Ja jau tu gribi to darbu, tad tas nozime, ka tu ari vari to darit! Kapec tu doma, ka nevari? Galvenais ir ticet saviem spekiem un sev, but parliecinatai par sevi un jaizrada potencialajam darba devejam, ka tu esi gatava macitie sun censties. Neviens jau nav piedzimis visuvarenais, cilveki macas!
Vnk nostajies pie spogula un pasaki sev - es esmu pelnijusi so darbu, es loti gribu tur strada, jo tas ir tas, kas turpinas manu izaugsmi.
Kad man bija darba intervija uz ofisu, man pilnigi kajas triceja, plaukstas svida, neskatoties uz to, ka parasti esmu diezgan parliecinata par sevi. Es daudz smaidiju (ar to es meginaju noverst izmanibu no savas nepilnigas anglu valodas), dazreiz pajokoju un teicu, ka esmu chakla un willing to learn. Une\ vel, kad eju uz darba interviju es visu laiku iztelojos sevi taja darba vietaa - ka es stradashu taja eekaa, ka uz turieni brauksu, kur es varetu sedet un ka man bus jagerbjas! Un isteniba domu speks loti palidz sasniegt iecereto!
Vienkarsi notici sev, pasaki sev, ka esi labaka un esi to pelnijusi to darbinu! :)