Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darba inetervija

 
Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, dodiet padomus kā sevi nomierināt :D
Man drīzumā gaidāma inetrvija.. Esmu Uk, šis nebūs mans pirmais darbs, bet pirmais tāds nopietnāks.. Iepriekš kā jau daudzi, pastrādāju konveijera tipa darbu ar papīriem.. Šobrīd tēmēju uz ofisu.. Bet esmu nobijusies, vai tas ir manos spēkos.. protams nevaru aiziet uz interviju un paziņot, ka varbūt neesmu šim darbam piemērota.. :D Man jābūt pašpārliecinātai! Bet kā lai noņem šo uztraukumu? Šis datbs noteikti man ir vajadzīgs..
10.04.2012 18:24 |
 
Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
:)
10.04.2012 18:25 |
 
Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Ja jau tu gribi to darbu, tad tas nozime, ka tu ari vari to darit! Kapec tu doma, ka nevari? Galvenais ir ticet saviem spekiem un sev, but parliecinatai par sevi un jaizrada potencialajam darba devejam, ka tu esi gatava macitie sun censties. Neviens jau nav piedzimis visuvarenais, cilveki macas!
Vnk nostajies pie spogula un pasaki sev - es esmu pelnijusi so darbu, es loti gribu tur strada, jo tas ir tas, kas turpinas manu izaugsmi.
Kad man bija darba intervija uz ofisu, man pilnigi kajas triceja, plaukstas svida, neskatoties uz to, ka parasti esmu diezgan parliecinata par sevi. Es daudz smaidiju (ar to es meginaju noverst izmanibu no savas nepilnigas anglu valodas), dazreiz pajokoju un teicu, ka esmu chakla un willing to learn. Une\ vel, kad eju uz darba interviju es visu laiku iztelojos sevi taja darba vietaa - ka es stradashu taja eekaa, ka uz turieni brauksu, kur es varetu sedet un ka man bus jagerbjas! Un isteniba domu speks loti palidz sasniegt iecereto!

Vienkarsi notici sev, pasaki sev, ka esi labaka un esi to pelnijusi to darbinu! :)
10.04.2012 18:41 |
 
Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Eh cerams ka tajā uztraukumā nenotizlošos un nepateikšu kko galīgu stulbu un nepārdomātu :D Jo kā nekā tomēr ir nozīme jārunā savā valodā vai angļu..
Dominika, paldies.. Jāmēģina nosēsties uz pozitīvās domas..
10.04.2012 19:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits