietarkšķas :D
Man melodijas mainās.. Bet ir melodijas dažiem konkrētiem cilvēkiem atsevišķas.. jo ir kāda melodija,kas atgādina kādu konkrētu cilvēku.. Tad ir tā, ka dzirdu, ka zvana, jau zinu kas :) Bet tas tiešām ir pāris cilvēkiem tikai :)
Man šobrīd ir fragments no britu seriāla Sherlock muzikālās tēmas--->http://www.youtube.com/watch?v=pi5iUGtfScQ&feature=relmfu.Uzliku,kad sāku skatīties seriālu :D Tagad it kā gribētos nomainīt,bet tā kā neesmu atradusi nevienu dziesmu,ko gribētos un orģinālie telefonā esošie toņi man riebjas,tad pagaidām neesmu mainījusi.Lai ir Sherlock,kamēr citu atradīšu :D
Man ir Nokia tune. Daudziem , tas signāls kaitina un bieži nākas dzirdēt - Elīz, nomaini beidzot signālu! :D
Kad nokia tune sāk skanēt vietās kur ir daudz cilvēki , vismaz 10 sāks meklēt savus telefonus, tai skaitā es! Tad vienmēr iesmeju par savu orģinalitāti! :D :D