Kas tas? ā, beztēma.

Reitings 18
Reģ: 18.04.2012
Labrīt visām! Es šorīt tāds agrais putniņš ar nežēlīgi labu garastāvokli, tādēļ nolēmu uzcept arī savu beztēmu.
Visu nakti sapņoju par Stokmaņbodes dzeltenajiem maisiņiem- biju sapirkusies un centos ar tiem tikt laukā no veikala pa virpuļdurvīm :D Jāturas pa gabalu no tās bodes ... lai gan man ļoti gribētos šodien savā īpašumā iegūt Keune šampūnu par ideālo cenu :D
Šodienas plānos doties uz otrām mājām atpakaļ pie drauga, tad jau redzēs ko sadomāsim- ceru, ka neliks spēlēt ar viņu basīti. Viņam jau tas tāds prieks un izklaide ņemot vērā mūsu augumu atšķirības :/ :D

Tvnets vakar mani iebiedēja un piesolīja negaisu ar stipru lietu!Nopietni?
Visām pozitīvu un smaidpilnu dienu :)
19.04.2012 05:47 |

Reitings 313
Reģ: 29.01.2009
curious

sapigi apzinaties,ka milota laba megini darit visu pec labakas gribas,bet tad sis pazino ka jau 2 menesus domajis,par to kadas ir musu attiecibas del paris stridiem kuri sakas tikai del ta,ka vins mani nesparot vai ari negrib saprast....
19.04.2012 10:07 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
pēc mana komentāra var saprast ,ka nav gulēts :D
19.04.2012 10:12 |

10 gadi
Reitings 5631
laburītu! šodien jūtos ļoti labi! vakar pacepām gaļiņu un bišķu pasvinējām. tagad mēģinu saņemties darbam, jo gribas tik slinkot! :D jauku dienu!
19.04.2012 10:15 |

Reitings 446
Life Enjoys Passion- Kā man besī veči, kuri iedomājas, ka no viņiem viss atkarīgs (attiecību turpinājums utt). Ak tad nabadziņš 2 mēnešus jau domā, bļin-lai nečakarē prātu, ja kaut kas nepatīk , vai nu lai saka uzreiz, izrunā, vai lai lasās. Egoisti.
Un beidz darīt VISU veča dēļ. Viņi tāpat nenovērtē, ja ikdienā dari labu. Brr...Man laikam šodien vīriešdzimums nokaitinājis. :-D
19.04.2012 10:27 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Life enjoys passion- pat nezinu ko teikt,zinu kā ir,kad cenšos kādam dot padomu un gudri runāt,bet apzinos,ka kad pašai ir kāda smaga situācija,tad nedomāju ar prātu un aizmirstās visas manas gudrības,jo sirds iet pa priekšu.

man ir svarīgi,lai vīrietis runā,ir atklāts,bet lielākā daļa vīriešu neprot runāt. tāpēc cenšos runāt pati,daru to pēc labākās sirdsapziņas. zinu kā ir,kad sākās strīdi un liekas,ka viss-cauri,bet tad cenšos veltīt vairāk laika sev,padomāt,palasīt grāmatu,nomierināties pati,atmetu to savu stresainumu un viss atkal saliekas pa vietām..
tā man kādu laiku atpakaļ bija,vienās manās attiecībās.
19.04.2012 10:33 |

Reitings 12651
vakarvakarā priecājos kā maza meitenīte - bija klāt Ziemassvētku vecītis ar sportsdirect maisiņu, yeye. Žēl, ka šodien to slikto laiciņu sola, nevaru sagaidīt, kad iemēģināšu jauno ietērpu :D :D

Es arī tā dzirdēju, ka gan šodien, gan rīt sliktais laiks, bet 6dien +20, wuuhuu
19.04.2012 10:35 |

Reitings 313
Trallallaa

tur ta lieta,ka es runaju ar vinu tad it ka kaut ko ne ta pasaku un sakas "ardisanaas" :(....

es lienu no adas lauka lai tikai vinam izdabatu,bet nu nespeju ari visam pielikt punktu jo milu...
tomer driz 4 gadi bus :)

curious

vakar vins bija gatavs pielikt punktu attiecibam :@.... teicu lai nesteidzas ar rezulatatu, jo ja bus japienak,tas pienaks tapat :(

redzēs kas notiks kad atbrauks uz rigu sestdien vai svetdien... meginasu visu verst par labu,bet nu vakardiena bija vnk "autaa"
19.04.2012 10:42 |

