Kā izšķīrāties?

Reitings 70
Reģ: 30.11.2009
Sveikas, meitenes!

Jau kādu laiku saprotu, ka tā īsti vairs savu puisi nemīlu. Esam kopā tikai pieraduma pēc. Vismaz no manas puses. Esmu nolēmusi pielikt attiecībām punktu jau tuvākajās dienās, bet nevaru saņemties. Nesaprotu, kur to labāk darīt- mājās vai ārpus mājas. Ko teikt, kā izturēties.. Dzīvojam kopā un es būšu tā, kura izvāksies no mājām un negribu, lai viņš tajā brīdī ir klāt, kad pakošu savas mantas.. Lūdzu padalaties savā šķiršanās pieredzē- ko viņam teicāt, kur tajā brīdī bijāt utt.. Paldies!
20.04.2012 16:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
taa kaa mans bijushais negribeeja neko dzirdeet par skirsanos un kategoriski atsaciijaas klausiities manii, kad meeginaaju uzsaakt sarunu par to, tad nu vienkaarshi panjeemu un aizgaaju ar mazu koferiiti un paareejam atgriezos pakalj tikai peec 5 meeneshiem. negribeeju izskirties ar pleeshanos un draamu.
20.04.2012 23:24 |

Reitings 19
Reģ: 21.04.2012
Būs jegadijumā ļoti nesmuki,ka tu tā vienpusīgi pēkšņi esi viena visu izdomājusi,var traumēt cilvēkam visu dzīvi... par to ir jārunā pašā sākumā,vēl tad kad rodas mazākās aizdomas,ja kārtīgi izrunā tad iespējams abi saprot,ka nav jēgas un šķiras kā cilvēki,bet šitas būs smagi izskatās,novēlu puisim izturību..
Ja gribi nesāpīgāk - nedari to vienā dienā un pēkšņi kā zibens no skaidrām debesīm - iesāc nopietnas runas,izrunājat,paskaidro kā jūties.. neaizmirsti par viņu arī,lai cilvēcīgi un nav tā,ka tev nav labi un tu ej prom - pa lielam vienlaga kas notiks tālāk,jo tas var atstāt ļoti smagas sekas.
21.04.2012 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits