Čau meitenes! ;)
Kā jau virsraksts ziņo, runa būs par matu krāsošanu un to, kas ar mani šodien notika. :D Tātad, eksperimenta rezultātā matus nokrāsoju ar krāsu, kuru lietoju pirmo reizi. Parasti krāsoju tādus forši rudus, mēreni košus. Šoreiz gribēju nedaudz tumšākus, vairāk sarkanus matus.
Jau krāsojot nojautu, ka nebūs labi, bet muļķības pēc, izlēmu riskēt un turpināt krāsot. :D
Pirmkārt, tonis sanāca pretīgs, par sarkanu to grūti nosaukt, drīzāk kaut kāds purpursarkans un ļoti man netīkams tonis.
Otrkārt, ar manu normālo, ierasto krāsu, krāsojot sākumā saknes un tad pārējos matus viss ir forši, sanāk vienmērīgi. Šoreiz gan, izskatās, ka saknes ir par kādiem 2 toņiem tumšākas nekā pārējie mati.
Domāju, ka varēšu paciesties kādu nedēļu, bet tagad sāku par to pamatīgi šaubīties, pie tam tieši šonedēļ daudz jābūt cilvēkos, slēpties nesanāks. :D Varbūt kādai ir bijis līdzīgi, tad nu jautājums, ir vispār kaut kāda jēga skriet uz veikalu pakaļ krāsai, kuru lietoju parasti? Tā ir gaišāka par šo. Otrais variants ir nopirkt vēl vienu šādu pašu toni un censties panākt vienmērīgāku krāsu visu matu garumā, bet šo man ļoti negribas darīt, jo kā jau teicu - nepatīk pats tonis, lai arī saprotu, ka šis variants ir reālāks.
Ieteikumi? :(
Pie friziera glābt situāciju nav laika, vajag lai šodien/rīt uz galvas ir kaut kas puslīdz normālāks kā šobrīd.