Reitings 1449
es arī argāk līdu no ādas ārā.tas nav pareizi.
jo šādi lienot no ādas,mēs viņus izlutinām un viņiem liekas,ka tas ir pašsa0protami.
nekad,nekad nevajag to darīt,ja nejūti tādu pašu atdevi no otras puses.
nevar modināt vīrieti ar brokastīm gultā,ja viņš nepamodina arī Tevi.

viņam paliek neinteresanti,jo viņš zin,ka viņam vienmēr blakus būsi Tu,kas centīsies,līdīs no ādas ārā un centīsies runāt un kaut ko saglabāt. viņam ir baigi labi un viņš necentīsies.

nekad nepadari sevi par to sievieti,kas cīnīsies par attiecībām,ja viņš nolēmis tās pārtraukt,drīzāk pasaki,ka cienīsi viņa lēmumu,ka viņš ir pieaudzis cilvēks un,ka ja viņš tā vēlas,tad pārtrauks,tici,tad viņš 3 reiz padomās,nevis,ja pateiksi-nē,runājam glābjam.
jo kāda jēga,ja tikai Tev vajag.

nepaliec par tādu,kas bez viņa nevar,ja viņš tik ļoti grib,palaid mazliet,lai redz,ko pazaudēt,bet tad neskrien pakaļ,tad viņš zinās,ka esi vāja.
19.04.2012 10:56 |

Reitings 10333
Life Enjoys Passion...
Kāpēc Tev kaut kas jāvērš par labu, nevajag līst vecim tur kur saule neiespīd, es arī tā darīju, līdu no ādas laukā, bet viņam bija nospļauties, nemaz to nenovērtēja, tad priekš kam? Nevajag, vajag saņemties. :)
19.04.2012 11:01 |

Reitings 313
:) Paldies meitenes, ka apskaidrojāt..

pati jau to visu apzinos ar veselo saprātu,bet necerēju ka no tā mīļā vīrieša,kāds viņš bija sākumā, viņš būs neiejūtīgs un necentīsies saprast....

es cerēju ka neko tādu viņš man nekad neteiks, jo ir taču īpašs, negribās domāt ka esmu kļūdījusies,bet nu laiks rādīs, kā būs tālāk kad atbrauks!

Paldies jums :/
19.04.2012 11:04 |

Reitings 1449
tad,kad atbrauks,tad nepazemojies.
izskaties mierīga,skaista un droša par sevi,saproti,ka esi pati labākā draudzene kāda viņam var būt,ja viņš to nenovērtē,tad Tev to vajag? nē..

kas zin,varbūt viņam mazliet aizgājis ciet :)
19.04.2012 11:26 |

10 gadi
Reitings 1160
Reģ: 19.01.2010
Lasot Life Enjoys Passion... rakstīto man liekas ka viņa raksta par mani :D
man ir bijušas vairākas tieši šādas situācijas un pēdējo reiz nesen bija...es arī dažreiz domāju kā no tā jaukā vīrieša kurš viņš bija sākuma var rasties tāds kāds ir pašlaik :( Manējais arī ir neiejūtīgs un nekad necenšas saprast mani...viņš vienkārši laikam neuztver to visu tik nopietni kā es un vienmēr saka ka es pārspīlējot visu, varbūt tā arī ir ;)
19.04.2012 11:30 |

Reitings 1565
Sveikas! Šorīt sastrīdējos ar draugu un aizbraucu mājās. Kāpēc gan es neklausu pārējos un neizsvītroju viņu no savas dzīves. Sviests. Tagad, noteikti, atkal būs klusums un pēc kāda laika uzpeldēs. Tas viss, protams, ir pabojājis manu noskaņojumu, bet nu neko. Galvenais, ka rīt braukšu uz Liepāju. Jupī. :) Šodien derētu paskriet un vairāk nekas cits plānā nav.
19.04.2012 11:34 |

Reitings 15092
Hola! ;)

Hmm...es veiksmīgi turos pretī dzelteno maisu psihozei! Bija gan doma aiziet, lai nopirktu kosmētikas noņēmēju, ko vienmēŗ Stokmannā pērku, bet diez vai tikai tā dēļ iešu. Šomēnes tāpat esmu patērējusies labi šopingiem, tāpēc audzinu raksturu un saudzēju maciņu. :D

