Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gadījums ar matu krāsu.

 
Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Čau meitenes! ;)

Kā jau virsraksts ziņo, runa būs par matu krāsošanu un to, kas ar mani šodien notika. :D Tātad, eksperimenta rezultātā matus nokrāsoju ar krāsu, kuru lietoju pirmo reizi. Parasti krāsoju tādus forši rudus, mēreni košus. Šoreiz gribēju nedaudz tumšākus, vairāk sarkanus matus.
Jau krāsojot nojautu, ka nebūs labi, bet muļķības pēc, izlēmu riskēt un turpināt krāsot. :D
Pirmkārt, tonis sanāca pretīgs, par sarkanu to grūti nosaukt, drīzāk kaut kāds purpursarkans un ļoti man netīkams tonis.
Otrkārt, ar manu normālo, ierasto krāsu, krāsojot sākumā saknes un tad pārējos matus viss ir forši, sanāk vienmērīgi. Šoreiz gan, izskatās, ka saknes ir par kādiem 2 toņiem tumšākas nekā pārējie mati.
Domāju, ka varēšu paciesties kādu nedēļu, bet tagad sāku par to pamatīgi šaubīties, pie tam tieši šonedēļ daudz jābūt cilvēkos, slēpties nesanāks. :D Varbūt kādai ir bijis līdzīgi, tad nu jautājums, ir vispār kaut kāda jēga skriet uz veikalu pakaļ krāsai, kuru lietoju parasti? Tā ir gaišāka par šo. Otrais variants ir nopirkt vēl vienu šādu pašu toni un censties panākt vienmērīgāku krāsu visu matu garumā, bet šo man ļoti negribas darīt, jo kā jau teicu - nepatīk pats tonis, lai arī saprotu, ka šis variants ir reālāks.
Ieteikumi? :(

Pie friziera glābt situāciju nav laika, vajag lai šodien/rīt uz galvas ir kaut kas puslīdz normālāks kā šobrīd.
10.04.2012 15:55 |
 
Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
Nezinu, varbūt aizej nopērc ierasto krāsu, bet pirms tam, kamēr šī krāsa nav īsti "iestāvējusies" ieliec matos ko balinošu, bet puslīdz dabisku - iesmērē to pašu majonēzi,izmazgā ar šampūnu, pēc tam paskalo ar citronskābi vai citronūdeni, un beigās ar etiķūdeni. Gaišāki paliks. Un tas ir vissaudzīgākais krāsas noņemšanas veids, ko zinu. Jauno krāsu būtu vēlams ātrākais likt matos rīt, jo, visticamāk mati nepieņems otro krāsas slāni tik īsā laika posmā.
10.04.2012 16:04 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
es laikam arī, nu ja uz rītdienu vajag, mazgātu ar kkādu citronūdeni, nezinu par to majonēzi, bet galēja izmisuma gadījumā liktu vēl to un krāsotu ar savu krāsu! :)
10.04.2012 16:12 |
 
Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Paldies par ieteikumiem!

Droši vien tā arī darīšu, ka sākumā citronskābe + etiķūdens. Papētot matus dienasgaismā, tomēr tie kopumā ir slikti nokrāsojušies, sākumā šķita, ka saknes ir pārāk tumšas, bet tik traki nav.

Taču jautājums, kā man darīt kad krāsošu ar ierasto krāsu - ir jēga atkal krāsot sākumā saknes un tad pārējos matus? Šobrīd visi pārējie mati, kā jau teicu, ir nokrāsojušies visai minimāli, bet augšpusē un priekšpusē, kur klāju pašā sākumā, ir vistumšākie un tie pretīgi purpursakanie. :D
Vai arī klāt uzreiz visos matos un turēt tās 20 minūtes, vai pat nedaudz ilgāk?
10.04.2012 16:27 |
 
Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
uzsmerē izsūsinātos matos matu balzāmu (parasto skalojamo) un atstāj uz 1 stundu , krāsa paliks gaišāka pa vienu toni.
Tikai dari to tagad, jo pec tam nebūs tik labs rezultāts. Un neņem balzāmu krāsotiem matiem (vajag kkādu parasto)
Pārbaudīts!
10.04.2012 16:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits