Labrīt!
Rīts iesācies saulaini, pamodināja mani un miegs vairs nenāk vispār. Šodien brīvdiena, par to liels prieks. :)
Pastāstiet, vai esat jau sākušas skriet? Nav par vēsu skriešanai? :D
Labs rīts! :)
Ārā vnk super laiciņš! :)
Vakar nopirku tik smukas kurpītes,kādas jau sen gribēju,bet nekur nekas nebija pa gaumei un vakar iegāju vienā veikalā un kā par brīnumu - atradu! :) Pat nenoturējos un uz ielas pārvilku apavus-tik superīga sajūta bija :)
Šodien jāgaida ciemos tālie ciemiņi,kas pa LV padzīvosies kādu nedēļu :)
Tikmēr jāparaksta BD,kamēr ir laiks :D Šitādā laikā tik grūti kam tādam piespiesties......cilvēku mocīšana!
Es vēl neesmu sākusi, bet ļoooti gribu :) Neesmu, jo man nepatīk vilkt cepuri un šalli, gribu skriet vnk parastā jaciņā, bet šobrīd vēl pārāk auksti. Pagājušajā pavasarī pārāk ātri uzsāku un nedēļu jutos slima :D
Un vējšs pagaidām ir diezgan spēcīgs, ehh
Labs rīts! Es tikai tagad esmu pamodusies, tāds prieks par to,ka beidzot esmu izgulējusies un šodien man ir brīvdiena :) Pirmo reizi arī kaut ko rakstu dienas beztēmas diskusijā. :)
Skriet vēl neesmu sākusi, vajag, šausmīgs slinkums saņemties. Tikai ar riteni pāris reizes pabraucu. Vēl jādomā ko šodien vakariņās interesantu taisīt...
Izdomāju, ka beidzot jāizmēģina kaut kas no Ņamša bloga, citādāk tikai slavēju, bet neko tā arī uztaisījusi vēl neesmu :D Vakariņās man būs Spaghetti ar olu un žāvētu cūkgaļu, izskatās ļoti viegli pagatavojami, ņemot vērā manas "pavāra" prasmes :D
ņamsi - protams, ka visi uz vecumu traki nepaliek! :) Zinu ļoti daudzus cilvēkus, kas ir pilnīgi normāli, bet... šī viena sieviete mani ir nokaitinājusi līdz baltajā pelītēm, tāpēc arī pārdomas tā rezultātā, jo es nevaru saprast, kā normālam cilvēkam šāds marazms var parādīties.. Acīmredzot, tomēr jau visu dzīvi cilvēks nav bijis normāls, tikai līdz šim to ir veiksmīgi slēpis.. :)
Vakar 8os vakarā izgāju braukt ar riteni, bija tik superīgi, vispār negribējās mājās braukt...
Es cenšos katru vakaru ar riteni iziet pabraukāt, vienu dienu izgāju skriet, paskrēju vien 5 minūtes :D
sākas pēdējā mācību atvaļinājuma nedēļa un ne vella neesmu neko uzrakstījusi BD :@
1dien atkārtotais braukšanas eksāmens, ja uz pirmo eksāmenu pat lāgā nebiju satraukusies, tad nu jau gan... :(
Labrīt. Vakar visu nakti stulbie suņi rēja zem logiem, nevarēju iemigt un bezmazvai panika nāca virsū. Šodien draugam jāsaka,lai iet indēt nost;DDDD Nesaprotu, mans suns kā suns, rej tikai spēlējoties, a tie.. nenormālie kaut kādi.
Tikko izlīdu no gultas,plānā ilga duša un krūze kafijas. BD teorētiskā daļa iet uz beigām, tad atliks tikai salikt kopā praktisko un kaut ko gudru izdomāt :D
Mežāze, padalies pēc tam ar saviem atradumiem :) Arī esmu trenča meklējumos!
labrīt!
joprojām slimoju, jau apnicis, tmperatūra turas robežās no 37 lidz 37.4?! attaisīju logu laižu pavasara gaisu istabā! domāju aiziet līdz dārzam pagrābt. vispār apnicis jau slimot visu ziemu tuējos a tagad še tev puņķi klepus!
krāsa
Pielikt gan jau, ka var, bet neizskatīsies forši :D Es savējo velo pirku Fanā, bet tas nebija Rīgā :) Un nevis tādu kalnu, bet tādu old school, nu smukiņš jau bez gala :D
Labrīt,
dzīvojos jau trešo dienu dzīvoklī viena, sāk nākt melnie virsū, nezinu ko un kā, beržu un tīru aiz izmisuma.
Šodien manam kaķītim gada jubileja. Mazais Gagārins mums ir :)
Dienas plāns - aiziet pie draudzenes uz slimnīcu, un, cerams, ja Sibilla neuzmetīs, tad vakarā patusēties. Vajag spriedzi atlaist.
Labdien! :)
Jau esmu atpakaļ no lekcijām, pa nakti slikti gulēju un tagad ļoti miegs nāk. Redzēju kautiņu sabiedriskajā, galvenais, ka sieviete ap 50 gadiem uzdrošinās otrai sist pa seju un raut aiz matiem kkadas šausmas tās bija, un neviens neko nedarīja un neteica.
Jā, manliekas, lamājās krieviski arī nu nezinu es biju autobusa otrā pusē un tā jau laikam ir ko tad varēju darīt, teikt, lai beidz sist un pati izrautu :D
Tā jau ir, neviens jau pa muti negrib dabūt :D Bet nu es tiešām brīnos par mūsu latviešu vīriešiem. Nu nav tas normāli, ka paši sēž,skatās, vēl ieņirdz, bet palīgā neies ne par ko.
Negribētu nonākt tādā neapskaužamā situācijā.