Emm - dienas jautājums no manis: Vai vakar kādā neskatījās Izmeklēšanas noslēpumus pa TV3?? Reklāmas pauzē atlūzu un nesagaidīju atrisinājumu-kas nomušīja to tantuku? :)
19.04.2012 11:37 |

Reitings 2943
Meitenes lasu jūsu rakstīto par vīriešiem un man jau liekas, ka viņi tādi maitas paliek jo'jūtas droši- jūs esat blakus, rūpējaties par viņiem, lienat no ādas laukā lai izpatiktu. Viņi jūtas labi un kļūst iedomīgi, jo zin, ka jūs nekur nepaliksat. Itkā grib lai jūs viņus iekarojat. Tāpat arī dara sievietes, manuprāt. Mēģina palikt čali zem tupeles, jo zina lai kā izturētos tas muļķis vienmēr būs blakus.
vajag aplaust to otru un parādīt, ka arī bez tā otra tu esi TU un vari būt personība ar savām domām un darbiem. Ja tas nelīdz, domāju, ka tas otrs nav tevis vērts, ja der tikai tad ja ir pazemīgs un pielaidīgs. Tad lai nopērk suni!!!
19.04.2012 11:40 |

Reitings 313
Pumčiks

mjā, taisniba...
nu jau esmu mazliet nomierinajusies, es neesmu naidiga un kaskiga rakstura cilveks,bet ja pret mani taa...man kaut ka "aizsvilstas" tas bik :(....

turos jau pretim,bet nu...gruti parkapt tam,kaa tevi nesaprot un ka liekas ka jaklausas tikai otra, ne manii!

nu kka taa....

gan jau bus labi...lai vins pats nomierinas...vakar ari bik pa daudz bija iedzeris,lai gan teica,ka ari skaidra prata to visu man varetu pateikt...
19.04.2012 11:44 |

Reitings 1565
Pumčik, es tev pilnībā piekrītu. Piemēram, mans draugs, no rīta pamodās un vnk sāka gruzīt man virsū, kāpēc es pati no sevis viņa dzīvokli netīru un ēst netaisu. Un 2h no vietas. Es gatavoju un varu savākt viņa dzīvokli, bet tad uzprasi, nevis man pašai jāizdomā. Tad nu man apriebās, ka man 2h brauc pa smadzenēm, es piecēlos un aizgāju. Laikam, tiešām būt labāk vienai nevis ar kādu, kas visu laiku zāģē, cik slikta esmu.
19.04.2012 11:44 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Life Enjoys Passion..., es piekrītu tam ko saka curious un Mademoiselle, Tev nav jācīnās par attiecībām, jo zinu, ka Tu pati gribētu lai par tām cīnās, bet viņš to nedarīs, jo Tu jau to dari, bet ja Tu to nedarīsi, tad varbūt viņam radīsies jautājumi, pēkšņi Tu nebūsi tada kā biji.
Tu jau esi darījusi labu, mīlējusi, rūpējusies un viņš to nespēj novērtēt, ir neiejūtīgs, tad maini kažoku, tu neko nebūsi zaudējusi, tikai redzēsi vai vaina ir tā ka viņš nejūt pret tevi neko, vai vaina ir tajā, ka esi viņam par daudz. :)
Būs labi, jebkurā gadījumā būs labi. :)
19.04.2012 11:45 |

Reitings 10333
Karstvīns
Ko Liepājā? :)
Tu es kopā ar savu bijušo draugu?
19.04.2012 11:46 |

Reitings 2943
Attiecībās protams ir jāiziet uz kompromisu, bet protamsnedrīkst kāpt uz galvas. Ar laiku tas otrs cilvēks sāk justies kā kaut kas mazvērtīgs un tas otrs iejūtas pavlnieka lomā. No tā normālas attiecības nevar sanākt. Tapēc skataties, meitenes vai tie jūsu vīsrieši vispār ir spējīgi uz kompromisu, jo ar gadiem kļūst vēl sliktāk, ja nespēj saprast, ka arī otrs ir cilvēks ar tādām pat tiesībām kā viņš.
19.04.2012 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits