Man ir neliela apsēstība ar šo veikalu,produkciju,jo vispār-brīnumaini efektīva,vismaz man :D
Cietais šampūns Squeaky Green-domāts sakairinātai galvas ādai,nomierina,piedod matiem apjomu un attīra.Par apjomu gluži nezinu,bet nomierinošs efekts tiešām ir + mati šķiet vēl tīrāki kā no ierastā šampūna. Vienīgais jārēķinās ar to, ka matos var palikt kāds lapiņas gabaliņš :D LUSH saka,ka var viņu lietot ap 80 reizēm,nezinu vai patiesība,redzēsim :D
Lūpu skrubis Mint Julips-cukura skrubis ar piparmētru.Lūpukrāsa labāk klājas,lūpas nav sausas un,protams, skrubi var mierīgi noēst,jo tīrs cukurs :D
Toniks sejai Tea Tree Water-man ir problemātiska,kombinēta āda-šis apvienojumā ar Angels on Bare Skin dara brīnumus un nu ir tiešām tīra āda,beidzot.Nevaru vien nopriecāties :D
Sejas tīrāmais līdzeklis Angels on Bare Skin-sastāvā ietilpst maltas mandeles, kas darbojas kā maigs skrubis.Man ļoti patīk,izsktās,ka lietojas diezgan ekonomiski un jā,nevaru vien nopriecāties par BEIDZOT tīro ādu :D
Sejas maska Mask of Magnaminty-attīra,atsvaidzina,noskrubē.Neko sliktu nevaru pateikt,ļoti patīkama maska ja nepieciešama sejas tīrīšana.Mazā bundžiņa ir ap 3 mēnešiem un pie regulāras lietošanas jorpojām nav beigusies.
Pagaidām tas arī viss,ko esmu nopirkusi.Visu sarakstot izskatās padaudz,bet,vismaz man,tiešām ir vērts šajos produktos investēt,jo liekas,ka lietojas ļoti taupīgi,pietiek ilgam laikam un ir ļooooti efektīvi.