stressless..
saprotu tavu situaciju, man bija tiesi tapat..ari 6 gadi kopa bijam, bet es domaju par to nevis 1 gadu, bet 3..un ari likas, ka tikai karteja krize, parliecinaju sevi, ka tomer milu un dzivoju talak,lidz apnika..aizgaju pagajusaja vasara..dzivojam kopa, bet nebijam sarunajusies jau kadu menesi, tikai sasveicnajusies, jo attiecibas jau bija patiesam sliktas, vairak jau manas vainas del, jo es neko ar vinu kopa darit negribeju, vins man to parmeta, tad sakam kluset..pedejo nedelu pirms manas aiziesanas mes pat nesasveicinajamies, dzivojam ta it ka butu svesinieki..un vispar vins pirmais aizgaja, kas man to padarija vieglaku, viienu dienu vins panema savu somu, dazas mantas un izgaja pa durvim ne varda nepateicis, tad atsutija sms, ka iet pie vecakiem dzivot, sarakstijamies mazliet, vins pateica, ka naks tomer atpakal, jo negrib vecakiem neko stastit..es pateicu: labi, bet tad es eju prom, sarunaju ar draudzeni, ka varu pie vinas palikt, sakrameju savas mantas, ne visas protams, pec pareja atbraucu pakal pec kada menesa..skiramies loti mierigi, iedevu vinam bucu uz vaiga, un teicu, lai neraizejas, jo viss bus labi, lai ari ka viss beigtos, viss beigsies ka tam jabeidzas...gaju uz autobusa pieturu un skali raudaju, jo bija loti gruti un loti bail..
vispar es vinam sakuma pateicu, ka iesu prom uz kadu laicinu, jo ta turpinat vairs nevar..ka gribu redzet, ka jutisos bez vina, un menesi pec manas aiziesanas mes satikamies kinoteatri un es vina pateicu, ka ne mirkli neesmu nozelojusi, ka aizgaju, un atpakal nenaksu, vins to uztvera loti savaldigi..tagad joprojam esam labi draugi, sarakstamies, reizem satiekamies...
un man ari bija ta, ka vins nebija ne slikts, ne alkoholikis, nu vispar puisis uz goda, zem tadi nemetajas, bet ja es to nespeju novertet, vai esmu vinu pelnijusi? sanemu daudz nosodijumu no visam pusem, vel joproja ir dazi cilveki, kas saka, ka pielavu kludu, bet ko man padarit, ka nemilu vinu? Ja, vins ir labakais cilveks, kadu pazistu, bet ar to man diemzel nepietiek, gan kada cita meitene bus vinu pelnijusi un daris laimigu :)