Atkarīgs no datorspēlēm

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009
Mans draugs, sen ne puika, bet ir totāli atkarīgs no datorspēles World of Warcraft. Okei, es zinu, ka ir daudz atkarīgāki, bet manējais šodien no 10 rītā sāka un vēl nav bijis nekur, cik nu paprasīja, lai ēst pienesu. Tā, protams, nav pirmā diena, kad ir tā. Kad es mēģinu rast kontaktu "es bāžos virsū" u.t.t. Uz darbu viņš iet, bet katrs brīvais brīdis tur. Ko lai dara? Runāt mēģināju, es pati pavadot savu laiku nelietderīgi u.t.t.
14.04.2012 19:49 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Interesanti,ja viņas čalis būtu no alkohola atkarīgs,jūs arī ieteiktu viņai pašai arī sākt dzert?Lai taču paskatās no čaļa skatu punkta,varbūt iepatīkas un var abi kopā...
Stulbums.
Ja čalis ir atkarīgs,tad pēdējais,ko meitenei ieteikt ir pieņemt viņa atkarību un,nedod dievs vēl kļūt līdzatkarīgai.
Tas ieteikums mukt no viņa nav nemaz tik slikts,jo datorspēļu atkarīgie ir pielaulāti spēlēm un viņiem tas šķiet pilnīgi normāli.Viņiem nevajag ēst,dzert vai čurāt.Vienīgais,kas viņiem dzīvē vajadzīgs-dators,spēle un nauda,par ko pirkt tur visas fīčas.Manam brālim bija viens tāds paziņa.Visu dienu spēlēja.Katru dienu,visu dienu.Citreiz arī naktīs.Atļāvās no kompja atlipt uz 5 minūtēm dienā-aiziešana uz tualeti.Bet viņš sevi arī par atkarīgu neuzskatīja.Viņš to arī sauca tikai par hobiju.
Ja viņš neatzīst savu atkarību,tad tu tur neko nevari darīt.Es domāju,ja tu aizietu no viņa,viņš to pat nepamanītu,jo pats galvenais viņa dzīvē-datorspēle,no tā pilnīgi nekā neciestu.
15.04.2012 14:06 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
es arī spēlēju spēles,bet neilgu laiku(5-30min.)man vnk apnīk ilgāk,paliek garlaicīgi. es nesaprotu,ko tur visu dienu var sedēt, ņemties tajā spēlē.
tādi cilvēki kādu dienu var attapties vieni. dzīve paies spēlē..
15.04.2012 14:08 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
dzīvē jau arī ir spēle, tāpat beigās visi zaudē. tād kāda starpība kā to pavada :D
15.04.2012 14:15 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Indie, datorspēles un alkoholisms nav tas pats un ieteikt pamēģināt spēlēt ar puisi ir pavisam normāli, kas to lai zin, varbūt pašai meitenei iepatīkas, jo sievietes bieži vien sadomājas galvā, ka ir trakāk, nekā patiesībā un tad izdomā visādas problēmas (neattiecinu uz Tevi, Viviann!)
Es neesmu atkarīga, nekad neesmu bijusi, bet ja man ir brīvs laiks, labprāt spēlēju datorspēles, nevis mācos kaut ko papildus skolai, tādēļ nevajag uzreiz tik kategoriski, ka ieteikt paspēlēt ir tas pats kas novadīt uz alkoholisma takas!
15.04.2012 14:50 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Bet, Dope, te jau puisis izklusaas atkariigs, tas vairs nav hobijs. Te tieshaam nav jaameegjina kljuut liidzatkariigam. Mans draugs arii speelee speeles, tikai uz PS3, bet nekad muuzhaa tas nav trauceejis ne attieciibaam, nekam. Uzspeelee reizi pa reizei un es arii dazhreiz. Bet tas Viviannas puisis izklausaas peec no life luuzera. No taadiem ir jaamuuk vai jaapaliidz, bet ne jaastimulee taa atkariiba veel vairaak.
15.04.2012 16:10 |

Reitings 99
Reģ: 09.03.2012
oij nebédá. manam draugam bija tas pats. paspeléja kadu laiku tos wormus vai ka vinus. ka psihais ardijas pie kompja.
kká peksni apnika vinam laikam. tagad jau kadas 2 nedelas nav spelejis.
tici man paries. :)
15.04.2012 16:14 |

Reitings 12
Reģ: 02.04.2012
Varbūt pati arī pamēģini? ;)
Pati spēlēju datorspēles un mans draugs arī, tāpēc ir jautri kopā.

BET kā būtu ja tu NOVĒRSTU viņa uzmanību no datorspēlēm? (: esi mēģinājusi? :P
15.04.2012 16:36 |

Reitings 266
Es mēģināju, man īpaši nepadevās. Un, jā, es, lai tiktu līdz seksam pat veicu orālo, viņš pat roku no peles nenoņēma, tikai protestēja, kad man apnika, ka tas neko nedod.
15.04.2012 16:38 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Te jau viena meitene, kas spēlē saka, ka tā ir aizbēgšana no realitātes, no problēmām, manuprāt, ar to arī viss ir pateikts. Un, ja tas jau ir tāda līmenī, kā Vivianna pēdejā komentāra raksta pat par seksu, tad muļķīgi te dažām jokot, lai pati pamēģina. Un tā patiesi ir bēgšana no realitātes, ja nevar pārslēgties, ja hobijs nomāc ikdienu. Ok, viņš nezaudē naudu kā spēļu automātos, vai veselību alkoholismā, lai par to sāktu satraukties, bet vai tas ir būtiskākais, psiholoģiski tas var pāriet līdzvērtīgā purvā.
Skumji īstenībā, mēģini viņam skaidrot kā tas no malas izskatās, mēģini vilkt ārā, aizpildīt brīvo laiku ar izplānotam reālām, interesantām nodarbēm, tikai vārdi nepalīdzēs.
15.04.2012 16:46 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
man liekas, ka varu iedomāties ko tas nozīmē... manējais vienīgajā mūsu kopīgajā brīvdienā apsēdās uz 6 h pie datora lai spēlēt... Un tas ir tiiik kaitinoši, ciest nevaru, tad nu es, lai no-mierinātos izgāju pastaigāties kkur uz 2 h. Atnākot atpakaļ stulbs jautājums - Pelīt, esi dusmīga ? Arprac, gribējās kliegt vnk, un uzprasīt vai viņš tiešām ir debīls ??
skaidri un gaiši pateicu ja tev nerūp, man nerūpēs vēl ne tik.. Turies ;)
15.04.2012 16:47 |

Reitings 266
Alina lūk, tas ir par, ko es runāju! Šodien viņš ir darbā, vakar ntās stundas sēdēja pie datora un vakarā, man brauca augumā, ka rīt viņam jāiet uz darbu un es tagad ar viņu negribu iet staigāt (ko es prasīju vismaz 4h atpakaļ). Par to seksu, man pat kauns, es tā īpaši nedaru, tas bija tā, nu novērsies taču, bet nu.
15.04.2012 16:51 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
es, lai tiktu līdz seksam pat veicu orālo, viņš pat roku no peles nenoņēma, tikai protestēja, kad man apnika, ka tas neko nedod.

Tā ir pazemojoša attieksme pret meiteni.Es nevaru izprasto to fronti,kas šeit to atkarīgo aizstāv un mēģina iestāstīt,ka tāda attieksme un ''hobijs'' ir normāls.
15.04.2012 17:01 |

Reitings 266
Nu kā viņš saka - tur nav tādas lietas kā pauzes, tāpēc nevarēja izslēgt.
15.04.2012 17:06 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
nu tad varēja mest mieru tai spēlei...
es skaidri un gaiši pateicu, tas nav respekts pret mani ja viņš var spēlēt spēles un ignorēt mani , plus mēs bijām runājuši ka kopā kkur brauksim...
tad nu nonācām pie vienošanās, ka viņš nespēlē spēles kad esmu mājās...
pagaidām strādā :)
15.04.2012 17:13 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Demoiselle, tas, ko rakstīju savā otrā komentārā nebija attiecināms tieši uz Viviannas situāciju, to es adresēju Indie, lai nenorok visu uzreiz vienveidīgi.
Es saprotu, ka Viviannas vīrietim ir atkarība un problēma, nebiju rakstīju savu viedokli tādā nolūkā, ka tas ir normāli un pavisam ikdienišķi, nekorekti uzrakstīju, ja reiz radās pārpratums. :)
Karinjo, gribi teikt, ka es arī esmu atkarīga no datorspēlēm, jo man patīk atslēgties no ikdienas sūdiem un izklaidēties virtuālajā pasaulē? :D Tu liec tam izklausīties kā kaut kam sliktam, kas nebūt tā nav. Un ne jau visiem cilvēkiem vēlme aizmirst uz pāris stundām par ikdienas lietām nereālajā pasaulē ir problēmu sakne un atkarību veidojošais punkts!
15.04.2012 17:22 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Dope, mans komentàrs bija par Viviannas puisi, par Tevi neko nezinu. Kam lielàka tà atslègšanàs, kam mazàka. Kad sàk nomàk ikdienu, tad jau tà klùst par problèmu, vai ne tà es teicu? Paga, negribu atkàrtoties. ;)
15.04.2012 17:36 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Viens nu ir fakts- datorspēļu atkarība nepāriet. Man arī sākumā nepatika, ka mans puisis kā pēc darba mājās, tā pie spēlītes (tobrīd vēl WoW, tagad WoWu reti uzspēlē, pārgājis uz Legue of Legends), bet ar laiku arī man iepatikās spēlēt WoW. Tagad sanāk tā, ka retu reizi uzspēlējam kopā, bet lielākoties katrs savu spēlīti spēlējam.

Bet par uzmanības trūkumu gan es nevaru sūdzēties...
15.04.2012 17:37 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
kādreiz manam vīrietim bija atkarība no CS,kad tas bija baigi modē..tā dēļ mums radās visādi strīdi utt, jo viņā "atšuva" mani,lai paspēlētu spēlītes...tad nu visbeidzot es sev npirku portatīvo un mana atkarība palika viens sieviešu portāls....tad viņš to izjuta uz savas ādas un tagad regulāri tiek prasīta atļauja uzspēlēt kaut ko, ja atrodos mājās.
kad neesmu mājās, tad ganjau spēlē vairāk, bet tas man netraucē...
15.04.2012 18:31 |

Reitings 357
Es katrā ziņā neesmu pazīstama ar prātīģu, labu amatu ieguvušu un gudru vīrieti, kurš aizraujās pārlieku ar datoru vairāk kā tikaqi darba laikā, nemaz nerunājot par sociālajiem tīkliem.
15.04.2012 20:11 |

Reitings 43
Reģ: 10.07.2011
manējais jau 9 gadus ir atkarīgs. Neko padarīt nevar- ne ar labu, ne ļaunu. Ja traucē vai ar varu mēģina dabūt no datora, tad ir skandāls.
16.04.2012 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits