Bakalaura slinkums

Reitings 576
Reģ: 29.01.2009
Cau!

Zinu, ka daudzas šejienietes raksta BD. Varu padalīties man dikti lēni rakstās- atrodu desmitiem iemelsu, lai atliktu rakstīšanu uz vēlāku laiku. Kaut deadline strauji tuvojas.
Citreiz brīnos kāpēc tik grūti sevi saņemt rokās...

Kā ir Jums? Kā Jūs saņematies nepatīkamiem darbiem un paveicat visu, kas jādara?
10.04.2012 16:44 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Es pagājušogad rakstīju. Arī, cik atceros, bija tā, ka grūti sevi motivēt un darīt. Man bija arī jāveido kartotēka priekš mana bakalaura darba,kad to pētīju un rakstīju, viss galds ar lapiņām izklāts, kāda aizlido pa gaisu, izjauc domas,nervi čupā :D Bet nu kaut kā jau uzrakstīju. Zinu,ka viegli teikt,bet galvenais ir sākt laicīgi. Nu jau aprīļa vidus var teikt. Tāpēc , saņemieties, meitenes. Tiešām,izdomājiet kā motivēt sevi, kaut vai to piemēru,kā te meitene jau ieteica. Labāk dariet,rakstiet,rādiet vadītājiem laicīgi,lai paliek vairāk laika pielabot,jo beigās,kad viss gatavs bija, pētīja,un labojām visu ko,uzlabojām. lai izdodas jums visām labi uzrakstīt un aizstāvēt,lai labas atzīmes ;)
12.04.2012 23:32 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
ui es tik tgd rakstu SD katru pusgadu tas jāraksta, jo redz nav prakses man, šogad vēl tāda tēma nepatīkama.. +vēl augstskolā grāmatas nedod man..
Ar nespēju sevi motivēt, tik tāpēc, kad nav no kā rakstīt, jo grāmatas tik uz vietas, bet vieglāk jau kad mājās klusumā sēdi un raksti..:(
12.04.2012 23:33 |

Reitings 2
Hy Te vēl viens no LU SZF ar bailēm par BA aizstāvēšanu... kā tur īsti ir,, ja esmu saņēmusi recenziju un man nav ziņots, ka darbā varētu būt kkas aizdomīgs, tad tātad viss kārtībā??? pie aizstāvēšanas plaģiātus nemaz nepielaiž?? Padalieties ar info, lai man mierīgāk.. :)
11.06.2012 19:10 |

Reitings 85
Reģ: 28.04.2009
Viss darbs jau arī nevar sastāvēt no atsaucēm. Man pat rakstot kursa darbu pasniedzēja teica, ka atsauces var būt tikai tik un tik...pārējais pašai jālasa, jāapvieno...
11.06.2012 19:15 |

Reitings 2353
man ar BD rakstīšana bija īstas mokas, pēdējās 4as naktis drukāju 13h no vietas pēc darba līdz rītam un atkal uz darbu. Labāk dariet visu laicīgi!! :D Nu jau saņēmu vērtējumu no recenzenta, jāuztaisa prezentācija un jāraksta runa..tiaki arī to negribās darīt.. nevaru vien sagaidīt, kad viss būs galā ar to skolu!
11.06.2012 19:17 |

Reitings 2
Uj kā piekrītu par laicīgumu, Tas laikam ir visa pamats...bet klau, kāds var atbildēt par plaģiātu?
11.06.2012 19:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits