Kaa jums liekas?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeeju parunaat par teemu-"Vecaaki un beerni"!Kaa jums liekas,vai vecaakiem ,kuri ir situeeti ,noteikti ir jaapabalsta "lielie beerni"!Jautaaju to taapeec,ka man bija interesanta saruna ar sievieti,kura ir loti situeeta un vinas domas ir taadas-ja beerns ir nostaajies jau uz savaam kaajaam ,tad to dosanu vareetu piebremzeet...!Man kaadreiz ienaak arii taada doma praata,ja vecaaki savus beernus visu laiku "stutee",vai tie beerni buus ieintereseeti pasi ciiniities !Domaaju mekleet nopietnu darbu!
Saprotu ,ka te ir daudzas situeetas jaunas sievietes!Vai juus paliidziet saviem vecaakiem materiaali!?Man biezi rodas iespaids ,lasot diskusijas,ka viss centreejas uz jauniibu-tad vajag!Jaa paari 50...tad var domaat par mazbeernu skatiisanu...un vecmaaminaam vispaar neko vairs nevajag!
07.04.2012 17:34 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Man vecāki ir devuši ļoti daudz. Bet neko no tā es neesmu prasījusi. Neslēpšu, ka reizēm dod arī tagad, bet pamazām iemācos apiet viņu devīgumu.
Savus vecākus finansiāli neatbalstu, jo nav tādas nepieciešamības. Mamma man neļauj pat reizēm viņai uzsaukt kādu kafijas tasi.
Par to sabojāšanu - tas, ka man daudz kas ir dots, ne brīdi nav mazinājis manu vēlmi izglītoties un strādāt.
08.04.2012 02:20 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Tādēļ jau vēlme izglītoties un strādāt ir atkarīga no tā, kā audzina un vai vispār to dara.
Man ir draudzene, kuras ļoti turīgie vecāki sāka viņu "izlutināt" salīdzinoši vēlu, aptuveni 16-17 gadu vecumā. Līdz tam viņa dzīvoja kā visai parasts tīnis. Tā kā pazinu viņu jau kopš viņai bija 11, redzēju, ka līdz ar to pēkšņi sāka pagaist visi lielie mērķi. Kādreiz viņa bija ļoti inteliģenta un vērsta uz kaut kā sasniegšanu, tagad izglītība viņai ir tikai luksusa prece - gribās kaut ko prestižu (ārzemēs), taču tā profesija, kuru kādreiz gribēja, vairs neinteresē, jo esot par daudz jāmācās, ilgi un tā tālāk. :) Kā arī, uzskats, ka vecākiem jāapmaksā mašīnu, dzīvokli arī ieskaņojies pamatīgi, jo tagad viņasprāt tā ir norma. Vispār var sacīt, ka ir zaudējusi saikni ar realitāti, jo par naudas jautājumiem ar viņu runāt vairs nav iespējams - eksistē tikai tādi paši turīgie kā viņa un pārējo vecāki ir muļķi un neveiksminieki, pie tam vēl slikti audzina savus bērnus, jo tiem nedod tik daudz, kā viņai. Mūsu draudzība tādēļ diemžēl ir cietusi, jo kā jau teicu - kādreizējā inteliģence un sarunas par literatūru, teātri, mūziku, politiku ir nomainījušas tukšas pļāpas par zīmolu drēbēm, kā arī, viņa vairs neprot pat iziet pastaigā, ja pa ceļam nav jāapmeklē nevienu dārgu restorānu. :)
08.04.2012 03:11 |

Reitings 5
Reģ: 29.01.2012
manupraat, ir gan jaatbalsta beerni, gan beerniem peectam vecaaki, protams, tik cik to katrs var. =)
08.04.2012 09:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits