Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pavasara iedvesmai

 
Reitings 19
Reģ: 13.04.2012
Meitenes, kas jums liek saņemties, mainīties un cīnīties?
Nevar būt, ka esmu viena tāda, kura gandrīz ir sagriezusi savu dzīve kājām gaisā. :) Dzīves vietas maiņa, darba maiņa, pat dzīves uztveres un veida maiņa. :)
Vēlētos ieklausīties jūsu stāstos.
13.04.2012 19:23 |
 
Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
man bija tāds klišķītis ziemas vidū, bet tam nebija sakara ar dzīves uztveres maiņu, dzīvesvietas maiņu u.tml. , bet gan ar to, ka gribēju mainīt domas par sevi, iepatikties sev vairāk, tādējādi celt pašvērtējumu u.tml. un tad nu es sāku štukot, ko es TĀDU varētu izdarīt pati savām mazajām rociņām, lai manā dzīvē ienāktu citas krāsas. un es sāku mainīt stilu, vispirms. man jau sākotnēji bija klasiski vai mazliet vintage, nereti saucamais casual, bet es vairāk gāju uz sievišķīgo klasiku, kaut kā tā. nopirku skaistas smaržas, nopirku visādus kosmētiskus līdzekļus, atsvaidzināju garderobi, tas mani iepriecināja jau pašā sākumā. tad, kad es domāju, kā man likt, kā man kombinēt, tas bija vēl interesantāk.. ikdienā matus sāku veidot savādāk. tas process bija tiešām interesants man pašai. un tā kaut kā ietekmējoties no blogiem, iepriecinot sevi, es arī kļuvu pa žizņi tāda laimīgāka, smaidīgāka.. un patika man tas. cilvēki ievēroja, bija tāds mazs uzplaukums man emociju ziņā tieši. un tad arī vispār uzskati par daudz ko izmainījās, viss nāca pakāpeniski, pakāpeniski dzīve raisījās citās krāsās, bija kaut kas jauns, neredzēts un tas viss nav apstājies. tagad, pat, ja nav iemesla pasmaidīt, gribās tādu rast. bet reti ko tādu nākas darīt, jo apkārt ir superīgi cilvēki! :)
13.04.2012 19:37 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Mana lielā pārmaiņa varētu būt- māju pamešana t.i. došanās studēt ārzemēs...līdz ar ko nomainīju savu vidi. Uz šādu lēmumu mani pamudināja vēlme gūt ko jaunu, nebijušu, aizraujošu.
Un varu teikt, ka galīgi nenožēloju+ tagad man ir pieaugusi vēlme visu ko darīt, visur piedalīties...ja laikā, kad dzīvoju LV bieži biju sēne un sēdēju mājās, tad te- viss ir mainījies! :)
13.04.2012 19:52 |
 
Reitings 19
Reģ: 13.04.2012
Laikam mana svarigaka atzina ir ta, ka esmu sapratusi, ja pati veidosu savi dzivi piepilditaku, tad ari apkartejie mani vairak novertes un tieksies but kopa ar mani. Agrak centos loti apkartejiem izdabat, bet brinijos, kapec ir tiesi pretejs efekts- citi pat saka mani necienit...
13.04.2012 21:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits