Sekss tikai pēc kāzām vai bailes no nezināmā?!?!?

Reitings 12
Reģ: 09.03.2011
Sveikas meitenes! Gribu padalīties ar Jums par manu problēmu, iespējams kāda no Jums to ir piedzīvojusi..bet...varbūt vienkārši dosies man padomu, kā rīkoties....
Šis stāsts par manām attiecībām ir sācies vēl gadu atpakaļ...satikāmies, kopā priecājāmies par dzīvi...iemīlējāmies...protams, pienāca arī brīdis, kad jāuzsāk būtu intīmās attiecības...It kā, likās, tas pirmais mirklis ar viņu gultā bij skaists, BET..vairāk kā orālo seksu no viņa puses es nedabūju... un tā tas turpinājās arī tālāk... Vienbrīd likās, nu jā, maybe vēl nav gatavs, vai kas tamlīdzīgs... nolemu, ir jāaprunājas... izrādījās, ka Viņam ir bail, ka kautkas nesanāks tā, kā vajag... parunājām par šo lietu...izskaidroja tā, ka tad, kad Viņam bija pirmā pieredze, Viņam nesanāca...un kopš tā laika ir tādas kā bailes....
Ok...teicu, ka dodu laiku pārdomām, par to, vai tiešām esmu viņam vajadzīga..ja tas tā ir, tad viņš izdarīs visu, lai es paliktu...gāja laiks..taču nekas nemainījās... un mēs izšķīrāmies...Jo sekss man ir ļoti svarīga lieta attiecībās....
Pagāja pus gads...viņš intensīvi sāka man zvanīt... sarunājām satikties...un tā, kopš tās tikšanās reizes jau 1,5 mēnesi esam kopā... Viņš ir ļoti man vajadzīgs, man tiešām ir labi ar viņu...bet no Viņa puses var teikt, ka viņš burtiski nēsā mani uz rokām...TOMĒR
Mēs atkal nonācām pie šīs problēmas...orālais sekss..njā...tas ir forši, man nav nekas pret...taču gribās beidzot izjust šo cilvēku...atkal kārtējā saruna par šo tēmu...un atbildod..viņš minēja tādu frāzi kā..."es baidos tevi pazaudēt, un ja nu man kas nesanāk, un ja nu tev nepatīk, un tādēļ tu mani pametīsi?!" ... mēgināju iedrošināt par to, ka mēs to darīsim kopa un mēgināsim pilnveidot viens otru... nu, tā kā šī saruna bija divas diena satpakaļ..rezultātus vēl protams neesmu sagaidījusi....
Varbūt ir vērts pajautāt "Vai sekss ir iespējams tikai pēc kāzām?"
10.04.2012 15:51 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Varbūt viņš ir nevainīgs, tik baidās atklāt?
10.04.2012 16:32 |

Reitings 140
piekrītu Dream Cream. :)
uzbudini viņu tā, ka nezin, kur likties un vienkārši pārņem vadību, un ja viņš tāpat streso, ka neiznāks, saki ka iznāks. ar tādiem ultimātiem, kā "davaj, vai nu tagad seksojam, vai būs kā iepriekšējo reizi" man liekas, tu viņam galīgi nepalīdzi. Puisim droši vien psiholoģiska problēma, varbūt kāda iepriekš noniecinājusi viņa spējas un tas var ļoti smagi iedragāt puiša pašcieņu un izraisīt bailes mēģināt vēl.
Man liekas, ka tur varbūt jābeidz runāt, ja jau rezultāta nav, bet jāsāk darīt, t.i. uzrīkot kādu romantisko vakaru varbūt.. vai vnk piesien pie gultas un esi bargā kundze un pati pirmo reizi visu izdari, nākamās reizes būs drošāks :D un ja tiksiet beidzot līdz seksam, neaizmirsti likt viņam saprast, ka viņam izdodas un tev patīk. :)
10.04.2012 16:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es domaaju ,ka vinam noteikti buutu jaaiet pie speciaalista! Siis lietas nevajag vilcinaat!Ja veelies buut kopaa ar so cilveeku,miili vinu,tad laikam jaapieiet tam nopietni!:)
10.04.2012 16:36 |

