mans miiljotais man sagaadaaja bezmiega nakti. sameejam ir seeniites infekcija veederaa iemetusies un to ir jaarstee ar ljoti stingru dieetu uz meenesi. tai vietaa, lai sekotu dieetai, vinjsh pazinoja, ka to aarsteeshot ar... glaazi snabja no riita. un vispaar, ka vinjsh juutoties fiziski labaak tajos riitos, kad pirms tam vakaraa esot iedzeeris glaazi. un nekaadiigi nevaru vinjam ieskaidrot, ka tas sagraus vinja reputaaciju darbaa, vinjsh var pazaudeet tiesiibas utt. ja pirms tam 2-3 reizes nedeeljaa iedzeera vienu shotu peec darba, viss veel buutu ok. bet tagad sis. pieziimeeshu, ka vinjsh nekad nepaarsniedz 2 dzeerienu limitu, parasti tas ir tikai viens shots (pie mums tas skaitaas apm. 35 grami) vinja aizbildinaajums esot, ka daudzi veciishi visu muuzu esot dzeerushi vienu glaazi dienaa un taapeec esot tik zirgti 80 gados un ka galvenais ir nedzert paari noteiktajam glaazes limitam.
vai tas neizskataas peec aizbildinaajuma alkoholikim, kursh grib vienkaarshi dzert nesleepjoties? man nagi niez vinjam likt padziivot garaazjaa nedeelju, lai apdomaa par dziivi.