es jau kādu laiciņu lietoju ķermeņa formu koriģējošos apsējus, baigi foršie! no Itālijas - Arosha, man ļoti patīk tie ar dedzinošo efektu!!! Efektīvi un nav arī dārgi!
Tagad gan no šīs problēmas esmu tikusi jau vaļā, taču viennozīmīgi saldējošās procedūras, kuras var veikt tikai kosmētiķi, ir gan padārgas, taču ļoti efektīvas un ir arī jāatceras, ka efekts var saglabāties ilgstošs un būt noturīgs, ja ir veselīga ēdienkarte un vismaz 70% dienā esi aktīva, vai vismaz aktīvi ikrītu vai vakaru nodarbojies ar sportu :)
Man nav celulīta, bet gan jau googlē vari atrast kkādas interesantas lietas, manuprāt, kādreiz esmu dzirdējusi, ka jāsmērē ar kafijas biezumiem, bet varbūt tas nebija domāts par celulītu :D
es paludzu katru vakaru lai mans draugs man izmase tiesi tas vietas kur ir si problema. Vinam tas problemas nesagada...nav man nu nenormals tas celulits, bet nu ir.. manams ir..
Pec tadas 10min masazas kajas karst... manuprat tas ir ari labs veids.. masaza no apaksas uz augsu..lai ari limfu izdodas iekustinat
Un kas vispār slikts celulītā ? Tas ir tad, kad Tu saspied savu ādu uz kājām un tur parādās grumbiņas? Tak nespiežat! Es nekad nevienai meitenei neesmu redzējusi, piemēram, pludmalē celulītu un man liekas, ka arī citi to neievēro. :) Bet ja Jums pašām traucē, tad veiksmi :)
Man ir šis:
http://www.sieviesuklubs.lv/jaunumi/veikals/cellulase-crackling-mousse-gludakai-sievietes-adai/
Diezgan labs, bet nedod Dievs trāpīsi uz kādu ieskrāpējumu vai gļotādu - neželīgi dedzina.
Man celulīts samazinājās (kaut gan nebija nemaz tik liels) pēc 3 lietošanas reizēm.
Manuprāt,vienīgais līdzeklis ir tikai un vienīgi veselīga pārtika, nekādi saldumi,gazēti dzērieni utt.Un,protams sports,sports,sports.
Masāžas,tas varētu būt kā papildus līdzeklis,tām nebūs nekādi rezultāti,ja ēdīsi junk food un nesportosi.
Uzskatu, ka tikai REGULĀRS sports un veselīga pārtika palīdz samazināt celulītu! :) Pirms kāda laika biju mēģinājusi to Oriflame masāžas spilventiņu (kā nu tur viņu sauc) http://lv.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=7739 vienkārši briesmīgi. Uz augšstilbiem zilumi bija un sarkanās strijas parādījās - pārāk stipri spiedu laikam! Meitenes - uzmanīgi! :(
es arī gribu to "ezīti", bet šķiet,ka nekur neesmu redzējusi...
pati veicu medus masāžu..pagaidām rezultāti nav dikti manāmi, bet es cenšos...gribētos uzsākt skriet, bet bikšu nav :D (jā, jā...attaisnojumi) un vēl plānots velosipēds kā nākamais pirkums..
ak, jā...vēl pa virsu vasām medus masāžām lietoju Eveline sarkano karsējošo krēmu...ellīgi dedzina. Mareks - iespējams tavai meitenei nav dēļ kā censties:D