Reitings 12
Paldies meitenes!!! :) ziniet...šajos dialogos ir tomēr savi plusi, es domāju, šeit izklāstot savu problemu un saņemot atbildi...
centīšos ņemt vērā ieteikumus... ;)
10.04.2012 16:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Interesanti gan, kas mainītos pēc kāzām? Vienīgi tas, ka ja jums nesaskanētu, izšķirties būtu grūtāk.
10.04.2012 16:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pilniigi piekriitu Paris!
Es vienmeer atceros dakteri ,kurs teica,ka noteikti vajag izmeginaat sex pirms kaazaam,jo mees nezinam ,vai ar muusu miilo cilveeku saderam gultaa...!:)
10.04.2012 16:52 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Šis nav domāts konkrēti diskusijas autorei, bet tām,kuras par nesaderību runā. Kāda tur saderība un nesaderība, var taču ar laiku pielāgotis viens otram, iemācīties,kas otram patīk, kas nē, kas sagādā baudu. To var apgūt kopā. Tad jau daudzi pāri šķirtos,ja kkas nepatiktu, tikai dēļ seksa. Jā, tās ir svarīga divu mūlošu cilvēku attiecību sastāvdaļa,bet šķirties tikai tāpēc, ka bik kkas nesaskan seksā :o Cilvēki ir dažādi, tāpēc jāpielāgojas, manuprāt. Jāzirunā tas,kas nepatīk.
Manuprāt, tas ir dīvaini, ja tu no sirds mīli cilvēku un taisies šķirties,jo nepatīk kkas ar viņu gultā.
Varbūt tad tie''am labāk nogaidīt līdz kāzām,jo tad tavs mīļotais būs vienīgais,nebūs jāsalīdzina,nezināsi,kā ir ar citiem,būs brīnišķiģi ar savējo. Tās ir manas domas,mans viedoklis :) Nesaku,ka pareizs vai nepreizs,bet mans :)

Un diskusijas autorei, lai izdodas noskaidrot visu ar savu draugu :)
11.04.2012 00:05 |

Reitings 12
Paldies - prieciga!!!!! zini, es tev piekrītu tai lietā, ka nevar ta uzreiz cilvēku atstumt, ja kaut kas nesanak seksā... un vispār attiecībās...ir jāmāk pielāgoties, ja mīli....
un tiešām ir tā, ka ir daudz grūtāk uzsākt jaunas attiecības, kad iepriekšējās tev ir bijuši momenti labāki nekā šinīs, tagadējās...ja cilvēks tev ir svarīgs, tad izdarīsi visu iespējamo, lai būtu ar viņu kopā.... tieši tā ir arī man... ir jāmāk sevī apslāpēt dažas lietas/principus, kas iespējams nemaz nav vajadzīgi attiecībās....
Lai jums visām viss izdodās ;) !!!!!
11.04.2012 07:38 |

Reitings 3022
Interesants tev tas vīrietis patrāpījies :D
Lec tik virsū :)
11.04.2012 08:55 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
es šādā situācijā vienkārši pati uzsāktu visu..pateiktu,ka parūpēšos par viņu un likšu justies labi....iegldītu gultā un ar maigiem skūpstiem censtos viņu atslābināt un pati arī visu izdarītu...
ja tu gaidīsi,kad viņš atnāks un paņems tevi,tad izskatās,ka neko nesagaidīsi...
11.04.2012 10:16 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
+ preiciga!
Un nepiekrītu visām, kas saka - "pasaki, ka zaudēs, ja nemēģinās". Nu skaidrs taču, ka puisim ir bailes vai kaut kāda bremze šajā lietā, bet tieši tāpēc ir jāattiecās iejūtīgi, maigi, ar sapratni! Jo visi šitie - "Tu mani pazaudēsi, ja būs tā" - viņu atvairīs un neliks justies komfortabli un pārliecināti vēl vairāk! Pieņem viņu tādu, un mēģini sieviešķīgi, ar mīlestību un sapratni palīdzēt viņam justies labāk, nevis dzīt iekšā vēl dziļāk problēmā. Puisis nesā uz rokām, domā par Tavu baudu, rūpējas par Tevi - novērtē to un dod viņam pretī to pašu labo attieksmi un viss tur sanāks. Vairāk pacietības un sapratnes :)
11.04.2012 11:40 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Agnese, lai jums abiem izdodas visu noskaidrot un izrunāt :) Lai veicas!
11.04.2012 13:59 |

Reitings 12
Esmu pārliecināta, ka viss sanāks.. paldies :)
11.04.2012 14:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits